SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Bayan basketbolunun Stephen Curry’si Chelsea Gray: Çukurova ile en güzeli olmak istiyorum

Bayan Basketbolu’nda dünyanın en düzgünlerinden kabul edilen, geçtiğimiz yıl WNBA’de MVP (En kıymetli oyuncu) ve Dünya Kupası final maçının yıldızı seçilen Chelsea Gray, mesleğindeki tek eksiğin Euroleague kupası olduğunu söyledi, “Çukurova’ya dönüş nedenim, bu eksiği de tamamlamak” dedi

Bayan basketbolunun Stephen Curry’si Chelsea Gray: Çukurova ile en güzeli olmak istiyorum
Akacan The Mall
07.12.2022 12:52
0
A+
A-

Kadın basketbolunun Stephen Curry’si Chelsea Gray: Çukurova ile en yeterlisi olmak istiyorum
Kadın Basketbolu’nda dünyanın en düzgünlerinden kabul edilen, geçtiğimiz yıl WNBA’de MVP (En kıymetli oyuncu) ve Dünya Kupası final maçının yıldızı seçilen Chelsea Gray, mesleğindeki tek eksiğin Euroleague kupası olduğunu söyledi, “Çukurova’ya dönüş nedenim, bu eksiği de tamamlamak” dedi

Çukurova Basketbol, ‘kadın basketbolunun Stephen Curry’si’ WNBA Şampiyonu Las Vegas Aces’in MVP ödüllü yıldızı, ABD Ulusal Ekibi’nin Çin’i devirerek altın madalya kazandığı Dünya Kupası final maçının en bedelli oyuncusu, 4 sefer WNBA All Star maçında forma giymiş Chelsea Gray’i takımına katarak, yarıştığı tüm kulvarlardaki şampiyonluk yarışında bahtını artırırken, muhteşem yıldız da amacının Euroleague şampiyonluğu olduğunu açıkladı.

30 yaşında ve 1.80 m. uzunluğundaki yıldız oyuncu yine Mersin’e dönüp Çukurova Basketbol fırması giymenin kendisini memnun hissettirdiğini söylerken, “Yuvama dönmüş üzereyim. Hava şartları da doğduğum yer alan California ile benzeşiyor. Olağan ki vakitle daha da alışacağım fakat geçiş sürecinde de daha evvel de burada bulunmuş olmanın avantajını da yaşaşağım” diye konuştu.

Akacan The Mall

Serdar Lider çok iddialı

Çukurova Basketbol Kulübü’nün bir oyuncuya gereksinimi olacağı her türlü imkanı sunduğunu vurgulayan Gray, “Mükemmel bir tesiste çalışıyoruz, günümüzü burada çok rahat geçirebiliyoruz. Çok net söyleyebilirim ki, daha evvel bu türlü bir tesiste çalışma imkanım olmamıştı. Şampiyonluklar yaşamak, kupalar kazanmak isteyen bir grupla birlikteyim. Buraya tekrar dönme kararı da bu nedenle benim için çok kolay oldu. Bu türlü bir tesisi yapan, bu ekip için bu kadar büyük gayeler koyan Lider Serdar Çevirgen’i çok yeterli tanıyorum. Onun ne kadar hırslı savlı olduğunu biliyorum. Başarıyı çok istiyor. Ben de bunu çok istiyorum. Emre Coach ile de yaz boyunca birçok kere görüştük, konuştuk. Onlardan teklif gelince çabucak kabul ettim. Tek maksadımız Mersin’e şampiyonluklar getirmek. Bunun için sonuna kadar çalışacağız” sözlerini kullandı.

Bu oyunu seviyorum

Basketbolu çok seviyorum. Bu oyun sayesinde hiç mümkün olmayacağını düşündüğüm birçok fırsata ulaştım. Sevdiğim oyunu oynayabiliyorum ve bununla para kazanıyorum. Dünyayı dolaşma ve her çeşit beşerle tanışma imkanı bulabiliyorum. Dünyayı tanıma, kendimi şekillendirme bahtını basketbol ile bulduğumu söyleyebilirim.

En yeterlisi olmalıyım

Dünyanın en düzgün point guardı olmak istiyorum. Bunun için çalışıyorum. Bulunduğum ekiplere kupa kazandırmak, şampiyonluklar yaşatmak, bana güvenenlere bu dayanakları için teşekkür etmek istiyorum.

Taraftar da etkiliydi

Çukurova Basketbol tercihimde taraftarın da çok tesirli olduğunu söyleyebilirim. Ekibe olan ilgileri daima aklıldaydı. Tekrar onlarla birlikte olmak için sabırsızlanıyorum. Onlar için oynayacağız, bunu bilsinler istiyorum.

Bulgur pilavı ve tavuk

Maçlardan evvel müzik dinlemeyi seviyorum. Bazen motive edici, bazen de rahatlatıcı müzikleri seçiyorum. O anki durumuma nazaran değişiyor. Maç dışında ise Mersin hoş bir kent. Bazen sinemeya gidiyorum, bazen limanda oturuyorum, bazen AVM’yi tercih edip kahve içiyorum. Türk yemeklerini de seviyorum. Bilhassa bulgur pilavı ve tavuk favori yemeklerim. Fakat dünya mutfağına da ilgim var. Suşiyi de çok severim.

Yine sportmen olurdum

Basketbolcu olmasaydım yeniden sporun içinde bir mesleğim olurdu diye düşünüyorum. Çocukken, Avrupa futbolu da oynuyordum. Hareketi seviyorum. Basketbolda örnek aldığım isimler de alışılmış ki oldu. Magic Johnson, Allen Iverson ve Ticha Penicheiro benim takip ettiğim, örnek aldığım oyunculardı. Onların da tesiriyle basketbolda karar kıldım ve bu tercihimden dolayı çok memnunum.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.