SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Fenerbahçe Beko, Dimitris Itoudis ile uçuş modunda: “Taraftar her yerde”

Fenerbahçe Beko, Dimitris Itoudis ile uçuş modunda: “Taraftar her yerde”Fenerbahçe THY Euroleague’de seriyi sürdürürken müsabakanın akabinde …

Fenerbahçe Beko, Dimitris Itoudis ile uçuş modunda: “Taraftar her yerde”
Akacan The Mall
19.10.2022 11:22
0
A+
A-

Fenerbahçe Beko, Dimitris Itoudis ile uçuş modunda: “Taraftar her yerde”
Fenerbahçe THY Euroleague’de seriyi sürdürürken müsabakanın akabinde açıklamalarda bulunan koç Itoudis, “Fenerbahçe formasını giyen herkes alana çıkacak ve elinden geleni yapacak.” dedi.

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Kadrosu, yeni başantrenörü Dimitris Itoudis ile birlikte döneme süratli bir giriş yaptı.
Sezonun birinci resmi maçında Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda Anadolu Efes ile karşı karşıya gelen sarı-lacivertli grup, alandan 71-62 mağlup ayrılarak kupayı rakibine kaptırdı. Bu maçın akabinde Türkiye Sigorta Basketbol Muhteşem Ligi ve Turkish Airlines EuroLeague’de toplamda 6 maça çıkan Fenerbahçe Beko, bu maçların hepsinden galibiyetle ayrılarak döneme kayıpsız başladı.

Basketbol Üstün Ligi’nde kendi alanında Bahçeşehir Koleji’ni 78-72, deplasmanda Onvo Büyükçekmece Basketbol’u 85-
80 ve meskeninde AYOS Konyaspor Basketbol’u 85-71 mağlup ederek lige 3’te 3 ile başlayan son şampiyon, Turkish Airlines EuroLeague’de ise deplasmanda Bayern Münih’i 74-62 ve meskeninde Maccabi Playtika Tel Aviv’i 86-71, LDLC ASVEL Villeurbanne’yi 84-63 ile geçerek iki kulvarda da firesiz olarak yoluna devam etti.

Akacan The Mall

EUROLEAGUE’DEKİ TÜM GALİBİYETLERDE ÇİFT HANE FARK

Itoudis’in Fenerbahçe Beko’su, Turkish Airlines EuroLeague çıktığı 3 maçta da rakiplerine çift hane fark atmayı başardı. Birinci maçında deplasmanda Bayern Münih’e 12 sayı fark atan sarı-lacivertli takım, kendi alanında karşılaştığı Maccabi Tel Aviv’e 15 sayı fark, ASVEL’e ise 21 sayı fark attı.

7 İSİM AYRILDI, 8 İSİM KATILDI

Geçen dönem Basketbol Muhteşem Ligi Play-Off Finali’nde Anadolu Efes’i geçerek şampiyonluğa ulaşan sarı-lacivertli takım, bu zafere karşın dönem başında kabuk değiştirme kararı almıştı. Koç Aleksandar Djordjevic ile yolları ayıran ve Yunan başantrenör Dimitris Itoudis’i direksiyona geçiren Fenerbahçe Beko, takımın büyük kısmında değişikliğe gitti. 7 isim ile yollarını ayıran ve 8 transfer yaparak büyük bir kabuk değişimi yaşayan sarı-lacivertliler, bu kadar esaslı bir değişikliğe karşın dönem başlangıcında hayli hazır gözüktü.

Fenerbahçe Beko’da Nando De Colo, Jan Vesely, Danilo Barthel, Markel Starks, Ahmet Düverioğlu, Jehyve Floyd ve Achille Polonara ekipten ayrılırken, bu oyuncuların yerine Nemanja Bjelica, Nick Calathes, Scottie Wilbekin, Carsen Edwards, Nigel Hayes-Davis, Johnathan Motley, Tonye Jekiri ve Samet Geyik dahil olmuştu.

1 AY EVVEL GRUBUN BAŞINA GEÇTİ

Cumhurbaşkanlığı Kupası’nın akabinde döneme 6’da 6 ile başlayan Fenerbahçe Beko’da başantrenör Dimitris Itoudis, ekibin başına geçeli şimdi 1 ay oldu. Yaz aylarında EuroBasket 2022’de gayret eden Yunanistan Ulusal Grubu’nun başında yer alan Itoudis, sarı-lacivertli grupla birinci idmanına 18 Eylül’de çıkmıştı. 1 ay üzere kısa bir müddette hem topluluğa ayak uyduran hem de grubuna oyun anlayışını adapte eden Itoudis, bu manada da büyük alkış topladı.

BJELICA FORMA GİYEMEDİ

Sarı-lacivertli grubun 6 maçlık galibiyet serisi yakaladığı bu periyotta, dönemin en kıymetli transferlerinden olan Nemanja Bjelica, sakatlığından ötürü müddet alamadı. 34 yaşındaki Sırp uzundan hiç faydalanamamasına karşın güçlü maç takviminde firesiz olarak yoluna devam eden sarı-lacivertlilerde, bu durum da idarenin ve taraftarların Yunan başantrenöre inancını artıran etkenlerden birisi oldu.

ITOUDIS: FENERBAHÇE FORMASINI GİYEN HERKES ALANA ÇIKACAK VE ELİNDEN GELENİ YAPACAK

ASVEL galibiyetinin akabinde grupla ve oyuncularla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dimitris Itoudis, sarı-lacivertli kadronun formasını giyen herkesin alanda elinden geleni yapmak zorunda olduğunun altını çizerek, “Bazı eksiklerimiz var fakat neredeyse tam takımız. Gelişim gösteriyoruz. Vakte ve çok çalışmaya gereksinimimiz var. Biz birbirimize yardımcı olmak için buradayız. Herkes birbirine yardımcı oluyor. Kadrom rakiplere kolay hiçbir şeyin müsaadesini vermeyecek. Verdiğimiz kelam buydu. Olağanüstü bir tertip için oynuyoruz ve elimizden gelenin en düzgününü yapacağız. Fenerbahçe formasını giyen herkes alana çıkacak ve elinden geleni yapacak. Fenerbahçe taraftarları her yerde ve bu salon muhtemelen daima kapalı gişe olacak. Sinerji çok değerli. Alanda olduğumuz vakit kendimizi unutmalı ve özelliklerimizi kadronun güzelliği için kullanmalıyız. Benim oyuncularım da bunları yapıyor” sözlerini kullandı

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.