SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

Fenerbahçe Lider Vekili Erol Bilecik: “Galatasaray’ı yenip uğurlayacağız”

Fenerbahçe Lider Vekili Erol Bilecik, “Takımımız eksiksiz bir futbol oynadı. 4-0 yendik tahminen ancak çok daha fazlasını hak eden bir istekle dilekle maçı tamamlamış olduk” dedi.

Fenerbahçe Lider Vekili Erol Bilecik: “Galatasaray’ı yenip uğurlayacağız”
Akacan The Mall
28.12.2022 00:22
0
A+
A-

Fenerbahçe Lider Vekili Erol Bilecik: “Galatasaray’ı yenip uğurlayacağız”
Fenerbahçe Lider Vekili Erol Bilecik, “Takımımız eksiksiz bir futbol oynadı. 4-0 yendik tahminen fakat çok daha fazlasını hak eden bir istekle arzuyla maçı tamamlamış olduk” dedi.

Fenerbahçe, Harika Lig’in 16’ncı haftasında Hatayspor’u 4-0 mağlup etti. Müsabakanın akabinde Fenerbahçe Lider Vekili Erol Bilecik açıklamalarda bulundu. Bilecik, 4-0 kazanmalarına karşın çok daha fazla gol atabileceklerini belirterek, “Çok keyifli bir gece geçirmenin memnunluğu içindeyiz. Ekibimiz harika bir futbol oynadı. 4-0 yendik tahminen fakat çok daha fazlasını hak eden bir istekle dilekle maçı tamamlamış olduk. Hatayspor’a da bundan sonraki seyahatinde muvaffakiyetler diliyoruz. Bu doğrultuda büyük bir saygıyı hak eden başta Jesus hocamız olmak üzere futbolcularımıza, istisnasız takviyelerini esirgemedikleri taraftarlarımıza teşekkürlerimizi iletmek istiyoruz” diye konuştu.

“11 KİŞİ İLE MAÇI BİTİRMİŞ OLDUK”

Akacan The Mall

Erol Bilecik, çabayı 11 kişi bitirmeleri hakkında ise “11 kişi ile maçı bitirmiş olduk yani kırmızı kart görmedik. Buradan da bu takdiri ve yorumları ben yeniden kamuoyuna, spor otoritelerine gönderiyorum” formunda konuştu.

“BİRÇOK MEVZUDA KANAYAN YARALARA EL KOYMAKTAN, DOKUNMAKTAN ÇOK BÜYÜK MEMNUNLUK DUYUYORUZ”

İlk yarının bitimine 3 hafta kaldığını hatırlatan Erol Bilecik, “Bugün çok hoş hadiseler yaşadık. Anadolu’nun bence ileride genç yüzleri olacak, Türkiye’nin umudu olabilecek aşağı üst 300’e yakın genç kızımızın bütün okul eğitim hayatını garantiye alabilecek bir halde onların eğitim hayatlarının karşılanmasını öncelikle futbol ekibi gerisinden basketbol ekibi ve bunların toplamında da bu farkındalığı gören bu farkındalığa kendi açılarından sahip çıkan taraftarlarımız yapmış oldular. Yani Anadolu’da aşağı üst şu an 300’e yakın eğitim bursuna gereksinimi olan ve bu mevzuda maddi takviyeye muhtaçlığı olan evladımız kendi eğitim hayatlarını garanti altına almış oldular. Her vakit söylediğimiz üzere Fenerbahçe Spor Kulübü olarak biz yalnızca spor kulübü değiliz, hiç bir vakit da olmayacağız. Tıpkı vakitte bütün toplumsal olayları kucaklayan, Türkiye’de eksik gördüğümüz bu manada bilhassa eğitim başta olmak üzere birçok hususta kanayan yaralara el koymaktan, dokunmaktan çok büyük memnunluk duyuyoruz. Genç evlatlarımızın yolları açık olsun. Türkiye’nin onlar gelecekte umudu olacaklar nihayetinde” dedi.

“İLK YARIDAKİ SON 3 MAÇTAN GALİP GELMEK İSTİYORUZ”

İlk yarıdaki son 3 maçtan da galip gelmek istediklerini kaydeden Erol Bilecik, “Emin adımlarla kıssanın sonunun hoş olması için elimizden geleni yapacağımız bir dönem olmasını diliyorum. Bu vesileyle de yakın günlerde Türk aleminin, toplumunun ve dünya insanlarının da yeni yıllarını kutluyorum. Yeni yıl umut, hoşluklar demek. 2023 yılında sıhhat, huzur, bol rahmet içinde bütün insanlığın hoş günleri kucaklamasını diliyorum. Tıpkı vakitte Fenerbahçe topluluğumuzun bilhassa hoş günlere olağanüstü yaklaştığını hissetmekten ötürü da ayrıyeten memnunluk duyuyorum. Futbolun yanı sıra bütün branşlarda bayraklarımızın dolandığı hoş sonuçlarla geçen bir dönem olmasını canı gönülden diliyorum” halinde konuştu.

“İNSANLARIN GİYSİLERİYLE ONLARI EŞLEŞTİREBİLECEK RASTGELE BİR YAPININ İÇİNE DÜŞMEMEK GEREKİR”

Erol Bilecik, Trabzonspor maçında yaşanan olaylara ait ise “Bizim için tahminen değerli bir hadise değildi lakin değerli olan burada altını çizebileceğimiz tek bir bahis var. İnsanların giysileriyle onları eşleştirebilecek rastgele bir yapının içine düşmemek gerekir diye düşünüyorum. Yani bir atkı takmışsanız bu atkının çıkarılması yahut çıkarılmaması rastgele bir spor yöneticisine sorgulanması gereken bir yapı olmaması gerekir diye düşünüyorum. Buradan atkıyı çıkarmayanlara bilhassa bütün dostlarıma selamlarımı gönderiyorum” tabirlerini kullandı.

“HAK ETMEDİĞİMİZ ÇOK ANLAR OLUYOR”

Jesus’un Trabzonspor maçından sonra yaptığı “Futbolcuların üzerinde sarı-lacivert forma olduğu vakit kırmızı kartlar çok kolay çıkarılıyor” açıklamasını hatırlatan Erol Bilecik, “Bence her şeyin özeti buydu. Spor kamuoyuna bırakıyorum takdiri. Lakin günün sonu prestijiyle yani formamızın rengi sarı-lacivert ise kırmızı kart görmemiz gereken, maçın sonucunda 10 kişi de kalması gereken bir grup olmaktan biz de yorulduk. Hak etmediğimiz çok anlar oluyor. En azından bunun eşit, adaletli yapı içerisinde gerçekleşmesini canı yürekten diliyorum” diye konuştu.

“GALATASARAY’I HAK ETTİĞİMİZE İNANDIĞIM GALİBİYETLE UĞURLAMIŞ OLACAĞIZ”

Yaklaşan Galatasaray derbisi hakkında da konuşan Erol Bilecik, “Her vakit natürel derbiler ismi ne olursa olsun büyük heyecana sahne oluyor. Bizim heyecanımız keyif içerisinde. Rastgele bir tasamız yok. Galatasaray’ı burada çok büyük bir memnuniyetle konuk edeceğiz ve hak ettiğimize inandığım galibiyetle de uğurlamış oluruz diye düşünüyorum” dedi.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.