SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Dualarımız bu hoş insanlara

Dünyaca ünlü isimler, Türkiye’ye taziye bildirileri yayınlamaya devam ediyor. Takipçilerine depremzedelere yardım etmesi için de davet yaptılar.

Dualarımız bu hoş insanlara
Akacan The Mall
09.02.2023 07:36
0
A+
A-

Dualarımız bu hoş insanlara
Dünyaca ünlü isimler, Türkiye’ye taziye iletileri yayınlamaya devam ediyor. Takipçilerine depremzedelere yardım etmesi için de davet yaptılar.

◊ Oyuncu Jason Momoa, “Can kayıpları ve yıkımlar… Dualarım bu hoş beşerlerle. Yardımlarınızı bekliyorlar” paylaşımında bulundu.

◊ Ünlü model Bella Hadid, faciaya kayıtsız kalamadı: “Bütün vücudum üşüyor. Üzgünüm ve sizler için dua ediyorum. Vahim haberler beni kemiklerime kadar sarsıyor. Yardım etmek için yollar arıyorum.”

Akacan The Mall

◊ Dünyaca ünlü model Gigi Hadid, Türkiye ve Suriye için çok üzgün olduğunu söyleyerek 80 milyona yakın takipçisini UNICEF’e bağış yapmaya çağırdı.

◊ Bollywood’un ünlü yıldızlarından Alia Bhatt, Türkiye’deki sarsıntı haberini veren bir paylaşımı alıntılayarak “Bu yürek parçalayıcı” paylaşımını yaptı.

◊ ABD’li müzikçi ve oyuncu Demi Lovato da toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “Kalbim, mağdurlar ve zelzeleden etkilenen herkesle birlikte” sözlerine yer verdi. Lovato, İngiltere merkezli Choose Love tertibinin zelzele için oluşturduğu fona bağış yapılacak linkleri paylaştı.

◊ Dünyaca ünlü model Irina Shayk, zelzele için Gofundme üzerinden bağış yaptığı sayfayı toplumsal medyadan paylaşıp “Siz de yardımda bulunabilirsiniz” dedi.

◊ ABD’li oyuncu Jennifer Garner, İngiltere merkezli Save The Children’ın Türkiye ve Suriye için başlattığı bağış kampanyasını paylaşarak, “Türkiye ve Suriye’deki ailelere yardım etmenin yollarını arıyorsanız, lütfen Save The Children’ın insani yardım faaliyetini dikkate alın” iletisini yayınladı.

◊ ABD’li oyuncu Holland Roden, Türkiye’ye yardım davetinde bulundu. Oyuncu ayrıyeten bağış yaptığı linkleri de takipçileriyle paylaştı.

◊ Dünyaca ünlü çellist Yo-Yo Ma, Ahmet Adnan Saygun’un “Partita” isimli yapıtını çaldı. Sanatçı paylaşımına “Türkiye ve Suriye’deki tüm arkadaşlarımıza… Sevgimiz ve dualarımız sizinle. Bu modül, umudunu yitirmeden hayat kurtarmaya durmadan çalışan her yardımsevere gelsin” notunu düştü.

◊ Avustralyalı oyuncu Hugh Jackman, sarsıntıda ziyan gören çocuklara yönelik UNICEF’in başlattığı yardım kampanyasına dayanakta bulundu. Instagram hesabında UNICEF’in bağış linkini paylaşan Jackman, paylaşımına şunları ekledi: “Kalbim, Türkiye ve Suriye’deki yıkıcı sarsıntıdan etkilenen herkesin yanında. Suriye ve Türkiye’deki çocuklara yardım vakti.”

◊ Hindistan asıllı İngiliz oyuncu ve komedyen Aasif Mandvi, bir enkaz fotoğrafını takipçileriyle paylaştı ve yardım davetinde bulundu.

◊ Portekizli sanatçı Mariza, Instagram hesabında Türkiye’deki sarsıntı bağış kampanyalarına dair bilgileri takipçileriyle paylaştı.

◊ İran asıllı ABD’li oyuncu Shohreh Aghdashloo, şu sözlerle ıstırabını aktardı: “Türkiye ve Suriye’den binlerce temizin hayatını kaybettiği zelzele haberlerini duyunca yıkıldım. Yalnız olmadıklarını bilmeliler. İnsanlık hâlâ hayatta olduğu için dünyanın her yerinden yardım geliyor. Kalbim etkilenen herkesin yanında.”

◊ İngiliz oyuncu Asa Butterfield, Unicef yardım linklerini paylaşıp zelzeleden etkilenenlere nasıl yardımcı olunabileceğini açıkladı.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.