SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Fenerbahçe’de gündem Memphis Depay! Rossi ve Pedro giderse…

2022 Dünya Kupası bir yandan devam ederken bir yandan da Harika Lig grupları transfer çalışmalarını tüm süratiyle sürdürüyor. Ocak ayında takımına sağlam isimler katmak isteyen Jorge Jesus sürpriz bir isim için devrede.

Fenerbahçe’de gündem Memphis Depay! Rossi ve Pedro giderse…
Akacan The Mall
30.11.2022 10:22
0
A+
A-

Fenerbahçe’de gündem Memphis Depay! Rossi ve Pedro giderse…
2022 Dünya Kupası bir yandan devam ederken bir yandan da Muhteşem Lig takımları transfer çalışmalarını tüm süratiyle sürdürüyor. Ocak ayında takımına sağlam isimler katmak isteyen Jorge Jesus sürpriz bir isim için devrede.

Spor Toto Harika Lig’de Portekizli Dünyaca ünlü teknik adam Jorge Jesus ile başlayan Fenerbahçe , tüm kulvarlarda savlı performansını sürdürüyor. Ali Koç idaresi ve Jorge Jesus idaresinde 2022 Dünya Kupası ortasında da boş durmayan ve transfer çalışmalarına devam eden sarı lacivertlilerden sürpriz bir atılım geldi.

OYUNCULARDAN AZAMÎ RANDIMAN ALIYOR

Akacan The Mall

Dünyaca ünlü teknik yönetici Jorge Jesus idaresinde birinci 11’i hiçbir vakit kestirim edilemeyen Fenerbahçe’de deneyimli teknik adam tüm oyunculardan azamî randıman alıyor. Bilhassa Valencia, İrfan Can, Crespo, İsmail Yüksek, Ferdi ve Szalai üzere isimlerin yıldızlaştığı birinci 14 haftada eksikler de ortaya çıkmaya başladı.

SAKATLIKLAR VURDU

Sezon başında Galatasaray ‘ın da istediği Joao Pedro’yu 6 milyon euro transfer fiyatı ile takımına katan Fenerbahçe, atak çizgisine bir de Premier Lig takımı Watford’tan Joshua King’i, Chelsea’den Michy Batshuayi’yi transfer etmişti. Döneme Valencia ile birlikte uygun bir başlangıç yapan atak sınırında evvel King daha sonra da Joao Pedro sakatlandı. Jesus’un birinci 11’deki ikilisi Valencia ve Batshuayi oldu.

PEDRO İÇİN SÜRPRİZ İDDİA

Dünya Kupası’na girmeden evvel Giresunspor’a 2-1 yenilip ve 1 maç eksik olmasına Üstün Lig’i önder tamamlayan Fenrebahçe’de Valencia ve Batshuayi’nin harikulade performansı Joao Pedro’yu gözden düşürmüş durumda. İtalyan golcü yeterli bir başlangıç yapsa da, birinci 11’de talih bulmakta zorlanıyor. İtalyan basını Pedro’yla ilgili sürpriz bir transfer tezi ortaya attı.

İLK İSİM ORTAYA ÇIKTI

Pedro’nun ayrılması durumunda atak çizgisine daha güçlü bir transfer yapmak isteyen Fenerbahçe’de Jorge Jesus’tan sürpriz bir transfer atılımı geldi. Fanatik’in haberine nazaran hali hazırda Hollanda Ulusal Kadrosu ile Dünya Kupası’nda uğraş eden ve Barcelona forması giyen Depay öne çıkan birinci isim oldu.

FENERBAHÇE’YE ÖNERDİLER

İspanyol devi Barcelona, şu anda Hollanda Ulusal Kadrosu ile Dünya Kupası’nda bulunan Memphis Depay’ı gözden çıkarmıştı. Barça, 5 milyon Euro paha biçtiği dünya yıldızı golcü Memphis Depay’ı menajerler aracılığıyla ortalarında Fenerbahçe’nin de bulunduğu ekiplere teklif etmişti. Hem idarenin hem de Jesus’un, Memphis Depay düzeyindeki bir yıldızı takıma katmaya sıcak baktığı öğrenildi. Fakat transferin maddi koşullarının karşılanması ve takım istikrarının bozulmaması için izlenecek yol haritası belirlendi.

ROSSI İÇİN TEKLİF BEKLENİYOR

Geçtiğimiz dönemin ikinci yarısında bilhassa İsmail Kartal’ın vazgeçilmez oyuncusu olarak birinci 11’de vazife alan lakin bu dönem yalnızca yedeklerden oyuna girerek katkı sağlamaya çalışan Diego Rossi için de sürpriz bir transfer savı gündeme geldi. Rossi geçtiğimiz dönem kiralık olarak forma giyiyordu, Ali Koç ve idaresi yıldız golcünün bonservisini dönem biter bitmez 5,5 milyon euro karşılığında almıştı.

Uruguaylı futbolcu Diego Rossi, bu dönem 25 maçın 22’sinde misyon yaptı, 1194 dakika müddet aldı.24 yaşındaki yıldız golcü Rossi, 3 gol, 7 asistlik performansıyla dikkat çekti. İtalyan grubu Torino, bir müddettir yakından izlediği 24 yaşındaki oyuncu için harekete geçme kararı aldı. İtalyan basınında yer alan haberlere nazaran Bordo-Beyazlılar’ın Ocak ayında Fenerbahçe’nin Uruguaylı golcüsü Diego Rossi için kulübe teklif yapmaya hazırlandığını yazdı.

Sarı-lacivertliler, geçen dönem kiraladığı Uruguaylı futbolcunun bonservisini 5.5 milyon Euro’ya almıştı. İdarenin Rossi için beklentisinin 15 milyon Euro olduğu belirtildi.

GÖZLER ROSSİ VE PEDRO’DA

Buna nazaran hamle çizgisinden bir ismin ayrılması halinde Hollandalı yıldız için harekete geçme kararı alındığı öğrenildi. Joao Pedro için Sampodria’nın, Rossi için ise Torino’nun ilgisi var. Bu ikiliden birinin satılması halinde Memphis Depay için Barcelona ile temas kurulması bekleniyor. Hollandalı oyuncu için şu ana kadar teklifte bulunan bir kulüp olmadığı öğrenildi.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.