SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Doğukan Sinik, Hull City’ye transferinin perde ardını anlattı

İngiltere Championship grubu Hull City’nin Türk futbolcusu Doğukan Sinik, ekibinin Dünya Kupası ortasında Antalya’da yaptığı kampta Demirören Haber Ajansı’na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

Doğukan Sinik, Hull City’ye transferinin perde ardını anlattı
Akacan The Mall
05.12.2022 11:07
0
A+
A-

Doğukan Sinik, Hull City’ye transferinin perde gerisini anlattı
İngiltere Championship takımı Hull City’nin Türk futbolcusu Doğukan Sinik, kadrosunun Dünya Kupası ortasında Antalya’da yaptığı kampta Demirören Haber Ajansı’na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

İngiltere Championship’te çaba eden Hull City, hazırlıklarını Antalya’daki Regnum Carya’da sürdürüyor.

“TAKIM ARKADAŞLARIM TÜRKİYE’DE KAMP YAPMAKTAN ÖTÜRÜ MUTLU” 

Akacan The Mall

Doğduğu ve futbol oynadığı kentte kamp yapmaktan ötürü keyifli olduğunu söyleyen ulusal futbolcu, “Kampa çok âlâ başladık, ağır tempoda çalıştık. Taktik yüklü ve keyifli idmanlar oldu. Kampın Türkiye’de ve Antalya’da olması büyük avantaj oldu. Yaşadığım ve büyüdüğüm kent. Ekip arkadaşlarım da çok keyifli ve çok mutlu kaldılar” tabirlerini kullandı.  

“TARAFTARLARIMIZ ÇOK İSTEKLİ VE HEYECANLI” 

Tamamen futbola odaklanılacak bir futbol kentinde yaşadığını söyleyen Sinik, “İngiltere’de ömür farklı. İki farklı ülke. Bilhassa hava olarak çok farklı. Biraz daha soğuk. Hayatınız futbol oluyor ve diğer bir şey düşünemiyorsunuz. Bu bir avantaj, her şeyinizi futbola verebiliyorsunuz. Çok hoş bir taraftar kitlemiz var. İçeride önemli bir sayıya oynuyoruz. Çok istekli ve heyecanlılar” açıklamasında bulundu.  

“HULL CITY’DE GOL VE SKOR KATKISI VEREN BİR DOĞUKAN OLMAK İSTİYORUM” 

Transferi sonrası yaşadığı sakatlığın kendisini çok etkilediğini söyleyen 23 yaşındaki futbolcu, “İngiltere’ye transfer olduktan sonra 2’nci idmanda sakatlandım. Bu beni etkiledi ve daha evvel yaşamadığım bir sakatlıktı. 8 hafta sürdü ve yeni ekibime adaptasyon dönemimdi. Alışkanlıklarınızdan sonra yeni bir yere gitmek kolay olmuyor. Benim için sıkıntı geçti. Kadroya ve sisteme alışmak kolay olmadı ancak bunu atlattığımı düşünüyorum. Çok hoş bir aile ortamı kurduk ve ekip arkadaşlarım çok yardımcı oldu. Maksadım daha fazla mühlet alarak grubuma katkı vermek. Hull City’de gol ve skor katkısı veren bir Doğukan olmak istiyorum. Hull City’de başarılı olduktan sonra yeni gayeler koyabiliriz” formunda konuştu.  

“TRANSFERİMDE EN BÜYÜK ETKEN TÜRK YÖNETİCİLER OLDU” 

Regnum Carya’da düzenlenen Winter Football Series’e katılan Hull City’nin yetenekli futbolcusu Sinik, İngiliz takımına transferini de, “Sezon bittiğinde yurt içi ve yurt dışından teklifler vardı. Avrupa’da forma giymek istiyordum ancak transferimde kıymetli etken; birebir lisanı konuşabildiğim bir idaremiz var ve bir kaygınızı anlatmak bu formda daha kolay. Kulüp idaresinde Türklerin olması transferimde değerli bir etkendi. Evvel kendimi sonra da onları mahcup etmek istemiyorum. Bana güveniyorlar. Şu an çok motiveyim. Türk insanıyız ve en büyük dezavantajımız da duygusal olmak. Yabancı dilim var lakin kaygımı anlatmak, idareyle paylaşmak farklı bir şey. Yardımcı olmaları ve bizi adapte etmeye çalışacaklarını ön görmüştüm. Transferimde en büyük etken de idarede Türk insanların olması” biçiminde kıymetlendirdi.  

“MİLLİ GRUBUN BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM” 

Türkiye A Ulusal Takımı’nda değerli potansiyeli bulunan oyuncular olduğuna vurgu yapan atak oyuncusu, DHA’ya yaptığı açıklamada “Çok genç bir kuşağız. Çok heyecanlıyım. Sakatlığım sonrası Çekya maçında misyon aldım. Orada olmak çok hoş. Bu genç kuşakla çok farklı ve hoş işler yapacağımıza inanıyorum. Bizim de insanımızın da bu şekil sportif başarılara gereksinimi var. Çok umutluyum ve ulusal ekibin başarılı olacağına inanıyorum” kelamlarını sarfetti.  

“BENİM İÇİN NURİ ŞAHİN SÖZLERLE ANLATILAMAZ” 

Antalyaspor’da oynadığı periyotta hem grup arkadaşlığı yaptığı sonrasında da teknik yönetici olan Nuri Şahin için genç oyuncu, “Nuri Şahin benim hayatımda farklı bir yerde ve her vakit da o denli olacak. Futbolcu olarak onunla oynama ve birbirimizi tanıma, sevme fırsatımız oldu. Sonrasında hocam oldu. Son defa ona ağabey dedim ve sonrasında o çizgiyi çok hoş belirledi ve hocam oldu. Mesleğimde inkar edilemez bir tesiri var. Sözlerle tabir edilemez. Her vakit farklı bir yerde olacak. Benim için çok bedelli ve kendimi çok şanslı hissediyorum. Çok başarılı olmasını istiyorum, başarılı olacağından da kuşkum yok. Maçları takip ediyorum, bilhassa Antalyaspor maçlarını kaçırmıyorum” sözlerini kullandı.  

“TAKIM ARKADAŞLARIM TÜRKİYE’DE KAMP YAPMAKTAN MEMNUN OLDU”  

Takımdaki arkadaşlarının da Türkiye’de kamp yapmaktan ötürü mutlu olduğunu kelamlarına ekleyen Doğukan Sinik, “Takımın lideri Türk. İki Türk oyuncu var ve Türk çalışanlar var. Orada bir şeyler başarmaya çalışıyoruz. İngiliz taraftarların da Türklere karşı bir sevgisi var. Bu taraftar ilgisiyle başarıyı birleştirmek istiyoruz. Gözle görülür bir gayret var. Türk taraftarlardan da dayanak gelince daha fazla memnun oluyoruz. Buraya geldik, ülkemizle gurur duyuyoruz. Kadro arkadaşlarım çok keyifli. Türk olduğumuz için de bu durumdan gurur duyuyoruz. Türklerin de dayanağı bizi motive ediyor” formunda konuştu.  

“BÜNYAMİN VE GÖKDENİZ ÜLKEMİZİ UYGUN YERLERDE TEMSİL EDEBİLİR” 

Antalyaspor alt yapısında kıymetli genç oyuncuların olduğunu belirten Sinik, “Antalyaspor’da çok hoş vakitlerim geçti lakin berbat vakitlerim da oldu. İnişli çıkışlı dönemlerim vardı. Benim üzere yurt dışına transfer olabilecek Bünyamin ve Gökdeniz var. Daha sonrasında yeniden alt yapıdan gelen oyuncular var. Genç oyunculara dayanak olunması lazım. Taraftarlarımız üzüldüğü için reaksiyon veriyoruz. Duygusal insanlarız fakat dayanak vermek çok kıymetli. Burası çok hoş bir kent ve gençlere kıymet veren bir hoca var ve takviye olsunlar. Sabırlı olsunlar. Bünyamin ve Gökdeniz ülkemizi daha âlâ yerlerde temsil edebilir” dedi.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.