SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı ne vakit saat kaçta hangi kanalda? Polonya’da küme liderliği uğraşı… İşte Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgisi

Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı ne vakit saat kaçta hangi kanalda? Polonya’da küme liderliği gayreti… İşte Fenerbahçe maçı canlı yayın …

Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı ne vakit saat kaçta hangi kanalda? Polonya’da küme liderliği uğraşı… İşte Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgisi
Akacan The Mall
03.11.2022 02:22
0
A+
A-

Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı ne vakit saat kaçta hangi kanalda? Polonya’da küme liderliği gayreti… İşte Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgisi
Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı canlı yayını için heyecan başladı. Avrupa Ligi B Kümesi’nde 3-0 geriye düştüğü maçta Rennes ile 3-3 berabere kalan Fenerbahçe, son hafta liderlik için Dinamo Kiev karşısında imtihan verecek. Ukrayna grubunu devirmesi halinde Sarı Lacivertli temsilcimiz, başkan olarak direkt Son 16 biletini kapma ihtimalinin sahibi olacak. Heyecan dolu Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı canlı yayınla ekranlarda olacak. Pekala, Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı ne vakit saat kaçta hangi kanalda? İşte, Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgileri.

UEFA Avrupa Ligi B Kümesi altıncı ve son hafta maçında, Dinamo Kiev Fenerbahçe müsabakası yaşanacak. Ukrayna takımı Dinamo Kiev ile oynayacağı maçta Fenerbahçe küme liderliği için elinden geleni yapacak. Kadıköy’e eli boş dönmek istemeyen Sarı Lacivertliler, Kiev’i mağlup ederse, tıpkı gün oynanacak Rennes- AEK Larnaca müsabakasının sonucuna nazaran son 16’ya direkt başkan olarak katılabilecek. Heyecan dolu müsabaka 3 Kasım tarihinde oynanacak.

Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı ne vakit saat kaçta hangi kanalda?

Akacan The Mall

UEFA Avrupa Ligi B Kümesi’nde, Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı 6 Kasım tarihinde saat 23.00’da başlayacak. Uğraş Exxen’den naklen ekranlara gelecek.

FENERBAHÇE’NİN KAMP TAKIMI MUHAKKAK OLDU

UEFA Avrupa Ligi B Kümesi altıncı ve son hafta maçında yarın Dinamo Kiev’e konuk olacak Fenerbahçe’nin kamp takımı aşikâr oldu. Polonya’nın Krakow kentindeki Cracovia Stadı’nda oynanacak gayret TSİ 23.00’te başlayacak. Müsabakada Hırvatistan Futbol Federasyonu’ndan Duje Strukan düdük çalacak. Duje Strukan’ın yardımcılıklarını ise Bojan Zobenica ile Alen Jaksic üstlenecek. 4’üncü hakemi olarak Marin Vidulin’in misyon alacak.

Ukrayna takımı Dinamo Kiev ile oynayacağı maçın hazırlıklarının İstanbul’daki etabını tamamlayan Fenerbahçe’nin kamp takımı muhakkak oldu. Sarı-lacivertli takımda, idmanda hafif bir sakatlık yaşayan İrfancan Eğribayat, takımda yer almadı. Fenerbahçe’nin Dinamo Kiev maçı kamp takımında şu isimler yer aldı: “Altay, Ertuğrul, Furkan, Osayı, Szalai, Serdar Aziz, Yiğit Efe, Yusuf, Alioski, Ferdi, Arao, İsmail, Zajc, Crespo, Emre Mor, Lincoln, İrfan Can, Arda Güler, King, Valencia, Pedro, Batshuayi.

FENERBAHÇE İÇİN DEV GELİR ŞANSI

Grubu önder tamamlamak her açıdan çok değerli. Zira Kupa 2’nin ikincileri, Son 16 için 7 Kasım 2022’deki Play-Off kura çekiminde Şampiyonlar Ligi’ni üçüncü sırada bitiren gruplardan biriyle karşılaşacak. Birinci maçlar 16 Şubat 2023, rövanşları 23 Şubat 2023’te olacak.

Kendisi üzere 11 puanı olan Rennes’le ikili averajı eşit olan, rakibini genel averajda tek golle geçen Sarı- Lacivertliler, son maçında 3 Kasım’da deplasmanda Dinamo Kiev’e mağlup ederse, tıpkı gün oynanacak Rennes- AEK Larnaca müsabakasının sonucuna nazaran Son 16’ya direkt önder olarak katılabilecek.

 

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.