SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

Cristiano Ronaldo bir devlet transferi! Yıldız oyuncu 2.5 yıl oynayacak, 5 yıl proje elçisi olacak

Portekizli yıldız ismin Al-Nassr’a transferi sportif bir atılımdan çok daha fazlası. Suudi Arabistan’ın önde gelen kulüplerinden Al-Nassr’a yıllık 200 milyon Euro karşılığında imza atan Cristiano Ronaldo 2025’e kadar 500 milyon Euro’luk bir sayısı cebine koyacak. Kızıldeniz kıyısında kurulan üstün kent Neom’un tanıtımında da elçilik yapacak olan Ronaldo 2029 Asya Kış Oyunları’nın da yüzü olacak.

Cristiano Ronaldo bir devlet transferi! Yıldız oyuncu 2.5 yıl oynayacak, 5 yıl proje elçisi olacak
Akacan The Mall
01.01.2023 07:22
0
A+
A-

Cristiano Ronaldo bir devlet transferi! Yıldız oyuncu 2.5 yıl oynayacak, 5 yıl proje elçisi olacak
Portekizli yıldız ismin Al-Nassr’a transferi sportif bir atılımdan çok daha fazlası. Suudi Arabistan’ın önde gelen kulüplerinden Al-Nassr’a yıllık 200 milyon Euro karşılığında imza atan Cristiano Ronaldo 2025’e kadar 500 milyon Euro’luk bir sayısı cebine koyacak. Kızıldeniz kıyısında kurulan muhteşem kent Neom’un tanıtımında da elçilik yapacak olan Ronaldo 2029 Asya Kış Oyunları’nın da yüzü olacak.

Piers Morgan ile yaptığı olay röportaj sonrası Manchester United ile yollarını ayıran Cristiano Ronaldo’nun yeni durağı Suudi Arabistan’ın Al-Nassr kulübü oldu. Cristiano Ronaldo geçtiğimiz gün sürpriz bir biçimde Al-Nassr formasıyla poz verdi ve birinci açıklamasını yaptı. Portekizli oyuncu, “Farklı bir ülkede farklı bir lig tecrübesi için sabırsızlanıyorum. Al Nassr’ın vizyonu hayli ilham verici ve etkileyici. Bir an evvel kadro arkadaşlarıma katılmak için heyecanlıyım” sözlerini kullandı. Ronaldo, Al-Nassr grubundan yılda yaklaşık olarak 200 milyon Euro alacak ve en çok kazanan futbolcu unvanının da sahibi olacak.

TRANSFER HAYRANLARI ŞAŞIRTTI

Akacan The Mall

2015 yılında verdiği bir röportajda “Eğer derdim para olsaydı, Katar’a transfer olurdum. Muhtemelen bana daha çok öderlerdi. Benim için sıkıntı para değil, tutku!” tabirlerini kullanan Ronaldo, Morgan ile yaptığı röportajda da bu kelamlarını tekrarlamıştı. Fakat Ronaldo’nun bu transferi hem eski grup arkadaşlarını hem de onu seven hayranlarını epeyce şaşırttı. Elbette bu transfer yalnızca olağan bir kulüp transferinden ibaret değil. Birebir vakitte 2030 Dünya Kupası için konut sahibi olmak isteyen Suudi Arabistan’ın bir devlet projesi. Ronaldo mukaveleye nazaran 2,5 yıl burada oynadıktan sonra 5 yıl boyunca projenin elçisi olarak vazife alacak.

EN ÇOK KAZANAN FUTBOLCU

Ronaldo söylenildiği üzere yıllık 200 milyon Euro kazanacak lakin sayılar bunlarla sonlu değil. 2025’e kadar 500 milyon Euro’luk bir sayısı cebine koyacak. Bunun üçte biri kulüpten alacağı maaş olacak. Kalanı ise ticari ve imaj haklarından gelecek. Kızıldeniz kıyısında kurulan muhteşem kent Neom’un tanıtımında da elçilik yapacak olan Ronaldo 2029 Asya Kış Oyunları’nın da yüzü olacak ve bu sayede yeşil alandan daha fazla para kazanacak.

KADRODA TANIDIK iSiMLER VAR

Roma, Marsilya, Lyon ve Lille üzere ekipleri çalıştıran Fransız teknik yönetici Rudi Garcia tarafından yönetilen Al Nassr’ın takımında epey yakından tanıdığımız isimler var. Bir periyot Fenerbahçe forması giyen Luiz Gustavo’nun yanı sıra eski Beşiktaşlılar Aboubakar ve Talisca da Al Nassr forması giyiyor. Kulübün geçmişinde Fabio Cannavaro ve Rene Higuita üzere unutulmaz oyuncular yer alıyor.

MESSi iLE SON DEFA KARŞILAŞACAK

PSG, 19 Ocak’ta Al Nassr ve Al Hilal’in yıldızlarından oluşan karma grup ile özel maç yapacak. Bu maç tıpkı vakitte Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi için son derece özel olacak. İki futbolcu da alanda yer alırsa onları karşı karşıya izleyeceğimiz son randevu olacak.

PORTEKiZ GAZETELERiNDE iLGi GÖRMEDi

Yıldız oyuncunun Arabistan’a transferi ülkesi Portekiz’de beklenen ilgiyi görmedi. Ülkenin önde gelen gazeteleri Record, Abola ve Ojogo yıldız futbolcunun transferini çok küçük gördü. Oyuncunun formasını giydiği İspanya, İngiltere ve İtalya’da da bu TRANSFER yalnızca para üzerinden değerlendirildi.

KULÜBE 3 MiLYON TAKiPÇi KAZANDIRDI

Ronaldo’nun imzası öncesi Instagram’da 800 bin takipçisi olan kulüp transferin tamamlanmasıyla birlikte 3.8 milyon takipçiye ulaştı. Ronaldo tesiri daha birinci günden 3 milyonluk bir kitleyi de beraberinde getirdi. Al Nassr taraftarları transferin duyurulmasından bu yana basılan tüm Ronaldo formalarını satın aldı.

KiM NE DEDi?

Jamie Carragher: Cristiano Ronaldo mesleğini Piers Morgan ile yaptığı röportajla bitirdi. Messi ise Dünya Kupası’nı kazandı. Bu onun için üzücü bir son.

Garry Neville: Benim için ıstırap verici. Ronaldo’nun en üst düzeydeki oyununun Old Trafford’da sona ermesi gerekiyordu – Cristiano mesleğini Suudi KiM NE DEDi? Arabistan’da bitiriyor üzere görünüyor.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.