SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Bebek giyside Türkiye atağı

Bebek ve çocuk konfeksiyonu kesiminin kıymetli tertiplerinden Junioshow Bursa Uluslarası Bebe, Çocuk Hazır Giysi ve Çocuk Gereksinimleri Fuarı kapılarını açtı. Tertibin dalın ihracatına değerli bir katkı sağladığını söyleyen Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) İdare Heyeti Lider Yardımcısı İsmail Kuş, “70’ten fazla ülkeden 1000’e yakın yabancı alıcı Bursalı firmalarla buluştu” dedi.

Bebek giyside Türkiye atağı
Akacan The Mall
13.01.2023 07:43
0
A+
A-

Bebek giyside Türkiye atağı
Bebek ve çocuk konfeksiyonu dalının değerli tertiplerinden Junioshow Bursa Uluslarası Bebe, Çocuk Hazır Giysi ve Çocuk Gereksinimleri Fuarı kapılarını açtı. Tertibin dalın ihracatına kıymetli bir katkı sağladığını söyleyen Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) İdare Konseyi Lider Yardımcısı İsmail Kuş, “70’ten fazla ülkeden 1000’e yakın yabancı alıcı Bursalı firmalarla buluştu” dedi.

Türkiye’nin bebek ve çocuk konfeksiyonu üretiminin yaklaşık yüzde 60’ını tek başına karşılayan Bursa’da bölümün en kıymetli tertiplerinden Junioshow Fuarı kapılarını açtı. 11-14 Ocak 2023 tarihleri ortasında ziyaretçilerini ağırlayacak fuar, Bursa Milletlerarası Fuar Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Bursa’da yılın birinci fuarı olan Junioshow’da, 12 bin metrekarelik alanda 4 başka salonda 160’tan fazla yakın firma stant açtı. Fuarın birinci gününde Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Büyükşehir Belediye Lideri Alinur Aktaş, BTSO İdare Konseyi Lider Yardımcısı İsmail Kuş, Yıldırım Belediye Lideri Oktay Yılmaz, Osmangazi Belediye Lideri Mustafa Dündar, BTSO İdare Heyeti ve Meclis Divan Üyeleri ile kent protokolü stant açan firmaları ziyaret etti.

YABANCI ALIMHEYETLERİ GELDİ

Akacan The Mall

BTSO İdare Heyeti Lider Yardımcısı İsmail Kuş, bebek ve çocuk konfeksiyonu dalının nabzının attığı fuarın kesimin ihracatına değerli bir katkı sağladığını söyledi. Fuarda 70’ten fazla ülkeden 1.000’e yakın yabancı yabancı alıcının Bursalı firmalarla buluştuğunu söz eden İsmail Kuş, “2013 yılında çıktığımız seyahatte bu sene farklı bir konsept ile verimli bir fuar programını gerçekleştiriyoruz. Junioshow Fuarı bölümde adeta bebe ve çocuk giysi haftası aktifliği biçimine dönüşüyor. Hoş bir iştirak var. Bilhassa yurtdışından önemli alım heyetlerini ağırlıyoruz. Yerli ve yabancı 20 bin civarında işinsanını bu fuarda inşallah konuk edeceğiz. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” sözlerini kullandı.

‘İLKLER YAŞANDI’

BEKSİAD Lideri Ömer Yıldız ise yabancı iştirakçilerin fuara epey ağır ilgi gösterdiğinin altını çizdi. KFA Fuarcılık tertibiyle düzenlenen fuarın bölümün yıla daha güçlü başlamasını sağladığını belirten Yıldız, “Junioshow birincilerin yaşandığı bir fuar. Bu fuarımızı BTSO iştiraki KFA Fuarcılık ile birlikte gerçekleştiriyoruz. Coşkulu bir ortam var. İştirakçiler gördüğümüz kadarıyla çok mutlu. Yabancı müşterilerin ilgi alakası çok hoş. Fuarın bitişinde de herkesin şad olduğu, iştirakçilerin, gelen müşterilerin aradığını bulduğu bir fuar olmasını diliyorum” halinde konuştu.

GENÇ DİZAYNCILAR YARIŞTI

Fuar kapsamında Junio Fashion Show defilesi ile de kesim temsilcisi 8 firma, İlkbahar-Yaz kreasyonlarını görücüye çıkardı. Düzenlenen açılış defilelerinde, çocukların performansları ile firmaların yeni kreasyonları iştirakçilerden büyük beğeni topladı. Fuar kapsamında bu yıl 5. defa düzenlenen ‘Genç Dizayncılar Tasarım Yarışması’ mükafatları de sahiplerini buldu. Bebe ve çocuk konfeksiyonu İlkbahar – Yaz eserlerinin görücüye çıktığı fuar, 14 Ocak 2023 Cumartesi günü saat 17.00’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

‘EKONOMİYE HOŞ SONUÇLAR VERECEK’

BURSA Büyükşehir Belediye Lideri Alinur Aktaş da, Bursa’nın değerli bir fuar tertibine imza attığını tabir ederek, “Bursa, değerli bir sanayi kenti ve her geçen gün de aktivitesini yükselten bir kent. Bilhassa bebek konfeksiyon noktasında da Bursa’nın çok kıymetli bir altyapısı var. Çok hoş hazırlanmış bir fuar. Yeni bir konsept ile KFA Fuarcılık tarafından düzgün bir fuar hazırlanmış. Çok daha hoş başarılara bebe kesiminde olan sanayicilerimizin imza atacağına yürekten inanıyorum. İktisat manasında hem Bursa özelinde hem ülke genelinde daha hoş sonuçlar vereceğinin de işaretini buradan aldık” dedi

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.