SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Fenerbahçe’den Napoli’ye transfer olan Kim Min-Jae için dikkat çeken gerçek!

Fenerbahçe’den Napoli’ye transfer olan Kim Min-Jae için dikkat çeken gerçek!Fenerbahçe’den Napoli’ye 18 milyon euro bonservis bedeliyle transfer …

Fenerbahçe’den Napoli’ye transfer olan Kim Min-Jae için dikkat çeken gerçek!
Akacan The Mall
31.07.2022 08:37
0
A+
A-

Fenerbahçe’den Napoli’ye transfer olan Kim Min-Jae için dikkat çeken gerçek!
Fenerbahçe’den Napoli’ye 18 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Kim Min-Jae, tanıtım toplantısında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Öre yandan Güney Koreli futbolcunun geçen dönemin başında Fenerbahçe’ye gelirken sunduğu dikkat çeken koşul da ortaya çıktı.

Geçen dönemin başında Vitor Pereira’nın isteğiyle Beijing Guoan’dan 3 milyon euro karşılığında Fenerbahçe’ye transfer olan Kim Min-Jae, Sarı-lacivertli kulüpte geçirdiği bir dönemin akabinde 18 milyon euroluk özgür kalma bedelinin ödenmesiyle İtalya Serie A takımı Napoli’ye transfer oldu.

RENNES’E GİTTİ DERKEN…

Akacan The Mall

Fransa, İngiltere ve İtalya’dan talipleri olan Kim Min-Jae’nin transfer öyküsü epey hareketliydi. Özgür kalma bedeli konusunda Fenerbahçe ile anlaşan Fransa Ligue 1 grubu Rennes, oyuncuyu mukavele görüşmeleri için Fransa’ya davet etmiş ve transferin resmen açıklanması için geri sayıma geçilmişti. Rennes ile mukavele görüşmelerinde pürüz çıkmasının üzerine devreye giren Napoli, Güney Koreli futbolcuyu ikna edip transferde keyifli sona ulaştı. Fenerbahçe’ye 18 milyon 50 bin euro hür kalma bedeli ödeyen Napoli, 2025’e kadar mukavele imzalanan Kim Min-Jae’ye de yıllık 2.5 milyon euro maaş verecek.

KIM MIN-JAE BASINA TANITILDI! BİRİNCİ KELAMLARI…

Napoli, yeni oyuncusu Kim Min-Jae için basın toplantısı düzenledi. Güney Koreli futbolcu, basın mensuplarına dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Burada olmaktan ve Napoli’nin teklifini kıymetlendirmekten ötürü memnunum. Napoli’nin teklifi beni çok etkiledi. Öbür tekliflerden daha çok ilgimi çekti. Örnek aldığım futbolculardan birini seçmek hakikaten de çok sıkıntı. Şayet kesinlikle bir isim vermem gerekirse Fabio Cannavaro derim. Koulibaly’nin yerini doldurmak mümkün değil. Ancak bunu yapmak için elimden gelenin en düzgününü yapacağımı söyleyebilirim. Her bakımdan boşluğunu doldurabilir miyim? Bunun için uğraş vereceğim.

MAREK HAMSIK’İN ÖVGÜ DOLU KELAMLARI HAKKINDA

Diğer oyuncuların da hakkımda müspet konuşması beni keyifli etti. Lakin alanda yapacaklarım kıymetli. Elimden gelenin en düzgününü vermek istiyorum. Osimhen ile idman yapmak da hoş. Hürmet duyduğum oyunculardan biri. İtalya’da oynayan Güney Koreli üçüncü oyuncu benim, bu da memnunluk verici.

“BAŞKA GRUPLARDAN TEKLİFLER ALDIM”

Avrupa’da oynamak sahiden de heyecan verici olacak. Napoli’de çok güçlü bir tesir bırakmak istiyorum. Mesleğim ismine kıymetli gelişmeler yaşadım. Öteki İtalyan gruplarının teklif yaptığı hakikat. Fakat Napoli’yi seçtim. Alanda sağ tarafta daha rahatım. Oyun stiline bağlı olarak savunma konusunda güçlü olduğuma inanıyorum. Savunmadan uzun pas konusunda da ahenk sağlayacağımı düşünüyorum. Teknik yöneticimizin benden isteklerini karşılaşamaya ve katkı sağlamaya hazırım

GÜÇLÜ YANLARIN NELER?

Her vakit oynadığım grupların taraftarı oldum lakin özel bir kadrom yok, şu anda Napoli taraftarıyım. Benim hakkımda çok fazla beklenti olduğunu biliyorum. Bu baskı oluşturabilir ancak her türlü baskıya hazırım. Şampiyonlar Ligi’nde oynamak da elbette hayalim ve o güçlü maçlara hazırım. Güçlü taraflarım neler? Karakter olarak çok güçlüyüm. Alandaki istikrarımı korumak için her şeyi yapıyorum. Burada yeni bir başlangıç yapacağım. Birinci izlenimim Napoli defans oyuncularının çok şey öğrenmesi gerektiği. Yeni yol arkadaşlarıma çabucak alışmak istiyorum. Yapacak çok iş var. Birlikte oynadığım arkadaşlarımla başarılı olmak istiyorum.

TARAFTAR TÜRKİYE’DEKİ ÜZERE TUTKULU

Türkiye’deki tezahüratların ne kadar tutkulu olduğunu gördüm, burada da emsal bir durum olduğunu biliyorum. Atmosferi yaşamak için sabırsızlanıyorum.

ALİ KOÇ’TAN KIM MIN-JAE İÇİN DİKKAT ÇEKEN SÖZLER

Fenerbahçe Lideri Ali Koç, Yüksek Divan Şurası Toplantısında Kim Min-Jae’nin ayrılığıyla ilgili dikkat çeken sözlerde bulundu.

Güney Koreli oyuncunun gidişinin idarenin ve Jorge Jesus’un planlarını bozduğunu söyleyen Koç, geçen dönemin başında Min-Jae ile yaptıkları görüşmeler ve Güney Koreli oyuncunun kendilerine çizdiği meslek planı hakkında tabirler kullandı.

Ali Koç’un Kim Min-Jae kelamları şu formda:

Kim Min-Jae bize geldiği vakit meslek planlamasında Fenerbahçe’deki 1 dönemin akabinde Fransa’ya, akabinde da daha büyük bir lige gitmek istediğini söylemişti. Tam 11 gün çıkış hususunu konuştuk. Her Koreli üzere Türkiye’yi çok seveceğini düşündük, kulübü çok seveceğini düşündük. Jorge Jesus’un da onu kalmaya ikna edeceğini düşündük. ‘1 sene daha kalırsan bu hocayla birlikte kıymetin daha artar’ dedik. ‘2 haftada bu hocayla öğrendiğimi hiçbir hocadan öğrenmedim’ dedi. Maaşında da yeterli bir arttırmayı kabul ettik. 1-2 hafta gitti geldi fakat sonrasında başındaki ayrılık kararını uyguladı. Ayrılma kararı maddi açıdan bize büyük yarar sağlasa da hocamızın planlarını bozdu.

“ANİ AYRILIK İÇİN ÜZGÜNÜM” DEMİŞTİ…

Ali Koç’un kelamlarına nazaran meslek planlamasında Fenerbahçe’ye bir dönemlik yer ayıran Kim Min-Jae, veda açıklamasında ‘Bu ani ayrılık haberini verdiğim için üzgünüm.’ tabirlerini kullanmıştı.

Kim Min-Jae’nin Fenerbahçe’ye veda bildirisi şu biçimdeydi:

Bu ani ayrılık haberini verdiğim için üzgünüm. Fenerbahçe’den ayrılıyorum. Burada çok fazla deneyim kazandım. Taraftarlardan çok büyük sevgi ve takviye gördüm. Bu kulüp için her şeyimi verdim. Tüm bunları geride bırakmak zorunda olduğum için üzgünüm. Fenerbahçe benim için bir basamak değil, futbol seyahatimin değerli bir kesimi. Fenerbahçe benim ailem ve her vakit kalbimin en derin yerinde hatırlayacağım. Ayrıyeten, tıpkı emel için uğraş verdiğimiz ekip arkadaşlarıma ve teknik gruba de teşekkür ederim. Seni seviyorum Fenerbahçe.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram’da gör

Spor Arena (@sporarena)’in paylaştığı bir gönderi

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.