SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Fenerbahçe ile Sivasspor arasında gergin maç! Penaltı beklentisi, Ali Şaşal ve Hüseyin Göçek’e tepkiler, Jesus’tan Batshuayi’ye fırça!

Fenerbahçe ile Sivasspor arasında gergin maç! Penaltı beklentisi, Ali Şaşal ve Hüseyin Göçek’e tepkiler, Jesus’tan Batshuayi’ye fırça!Spor Toto …

Fenerbahçe ile Sivasspor arasında gergin maç! Penaltı beklentisi, Ali Şaşal ve Hüseyin Göçek’e tepkiler, Jesus’tan Batshuayi’ye fırça!
Akacan The Mall
08.11.2022 00:01
0
A+
A-

Fenerbahçe ile Sivasspor arasında gergin maç! Penaltı beklentisi, Ali Şaşal ve Hüseyin Göçek’e tepkiler, Jesus’tan Batshuayi’ye fırça!
Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Fenerbahçe ile Sivasspor arasında oynanan maçta gergin bir hava hakimdi. Maçın başında Ali Şaşal’ın sakatlığıyla tribünlerde başlayan gerginlik ilerleyen dakikalarda oyunculara da sirayet etti. Maçın ilk yarısında Sivasspor penaltı bekledi. İkinci yarı, Ali Şaşal’a isabet eden yabancı madde sebebiyle geç başladı. Tüm bu olayları gölgede bırakan olay ise Jorge Jesus’un kırmızı kart gören Michy Batshuayi’ye tepkisi oldu. İşte detaylar…

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Fenerbahçe’nin Sivasspor’u konuk ettiği maç gerrin bir havada oynandı.

ALİ ŞAŞAL’IN SAKATLIĞIYLA TRİBÜNDE GERGİNLİK BAŞLADI

Akacan The Mall

Fenerbahçe maça hızlı başladı. İlk dakikada Crespo ile pozisyona giren Sarı-lacivertli takım 3. dakikada İrfan Can ile gole yaklaştı. İrfan Can Kahveci’nin sert şutunda gole izin vermeyen Sivasspor kalecisi Ali Şaşal Vural, pozisyon sonrası bacağından sakatlık yaşadı. Hakem Hüseyin Göçek, sağlık görevlilerini sahaya davet etti.

Maçın başında yaşanan bu sakatlık Fenerbahçe taraftarının tepkisini çekti. Ali Şaşal, ıslıklar eşliğinde tedavisini tamamlayıp maça geri döndü.

SİVASSPOR PENALTI BEKLEDİ

23. dakikada Fenerbahçe ceza alanında yaşanan pozisyonda Sivasspor penaltı bekledi. Yatabare ve Serdar Aziz’in içinde bulunduğu pozisyonda Serdar Aziz’in elle oynadığı yönünde itirazlar oldu. Hüseyin Göçek, VAR incelemesinin ardından oyunu devam ettirdi.

GERGİNLİK SARI KARTLARA YANSIDI

Tribünlerde oluşan gerginlik dakikalar geçtikçe oyunculara da sirayet etti. İlk yarıda iki takımdan toplam 5 oyuncu sarı kart gördü. Sivasspor’da Erdoğan Yeşilyurt ve Abdul Keita; Fenerbahçe’de ise Crespo, Emre Mor ve Michy Batshuayi sarı kart gördü.

FENERBAHÇE KALESİNDE TEHLİKELİ POZİSYONLAR

Sivasspor maçın ilk yarısında Fenerbahçe kalesinde önemli pozisyonlar buldu. 28. dakikada Yatabare’nin karşı karşıya aşırtma vuruşunda Altay gole izin vermedi. 29. dakikada savunmanın arkasına sarkan Yatabare yine Altay’ı geçemedi. 31. dakikada Saba’nın vuruşunda Alioski’ye çarpan top yükseklik kazanıp üst ağlarda kaldı.

ALİ ŞAŞAL’A YABANCI MADDE İSABET ETTİ, İKİNCİ YARI GEÇ BAŞLADI

Golsüz sona eren ilk yarının ardından takımlar ikinci yarı için sahaya gelince tribünden Sivasspor ve hakem Hüseyin Göçek’e tepki vardı. Santra vuruşu öncesi kaleci Ali Şaşal’a tribünden atılan bir yabancı madde isabet etti. Kendisini yere bırakan Ali Şaşal’ın tedavisi saha içinde yapıldı. Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır, rakip kaleye kadar giderek tribünleri sakinleştirmeye çalıştı.

BATSHUAYI KIRMIZI KART GÖRDÜ! JESUS’UN TEPKİSİ OLAY OLDU

Maçın 48. dakikasında Fenerbahçe’de sarı kartı olan Michy Batshuayi, Ziya Erdal’a yaptığı faul sonrası ikinci sarı kartını görüp kırmızı kartla oyundan atıldı. Belçikalı futbolcu kenara gelirken Jorge Jesus’un oyuncusuna tepkisi kameralara yansıdı.

Jesus, takımı 10 kişi bırakan Batshuayi’ye karşı eliyle kafasını göstererek oyuncusunu fırçaladı.

PENALTI KARARI VE GOL!

Fenerbahçe, 10 kişi kaldıktan 4 dakika sonra penaltı kazandı. İrfan Can’ın pasında soldan ceza alanına hareketlenen Alioski, rakip savunmanın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Hüseyin Göçek beyaz noktayı işaret etti. Fenerbahçeli futbolcular, penaltı kararı sonrası Alioski’nin etrafında büyük sevinç yaşadı.

Penaltıda topun başına geçen Valencia, ALİ ŞAŞAL’ı ters köşeye yatırdı ve takımını öne geçirdi.

JORGE JESUS’TAN 3 DEĞİŞİKLİK

Sivasspor ile karşılaşan Fenerbahçe’de son oynanan Dinamo Kiev maçına göre Teknik Direktör Jorge Jesus 11’de 3 değişiklik yaparken, sarı-lacivertli ekip 6 futbolcusundan da Sivasspor karşısında yararlanamadı.

Sakatlığı nedeniyle Lincoln kadroda yer almazken, Dinamo Kiev maçında 11 oynayan Osayi Samuel ve Arda Güler yedekler arasında yer aldı. Bu futbolcuların yerine sol bekte Alioski, orta alanın solunda Emre Mor, orta alanın sağında İrfan Can Kahveci oynadı.

6 EKSİK

Fenerbahçe’de sakatlıkları nedeniyle 6 futbolcu kadroda yer almadı. Tedavileri süren kaleci İrfan Can Eğribayat, Mert Hakan Yandaş, Luan Peres, Lincoln ve Gustavo Henrique Sivasspor maçında kadroda bulunmadı. Sakatlığı geçen ve takımla birlikte çalışmalara başlayan sarı-lacivertli takımın son oynadığı Dinamo Kiev ve İstanbulspor maçlarında kadroda yer almış ancak süre almamıştı. Joshua King teknik heyet tarafından fizik kondisyon olarak hazır olmadığı için Sivasspor maçı kadrosuna alınmadı.

Sivasspor’da Leke James, Uğur Çiftçi ve Murat Paluli sakatlıkları sebebiyle kadroda yer almadı.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.