SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Djaniny’den ayrılık sinyali, Cornelius’tan flaş açıklamalar! – Son Dakika Trabzonspor Haberleri

Djaniny’den ayrılık sinyali, Cornelius’tan flaş açıklamalar! – Son Dakika Trabzonspor HaberleriMuhteşem Lig’in bitimine 3 hafta kala şampiyonluğu …

Djaniny’den ayrılık sinyali, Cornelius’tan flaş açıklamalar! – Son Dakika Trabzonspor Haberleri
Akacan The Mall
24.05.2022 11:42
0
A+
A-

Djaniny’den ayrılık sinyali, Cornelius’tan flaş açıklamalar! – Son Dakika Trabzonspor Haberleri
Muhteşem Lig’in bitimine 3 hafta kala şampiyonluğu ilan eden Trabzonspor’un golcü oyuncuları Jorge Djaniny Tavares Semedo ve Andreas Cornelius açıklamalarda bulundu.

Djaniny’nin açıklamaları…

“AYRILMAYI DÜŞÜNDÜĞÜMÜ İLETMİŞTİM”

Akacan The Mall

Trabzonspor Teknik Yöneticisi Abdullah Avcı, geçtiğimiz hafta savunma oyuncusu Vitor Hugo ile santrfor Djaniny Semedo’nun dönem başında kadrodan ayrılmayı düşündüğünü açıklamıştı.

Teknik yönetici Avcı’nın açıklamalarını doğrulayan Djaniny yaşanan süreci, “Hepimiz açısından sıkıntı bir durumdu. Ne benim ne de kulüp açısından kolay durumlar değil. Bilhassa ben kendi açımdan baktığım vakit bir aile babasıyım ve ailemin her vakit yanımda olmasını istiyorum. Zira ailenizle birlikte olduğunuzda her şey daha kolay geliyor. Hayatınız daha rahat. Ailenizi, çocuklarınızı yanınızda gördüğünüzde hayatın daha kolay olduğunu görebiliyorsunuz esasen. Duyduğunuz şeyler yanlışsız. Dönem başında hocamızla yaptığımız konuşmada bu durumdan, yalnızca ailemin yanında olmak istediğimden ötürü ayrılma fikrimin olduğunu hocamıza iletmiştim. Daima bir arada oturup konuştuğumuzda burada kalma kararı aldım” diye konuştu.

‘KALMASAYDIK KONUTUMUZDA ÜZGÜN HALDE İZLİYOR OLABİLİRDİK’

Teknik yönetici Abdullah Avcı ile yaptığı konuşma sonrasında Hugo ile birlikte kadroda kalarak yanlışsız bir karar verdiklerini şampiyonlukla birlikte gördüğünü söyleyen Djaniny, “Kalma kararımın aslında şu an ne kadar düzgün bir karar olduğunu görüyoruz. Tanrı’ya şükürler olsun biz dönem başında koyduğumuz o maksadı gerçekleştirebildik. Şayet o maksadı gerçekleştiremeseydik, Vitor ya da ben burada, kadroyla birlikte olmasaydık, bu memnunluğu yaşayamasaydık inanın konutumuzda çok üzgün bir biçimde bunları izliyor olabilirdik. Futbol bu türlü bir şey aslında. Futbol risklerin oyunu ve futbolda birtakım kararlar, riskler almanız gerekir. Ben de inandığım, güvendiğim için bu türlü bir karar aldım ve aldığım karardan ötürü memnunum. Zati herkesin ne kadar memnun olduğunu da görüyoruz” dedi.

‘GİTMEM GEREKİRSE TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLEBİLİR’

Hakkında çıkan transfer tezlerine yönelik konuşan Djaniny, “Aslında bu soruya kesin karşılık verebilmem için biraz erken. Trabzonspor’da 1 yıl daha kontratım var. Gelecek teklifler doğal ki olabilir. Bunlar değerlendirilip oturulup konuşulabilecek şeyler. Ben burada kalırsam da tabi ki oynamaya devam edeceğim. Gitmem gerekirse de tabi ki bu teklifler kıymetlendirilebilir ancak öncelik şu an uzun ve yorucu bir dönemin akabinde ailemizle birlikte biraz vakit geçirmek, onlarla tatile gitmek. Sonrasında da gelecek tekliflere ve konuşulacak durumlara nazaran karar vermek” diye konuştu.

‘KİMSE YEDEK KULÜBESİNDE BEKLEMEK İSTEMEZ’

Trabzonspor’da bu dönem, bir evvelki döneme nazaran daha az mühlet forma giyen golcü oyuncu Djaniny, gelecek dönemde grupta olması halinde daha fazla forma giymeyi beklediğini belirterek, “Tabi ki bütün futbolcular oynamak isterler. Kimse yedek kulübesinde beklemek istemez. Herkes bütün maçların tamamında alanda olmak ister. Kime sorarsanız sorun birebir yanıtı verecektir. Ben de bu şekil bir oyuncuyum. Beni tanıyan beşerler, yakınlarım, ailem, bütün arkadaşlarım benim nasıl biri olduğumu, bütün maçlarda oynamak istediğimi biliyor. Lakin sizin yerinize oynayan arkadaşınız ya da sizi oynatıp oynatmama kararı alan hocaya her vakit hürmet duymanız gerekiyor. Futbol bu türlü bir oyun. Alana girdiğinizde de elinizden geleni yapmanız gerekiyor. Ben de bunu yapmaya çalışıyorum. Oynadığım vakitlerde elimden geleni yapmaya, kulübede olsam da oynamasam da her vakit dayanak vermeye çalışıyorum. Kime sorarsanız sorun herkes oynamak istediğini söyleyecektir. Ben de alanda olduğum sürece her vakit gruba yardımcı olmaya çalışıyorum” dedi.

Cornelius’un açıklamaları…

“BANA KUZEYİN HÜKÜMDARI DENMESİ HOŞUMA GİDİYOR”

Sıkıntı ve uzun bir dönemi geride bıraktıklarını belirten golcü oyuncu, “Çok memnunum şampiyon olduğumuz için. Uzun bir dönem oldu lakin ligi denetim eden taraf olduk ve dönemi erken bitirdik. Erkenden şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz için de epey mutluyuz” dedi.
Cornelius, taraftarların kendisine ‘Kuzeyin Kralı’ demesiyle ilgili olarak da, “Bu lakabı çok seviyorum” sözlerini kullandı.

“BU DÖNEMİ ASLA UNUTMAYACAĞIM”

Gözündeki morlukla ilgili olarak konuşan ve geçtiğimiz hafta Altay ile Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan karşılaşmayı hatırlatan Cornelius, “Altay maçında kalecinin yumruğu gözüme gelmişti. Onun izi var hala yüzümde. Şu anda çok da düzgün görünmüyor” cümlelerine yer verdi.

Trabzonspor taraftarlarının inanılmaz olduğunu aktaran 29 yaşındaki oyuncu, “Taraftarlarımız hakkında şunu söyleyebilirim; şampiyonluğun nasıl kutlanması gerektiğini ve kadronun nasıl desteklenmesi gerektiğini herkese gösterdiler. İnanılmaz hislerdi ve bu dönemi asla unutmayacağım” diyerek kelamlarını tamamladı.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.