SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

Başakşehir Teknik Yöneticisi Emre Belözoğlu: ‘Birincilik amacımızı devam ettirmek istiyoruz’

Başakşehir Teknik Yöneticisi Emre Belözoğlu: ‘Birincilik gayemizi devam ettirmek istiyoruz’Medipol Başakşehir Teknik Yöneticisi Emre Belözoğlu, 3 …

Başakşehir Teknik Yöneticisi Emre Belözoğlu: ‘Birincilik amacımızı devam ettirmek istiyoruz’
Akacan The Mall
16.09.2022 01:37
0
A+
A-

Başakşehir Teknik Yöneticisi Emre Belözoğlu: ‘Birincilik gayemizi devam ettirmek istiyoruz’
Medipol Başakşehir Teknik Yöneticisi Emre Belözoğlu, 3-0 kazandıkları Fiorentina maçının akabinde iki günde bir karşılaşma oynadıklarından ötürü çok fazla çalışma fırsatı bulamadıklarını tabir ederken, oyunun başlangıcında bu maçı kazanacaklarını hissettiğini söyledi.

UEFA Konferans Ligi A Kümesi ikinci maçında Medipol Başakşehir alanında Fiorentina’yı 3-0 mağlup etti.

Maçın akabinde basın toplantısında konuşan Başakşehir Teknik Yöneticisi Emre Belözoğlu, çok kıymetli bir rakibe karşı oynadıklarını tabir ederek, “Çok güç, taktik manasında güç bir maç oynadık. İki gün evvel de çok değerli bir Beşiktaş maçı, sonrası böylesine 3-0’lık galibiyetin gelmesi, hem ülkem hem grubum ismine bizleri çok memnun etti. Bütün futbolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kümedeki en kıymetli grubu bugün yendik. Oyun manasında birinci yarı siyah, ikinci yarı beyaz kadar fark vardı. Konum vermedik, âlâ defans yaptık. İkinci yarı oyun ataklarımız ve maça çıkmadan arkadaşlarla konuştuğumda daha hareketli oynamamız gerektiğini söyledik. Onlar da bunu yaptılar ve ikinci yarı net bir halde oyun hakimi bizdik. Çok mutluyum” dedi.

Akacan The Mall

“Çok şükür her şey çok yeterli gidiyor”

Çok yeterli bir takımı olduğunu söyleyen Belözoğlu, “24 tane birbirine eş paha oyuncumuz var. Baktığınızda döneme çok âlâ başladık. Dönem başı kampımız vardı. Geçen sene ekibe dahil olduğumuzda kısa müddette âlâ işler yaptık. Ben bütün oyuncularımızın geliştiğini görüyorum. Oyuna sadık bir biçimde davrandıklarını görüyorum. Genç bir teknik adam olmama karşın karşıya kendi oyunumu aktarabiliyorum. Bence biz bunu başardık. Elimizdeki oyuncular çok yeterli tepki gösterdi. Elimdeki gerecin gücünün farkındayım. Oyuncularım o konumun misyonunun farkına varmış durumda. Bütün arkadaşlarımın isteği arzusu, oynamayanın dışarıda vermiş, oynayanın içeride vermiş olduğu güç var. Çok şükür her şey çok uygun gidiyor” diye konuştu.

“Oyuna başlangıcımız bana bu maçı kazanacağımızı hissettirdi”

Oyunun başında topa hakim bir oyun sergilemek istediklerini söyleyen genç teknik adam, “Onlar da bize nazaran ön alan baskısını çok daha hakikat yaptılar. Biz, biraz daha geç hareket ettik ve önemli tertip olan bir ekip vardı karşımızda. Saha içerisinde bir anda 7-8 opsiyona geçtiler. Ne vakit üçüncü bölgeyi daha sert savunarak, ikinci bölgeyi rakibe taşımadığımızda farkımızı ortaya koyduk. Birinci yarıda da planı anlatmaya çalıştım. İki günde bir maç oynuyoruz ve yalnızca tek idmanla anlatmaya çalışıyoruz. Daha çok teoride çalışıyoruz. İkinci yarıdaki değişiklikler, oyuna başlangıcımız bana bu maçı kazanacağımızı hissettirdi. Serdar Gürler çok âlâ niyetli bir oyuncu. O da başak burcu benim üzere duygusal. Çok sağlıklı başarılı uzun bir ömür diliyorum. Bizle bir arada olmasından ötürü mutluyuz” sözlerini kullandı.

“Biz tekrar birebir disiplin ve cüretle çıkacağız”

Oynadıkları rakiplerin her vakit güzel olduğunu söyleyen Emre Belözoğlu, “Bazen ne yazık ki iş skorla bağdaştırdığında kolay gözükmüyor. Hearts maçının 1-0’dan sonra 4-0’a ulaşması 65’ten sonra oldu. Bu düzeyde oynanan her rakip kıymetli. Riga ekibi yenilmedi. Bizi kuvvetli maçlar bekliyor. Bizim için başlangıç çok uygun oldu. Fiorentina çok uygun bir kadro. Öteki rakiplerimiz de dikkat edilmesi gereken kadrolar. Biz tekrar tıpkı disiplin ve cüretle çıkacağız. Kümedeki birincilik amacımızı devam ettirmek istiyoruz ve daha 4 tane maçımız var. Hiçbir maçı küçümsememeliyiz” dedi.

“Oyunumuzu her daim geliştirecek vaktimiz olduğunu düşünüyorum”

Sezon başı prestijiyle yeterli çalıştıklarını söz eden Belözoğlu, “Her maçı kazanabilecek formasyonu arkadaşlara öğretmeye çalıştık daima bir arada. Bu sürecin kazanarak devam edilmesi, gol yemeden devam edilmesi ön görülen durumlar değildi. Çok uygun oynarken kaybetmekte var. Gol de yiyeceğiz. Bunlar hayatın gerçekleri. Ben her maçı kazanmak için oynamaya, arkadaşları çakıştırmaya uğraş ediyorum ve onlar da inanıyor. Yenilmesi kolay bir ekip değiliz. Fakat bu demek değil ki yenilmeyeceğiz. Oyunu her daim geliştirebilecek vaktimiz olduğunu düşünüyorum. Çok uygun düzeyde olduğumuzu düşünmüyorum. Kendisini en güçlü hissettiğiniz vakitler aslında en güçsüz zamanınızdır. Futbol çok önemli bir oyundur. Arkadaşlar sahiden harika bir iş çıkartıyorlar” diyerek kelamlarını tamamladı.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.