SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Eyüpspor hocası Hamza Hamzaoğlu’ndan istifa sorusuna cevap: Bizi domateslerle karşıladılar ama sonra final oynadık

Eyüpspor hocası Hamza Hamzaoğlu’ndan istifa sorusuna cevap: Bizi domateslerle karşıladılar ama sonra final oynadıkEyüpspor Teknik Direktörü Hamza …

Eyüpspor hocası Hamza Hamzaoğlu’ndan istifa sorusuna cevap: Bizi domateslerle karşıladılar ama sonra final oynadık
Akacan The Mall
22.04.2022 11:52
0
A+
A-

Eyüpspor hocası Hamza Hamzaoğlu’ndan istifa sorusuna cevap: Bizi domateslerle karşıladılar ama sonra final oynadık
Eyüpspor Teknik Direktörü Hamza Hamzoğlu, 2-0’lık Boluspor mağlubiyeti ve kötü gidişatın ardından basının karşısına geçti. İstifa sorusuna cevap veren Hamzaoğlu, geçmişte Eyüpspor’u çalıştırdığı döneme vurgu yaptı.

Spor Toto 1’inci Lig’in 33’üncü haftasında Eyüpspor sahasında Beypiliç Boluspor’a 2-0 mağlup oldu.

Boluspor’a galibiyeti getiren golleri 64’üncü dakikada Gökhan Karadeniz ve 90+4’üncü dakikada Berk Yıldız kaydetti. Bu sonuçla Boluspor puanını 38’e yükseltirken, Eyüpspor 51 puanda kaldı.

Akacan The Mall

Karşılaşmanın ardından teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Eyüpspor tribünleri tarafından istifaya davet edildi. Eyüpspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, taraftarın kendisini istifaya davet etmesi üzerine, “İlk geldiğimiz zaman mağlup olmuştuk. Bizi domateslerle karşıladılar ama sonra final oynadık. Biz hedefimize ulaşacağız inşallah, o bağıranlar da oturup kendini düşünür” diye konuştu. Eyüpspor taraftarları da bu sözlerin üzerine bir açıklama yayınladı.

HAMZAOĞLU’NUN AÇIKLAMALARI ŞÖYLE;

Spor Toto 1. Lig’in 33. haftasında Eyüpspor evinde Boluspor’a 2-0 kaybetti. Maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Eyüpspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kendileri için önemli ve kritik bir maç olduğunu söyleyerek, “Kendi sahamızda kazanıp play-off şansımızı güçlendirmek istiyorduk. İlk iki şansımızı sürdürmek istiyorduk, istediğimiz gibi olmadı. Oyunun büyük bölümünde baskılı oynayan takım bizdik ama rakibin iyi vuruşları güzel gol oldu. Tebrik ediyorum Boluspor’u. Kazanamadık ama hedefimizden şaşmadık. Hedefimiz Süper Lig’e çıkmak. Bugün baktığımızda gerçekçi hedef play-off. Öncelikle bundan sonraki oynayacağımız maçları çok daha dikkatli ve özverili oynamamız gerekiyor. Bundan sonra play-off’tan Süper Lig’e çıkmayı başaracağız. Bugün belki kaybettik, belki ümitler biraz kırılmış gibi olabilir. Süper Lig hedefimizden kopmadık. Bu daha da güçlenecek. Bundan sonraki maçlara en iyi şekilde hazırlanacağız” dedi.

“BİZİ DOMATESLERLE KARŞILADILAR, FİNAL OYNADIK”

Maçın ardından taraftarın kendisini istifaya davet etmesini değerlendiren Hamzaoğlu, “İstifa tezahüratları olabilir. Biz daha önce de bunu yaşadık. İlk geldiğimiz zaman mağlup olmuştuk. Bizi domateslerle karşıladılar ama sonra final oynadık. Biz hedefimize ulaşacağız inşallah, o bağıranlarda oturup kendini düşünür” şeklinde konuştu.

EYÜPSPOR TARAFTARLARINDAN AÇIKLAMA:

Eflatun sarılı takım taraftarları sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yaparak Hamzaoğlu’nun sözlerine tepki gösterdi. Açıklama şöyle;

“Maalesef Üzüntümüz kaybedilen 3 puanlarla sınırlı değildir. Göreve geldiği günden beri geride bıraktığımız 8 maçta yarıda kalan bursaspor maçında alınan 3 puan hariç 1 galibiyet 3 beraberlik 3 malubiyet alaran Teknik Direktör Hamzaoğlunun kötü performansı ve maç sonrası röportajları üzüntümüze tuz biber olmuştur.

Hamzaoğlu’nun ; Boluspor maçının ardından geçmiş yıllarda yaşadığı olayları gün yüzüne çıkartarak Büyük EYÜPSPOR taraftarı ile polemiğe girmek isteyişini anlamamaktayız. Zamanında kendisine domates atanlarla bu akşam maç sonu kendisini istifaya davet edenler aynı kişilerdir. Bu kulübün gerçek sahipleridir. Geçmişte yaşananları açıklamaları ile gün yüzüne çıkartan Hamzaoğlu unutmamalıdır ki ilgili dönemde sergilediği tavır ile kulübümüzü hukuki olarak çok zor bir sürecin içerisene düşürerek veda etmiştir. O dönemde yaşanılanlara bugün Eyüpsporun menfaatleri için sessiz kaldığımızı ancak hocamızın bu akşamki talihsiz açıklamasından sonra Geçmişte yaşadığımız bu süreci unutmadığımızı kendisine hatırlatmak isteriz.

Yara kaşımanın ne yeri ne de zamanıdır.

Eyüpspor için kim bir damla ter akıtıyor kim mücadele ve emek veriyorsa her daim her ortamda ve platformda yanında olduğumuz gibi hocamızında kalan haftalarda yanında olduğumuzu belirtmek isteriz. Eyüpsporu menfaatsiz ve karşılıksız sevenler olarak görmek istediğimiz tek şey asırlık çınarımız EYÜPSPOR’un başarısı ve adının Türk futbolunda en üstlerde anılmasıdır.

Kalan Haftalarda her zaman olduğu gibi teknik patronumuz Hamzaoğluna, futbolcu arkadaşlarımıza ve Başkanımız sn. Murat Özkaya’ya olan inancımız tamdır.

Yaşasın EYÜPSPOR Mücadelemiz.”

NELER YAŞANMIŞTI?

52 yaşındaki Hamza Hamzaoğlu, 2009 – 2010 sezonunda Eyüpspor’u çalışmıştı. Sezona kötü başlangıç yapan Hamzaoğlu, sonraki periyotta eflatun sarılılara, 2009-2010 da play-off finali oynatmıştı.

Eyüpspor, son maçta Mustafa Reşit Akçay’ın çalıştırdığı Tavşanlı Linyitspor’a yenilmişti.

7 MAÇTA 2 GALİBİYET

Eyüpspor, Hamzaoğlu döneminde 7 maçta 2 galibiyet elde edebildi. Bu maçların 3’ünden mağlubiyetle ayrılan eflatun sarılı takım, 2 karşılaşmayı da beraberlikle tamamladı.

Galatasaray ‘ı çalıştırdığı dönemde 3 kupa birden kazanan tecrübeli teknik direktör, son yıllarda sırasıyla Erzurumspor, Gençlerbirliği, Yeni Malatyaspor, Kayserispor ve Çaykur Rizespor ‘da görev almıştı.

HAMZA HAMZAOĞLU GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE SPOR ARENA’YA ÖZEL BİR RÖPORTAJ VERMİŞTİ:

Akacan The Mall
ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.