SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

Enzo Fernandez’in Lionel Messi’ye 6 yıl evvel yazdığı mektup ortaya çıktı! Bugün Dünya Kupası için birlikte savaşıyorlar…

Arjantin, Lionel Messi önderliğinde 2022 Dünya Kupası’nda çeyrek finale yükseldi. Avustralya’yı 2-1 mağlup eden Arjantin’de Messi, idolü Maradona ve ezeli rakibi Ronaldo’yu geride bıraktı. 2016 yılında Copa America finalinin kaybedilmesinden sonra gözyaşlarına boğulan ve ulusal kadrosu bırakan Messi’ye bugün Arjantin takımında olan bir futbolcunun toplumsal medyadan yazdığı mektup ortaya çıktı.

Enzo Fernandez’in Lionel Messi’ye 6 yıl evvel yazdığı mektup ortaya çıktı! Bugün Dünya Kupası için birlikte savaşıyorlar…
Akacan The Mall
04.12.2022 12:22
0
A+
A-

Enzo Fernandez’in Lionel Messi’ye 6 yıl evvel yazdığı mektup ortaya çıktı! Bugün Dünya Kupası için bir arada savaşıyorlar…
Arjantin, Lionel Messi önderliğinde 2022 Dünya Kupası’nda çeyrek finale yükseldi. Avustralya’yı 2-1 mağlup eden Arjantin’de Messi, idolü Maradona ve ezeli rakibi Ronaldo’yu geride bıraktı. 2016 yılında Copa America finalinin kaybedilmesinden sonra gözyaşlarına boğulan ve ulusal kadrosu bırakan Messi’ye bugün Arjantin takımında olan bir futbolcunun toplumsal medyadan yazdığı mektup ortaya çıktı.

2022 Dünya Kupası son 16 tipinde Avustralya’yı 2-1 yenen Arjantin, ismini çeyrek finale yazdırdı. Lionel Messi önderliğindeki Tangocular, yarı finale kalmak içn Louis Van Gaal’in kadrosu Hollanda ile karşı karşıya gelecek.

MESSI 1000. MAÇINDA TARİHE GEÇTİ! HEM MARADONA’YI HEM DE RONALDO’YU GERİDE BIRAKTI

Akacan The Mall

Avustralya maçına dingin başlayan Arjantin’de kilidi açmak tekrar yıldızı Messi’ye kaldı. Profesyonel futbolculuk mesleğinde 1000. maçına çıkan Messi, 35. dakikada Avustralya ağlarını sarsarak ülkesinin Dünya Kupalarında en çok gol atan ikinci futbolcu oldu ve doruktaki Batistuta ile farkı 1 gole indirdi.. Dünya Kupalarında 9 gole ulaşan Messi, 8 gollü Diego Armando Maradona’yı geride bıraktı. 35 yaşındaki yıldız futbolcu ayrıyeten 8 gollü Cristiano Ronaldo’yu da geçti.

Messi’nin Avustralya’ya attığı gol, Dünya Kupası eleme tiplerinde attığı birinci gol olarak da kayıtlara geçti.

TURNUVANIN EN ÇOK GOL BEKLENTİSİ ÜRETEN FUTBOLCUSU

2022 Dünya Kupası’nda 3 gole ulaşan Messi, turnuvanın en çok gol beklentisi(2.9) üreten ve akan oyunda kadro arkadaşlarına en çok gol pozisyonu(10) hazırlayan oyuncusu pozisyonunda bulunuyor.

Messi’nin Meksika maçında Enzo Fernandez’e yaptığı asist, korner devamından geldiği için istatistikçiler tarafından akan oyun pası olarak değerlendirilmedi.

“MESSI GRUBUN %99.9’U”

Avustralya maçının son dakikasında yaptığı kritik kurtarışla maçın 2-2’ye gelmesini engelleyen kaleci Emiliano Martinez, maç sonrası Messi’yi övdü: Lionel Messi kadronun %99.9’unu oluşturuyor. Bizler, bir şeyler yolunda gitmediğinde ona yardım etmeye çalışan o %0,1’lik kısımız. Messi, gereksinimimiz olduğunda grubu taşıyor. Ona yardımcı olmamız gerekiyor.

“İNANILMAZ HİSLER… ANIN TADINI ÇIKARIYORUM”

Avustralya maçının en güzel futbolcusu seçilen Lionel Messi ise maçta sonra şunları söyledi:

Bir adım daha attığımız için çok memnunum. Çok fazla dinlenme vaktimiz olmadı. Bunun için açıkçası endişelendik zira fizikî gücü yüksek bir maç olacağını biliyorduk. Öne geçtik, ikinci golü de atınca denetimi elimize aldık. Golü yiyince işimizi biraz zorlaştırdılar. İnanılmaz hisler yaşıyoruz. Beşerlerle böylesine büyük memnunlukları paylaşmak çılgınca. Buraya gelmek için insanların ne kadar çok efor harcadığını görebiliyoruz. Ayrıyeten ülkemizden bizi destekleyenlere de çok teşekkür ediyoruz.

Ailem her vakit yanımda bilhassa de çocuklarım zira artık onlar da büyüdü ve herşeyi anlıyorlar. Bugün onların nasıl hissettiğini ve nasıl şahit olduklarını gördüm, heyecanlı ve memnunlar. Bunlar süper hisler.

1000. maçım olduğunu bugün öğrendim. Anı yaşıyorum ve yaşadıklarımdan keyif almaya çalışıyorum. Bir pürüzü daha geçerek çeyrek finale yükseldiğimiz için çok memnunum. Hollanda ile çeyrek final çok kuvvetli bir müsabaka olacak, bence güç bir maç geçireceğiz. Dünya Kupası her geçen gün daha da zorlaşıyor

6 YIL EVVELKİ MEKTUP ORTAYA ÇIKTI! ARTIK KUPA İÇİN BİR ARADA SAVAŞIYORLAR…

Lionel Messi’nin Meksika maçında asist yaptığı Enzo Fernandez’in 2016 yılında şimdi 15 yaşındayken Messi’ye yazdığı mektup ortaya çıktı.

Arjantin, 2016 Copa America finalinde Şili’ye penaltılar sonucu mağlup olmuş, penaltı kaçıran futbolculardan biri olan Messi gözyaşlarına boğulmuştu. Turnuva sonrası ulusal grubu bırakan Messi, bir müddet sonra baskılara dayanamayıp geri dönmüştü.

O periyot River Plate altyapısında futbol oynayan Enzo Fernandez, şahsî Facebook hesabından Messi’ye duygusal bir mektup yazmış. Şimdilerde Messi ile omuz omuza Dünya Kupası kazanma gayesiyle alanda koşturan Enzo Fernandez’in o mektubu, toplumsal medyada çok konuşuluyor.

River Plate altyapısında kendini gösteren ve 2021’de A takıam yükselen Enzo Fernandez geçtiğimiz yaz 12 milyon euro bonservis karşılığında Portekiz devi Benfica’ya transfer olmuştu.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.