SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

Fenerbahçe teknik yöneticisi Jorge Jesus’tan Cristiano Ronaldo ve Messi açıklaması

Dünya Kupası’na verilen ortada Rayo Vallecano ile oynanan hazırlık maçını 3-1 kazanan Fenerbahçe’de teknik yönetici Jorge Jesus maç sonrası kıymetli açıklamalar yaptı. Jesus, kulüpsüz formda Dünya Kupası’nda oynayan Cristiano Ronaldo ile ilgili de konuştu.

Fenerbahçe teknik yöneticisi Jorge Jesus’tan Cristiano Ronaldo ve Messi açıklaması
Akacan The Mall
01.12.2022 10:22
0
A+
A-

Fenerbahçe teknik yöneticisi Jorge Jesus’tan Cristiano Ronaldo ve Messi açıklaması
Dünya Kupası’na verilen ortada Rayo Vallecano ile oynanan hazırlık maçını 3-1 kazanan Fenerbahçe’de teknik yönetici Jorge Jesus maç sonrası kıymetli açıklamalar yaptı. Jesus, kulüpsüz biçimde Dünya Kupası’nda oynayan Cristiano Ronaldo ile ilgili de konuştu.

Fenerbahçe Teknik Yöneticisi Jorge Jesus, 3-1 kazandıkları Rayo Vallecano maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Yapmış olduğumuz değişikliklerle performansımız üste gitti. Hazırlık maçı da olsa kazanmak önemli” dedi.

Fenerbahçe, Dostluk Turnuvası’nda karşılaştığı İspanya La Liga takımı Rayo Vallecano’yu 3-1’lik skorla mağlup etti. Maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Teknik Yöneticisi Jorge Jesus açıklamalarda bulundu. Birinci hazırlık maçlarını oynadıklarını söyleyen Jesus, “4 hafta hazırlık maçları yapacağız ki oyuncular maç ritmini kaybetmesin. Bu manada oynadığımız hazırlık maçları kıymetli. Birinci yarı uygunduk. Düzgün performans sergiliyorduk lakin kolay gol yedik. Birinci yarı oyuna hükmettik ancak sonuca hükmedemedik. Yapmış olduğumuz değişikliklerle performansımız üste gitti. Hazırlık maçı da olsa kazanmak değerlidir. En kıymetlisi sakatlık yaşamamaktır. Pedro’nun sakatlığı uygun olmadı. Keyif kaçırıcı bir durumdu” biçiminde konuştu.

Akacan The Mall

“Pedro’nun durumu umarım önemli değildir”

Müsabakada sakatlanarak oyundan alınan Pedro ile ilgili yöneltilen soruya Jesus, “Lige verilen 4-5 haftalık ortanın bizim açımızdan güzel olacağını biliyorduk. Sakatların geri dönmesi açısından. Lincoln, King ve Mert bugün oynadılar. 2 sakat oyuncumuz daha var; Peres ve Arda. Arda, ulusal kadroda sakatlık yaşadı. Pedro’nun durumu umarım önemli değildir. Şu an hastaneye gitti ve testler yapılacak. Onunla ilgili şu an bir şey bilmiyorum” cevabını verdi.

“Defansı güzelleştirmemiz gerektiği bir gerçek”

Jorge Jesus, transfer devrinde savunma bölgesine destek yapacaklarını lisana getirerek, “Şu anda Fenerbahçe’nin yabancı hududu sebebiyle kontenjanı dolu. Birini transfer edebilmemiz için yazılmış oyunculardan birinin gitmesi gerekiyor. Lemos bugün oynadı o durumda çok fazla tahlil yok. İki genç oyuncu vardı. Lemos, yaklaşık 5 aydır oynamıyordu. Vakit zaman zorluk yaşadı lakin bunun olağan olduğunu düşünüyorum. Transfer başladığında neler yapacağımıza bakacağız. Bruma ve Lemos, takımda yazılmayanlar. Onların yazılması için birilerinin gitmesi gerekiyor. Bugün de gördük ki savunmada sayı olarak külfet yaşayabiliyoruz. Peres sakat. Serdar vakit zaman sakatlık yaşayabiliyor. Şampiyon olmak için 5-6 grup var. Avrupa’da son 16’dayız. Muvaffakiyetin bedeli bu. Şayet haftada bir maç yapmış olsaydık sık sakatlık yaşamazdık. Transfer periyodunda göreceğiz lakin defansı güzelleştirmemiz gerektiği bir gerçek” tabirlerini kullandı.

“Hatalarımızı giderip üst düzeylere çıkmak için çalışıyoruz”

Jesus, Dünya Kupası sebebiyle lige verilen ortada performanslarını üst çıkarmak için daima çalıştıklarını aktararak, “Bu devirde yalnızca biz değil bütün kadrolar performanslarını üst çekebilmek için çalışıyor. Fenerbahçe de idmanlarını en sıkı biçimde sürdürüyor. Yanılgılarımızı giderip üst düzeylere çıkmak için çalışıyoruz. Bütün teknik yöneticiler bu ortayı bu formda kıymetlendiriyor. Lig başlayınca ekiplerin düzeylerini göreceğiz. Her gün her idmanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hem ferdi hem kolektif manada güzel olacağız” açıklamasını yaptı.

“Takımımızın Valencia ve Batshuayi’ye gereksinimi var”

Jorge Jesus, ulusal kadrolarda olan Batshuayi ve Valencia’nın Dünya Kupası’ndaki performansını kıymetlendirerek, “Valencia 3 maçta 3 gol attı. Performans olarak da güzel bir performans sergiledi. Yüzde yüz değildi birinci maçta dizinden sorunu vardı. Kadrosu elendiği için birkaç gün müsaade yapıp ortamıza katılacak. Belçika’nın birkaç maçı daha var. Kümeden çıkamazsa Batshuayi de gruba katılacak. Kadromuzun ikisine de gereksinimi var. Dünya Kupası’nda favori gördüğüm 4 ekip var. Bunlar Portekiz, Brezilya, İspanya ve Fransa. Sonrasında Arjantin de var. Dünya Kupası lig tarzı oynanan bir turnuva değil. Eşleşmeli ve kısa vadeli olduğu için her şey olabilir” formunda konuştu.

“Suudi Arabistan’ın başarısı teknik yöneticilerinin başarısı”

Jorge Jesus, Al Hilal’in başında olduğu devirde birlikte çalıştığı futbolcularının Suudi Arabistan ulusal kadrosu ile Arjantin’e karşı aldıkları galibiyeti kıymetlendirerek, “Suudi Arabistan ekibinde Al Hilal’den çok oyuncu var. Arjantin’i yendikleri maçta birinci 11’in 6’sı Al Hilal oyuncusuydu. Ben o kaleciyle çalışmadım. Arabistan’da da yabancı hududu var. Ben ordayken hudut 5’ten 7’ye çıkmıştı. Bu değişim onların gelişimine yararı oldu. Arjantin maçının sonucu beni şaşırtmadı. Ben oradan ayrılalı birkaç yıl oluyor. Benimle bir alakası yok. Tahminen teknik yöneticilerinin fikri benimle birebirdir ancak o maçta alınan muvaffakiyet kendi teknik yöneticilerinin başarışı” değerlendirmesini yaptı.

“Ronaldo’nun dünyadaki her oyuncuya örnek olması gerektiğini düşünüyorum”

Vatandaşı Cristiano Ronaldo’nun bulunduğu durumu pahalandıran Jesus, “Ronaldo’nun içinde bulunduğu durumu çok güzel anlıyorum. İkimiz de Portekizliyiz, ortamızda güzel bağ var. Messi ve Ronaldo tahminen şu an son dünya kupalarını oynuyorlar. Ancak dünyanın en düzgün iki oyuncusu olduklarına kuşku yok. O düzeyde öteki oyuncular yok. Düzeylerine yaklaşanlar var ancak o düzeyde olduklarını düşünmüyorum. Ronaldo’nun dünyaya örnek bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Finansal gereksinimi yok, her şeyi başarmış ancak birinci tutkusuyla oynuyor, muvaffakiyete aç bir formda. Bu da futbola olan aşkını gösteriyor. Zati dünyanın en güzel futbolcuları aşk sebebiyle bu düzeye ulaşıyorlar. Pele ve Maradona da o denli. Messi ve Ronaldo da o denli. Başkaları kalite olarak onların düzeyine ulaşabilirler fakat bu bakış açısına ulaşabileceklerini düşünmüyorum. Özel hayatta öbür şeyler de var zira. Futbolu hayatlarında her şeyi önüne koymuşlar. Bu yüzden her futbolcu o düzeye gelmez diye düşünüyorum.” diyerek açıklamasını tamamladı.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.