SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Bakan Varank’ın paklık emekçileriyle “Yılbaşı” mesaisi

Yeni yılın birinci saatlerinde paklık emekçilerini ziyaret eden Varank’a Pendik Belediye Lideri Ahmet Cin eşlik etti. Varank ve Cin, daha sonra …

Bakan Varank’ın paklık emekçileriyle “Yılbaşı” mesaisi
Akacan The Mall
03.04.2022 10:23
0
A+
A-

Yeni yılın birinci saatlerinde paklık emekçilerini ziyaret eden Varank’a Pendik Belediye Lideri Ahmet Cin eşlik etti. Varank ve Cin, daha sonra cadde ve sokakları temizlemek için kullanılan mekanik süpürme aracının direksiyonuna geçti. Millet Caddesi’nde aracı kullanan Bakan Varank, caddenin temizlenmesine yardım ederek emekçilerin yılbaşı mesaine ortak oldu.

Paklık aracıyla caddeleri süpüren Bakan Varank, sohbet ettiği emekçilere birlikte gazetecilere de baklava ikramında bulundu.

Yılbaşı akşamları daha hoş bir ülke için fedakarlık gösteren çalışanları hatırlamanın manalı olduğunun altını çizen Bakan Varank, “Bu gece misyonlarının başındaki zabıta arkadaşlarımız, temizlikçi arkadaşlarımız, fen işlerinden arkadaşlarımızla vakit geçiriyoruz. Onların işlerine nasıl takviye olabiliriz onun için bu gece buradayız. Mesela bu süpürgedeki arkadaşımız Pendik’te yaşayan vatandaşlarımız daha pak bir Pendik’te günlerini geçirsinler diye 3’ten sabah 11’e kadar nöbet tutacak. Bütün bu caddeleri, yolları temizleyecek. O arkadaşımıza eşlik ettik ve aracını biraz kullanmaya çalıştık. Daha hoş, daha müreffeh bir ülkemiz olsun diye büyük fedakarlıkla çalışan işçi kardeşlerimiz var. Yılbaşı akşamları onları hatırlamak manalı olur diye düşünüyoruz. Bu manada da bugün Pendik’teki arkadaşlarımıza ziyarete geldik” değerlendirmesinde bulundu.

Akacan The Mall

Acil Sıhhat Hizmetleri İstasyonu’ndaki nöbetçi sıhhat çalışanlarını da ziyaret eden Bakan Varank, buradaki görevlilerle bir mühlet sohbet etti.

“2022’NİN BİRİNCİ GÜNÜNDEN İTİBAREN ÜLKEMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Kent hayatı daha rahat, daha huzurlu, daha pak yaşansın diye zabıtaların güvenlik güçleriyle bir arada kentlerde misyon yaptığını aktaran Varank, şunları kaydetti:

“Temizlikten sorumlu arkadaşlarımız kentlerimizde, ilçelerimizde; fen işlerinden sorumlu arkadaşlarımız bir aksilik olmasın diye misyonlarının başındalar. Biz de bu gece onlarla birlikte biraz vakit geçirelim, hem kendilerine müteşekkir olduğumuzu belirtelim hem de gece misyonları ne kadar şiddetli onu da kamuoyuna göstermiş oluruz diye Pendik Belediyesi’ndeyiz. Son 2 yıldır pandeminin gölgesinde geçirdiğimiz yıllar var. 2020 yılında pandeminin en kesif devirlerinde kapanmalarla hayatlarımızı geçirdik. 2021 yılında bilhassa pandeminin artçı sarsıntıları diyebileceğimiz, dünyada bilhassa ekonomilerde büyük tesirlerin oluştuğu bir yılı geride bırakıyoruz. Türkiye her taraftan güçlü olduğunu, pandemi periyodunda tüm dünyaya göstermiş oldu. Gerek altyapısıyla, gerek sıhhat sistemiyle, gerek iktisadıyla Türkiye güçlü bir ülke. İnşallah 2022 yılında 2021 yılından daha rahat, daha huzurlu, daha memnun bir yıl geçirmeyi Rabbimiz bize niyaz etsin diye dua ediyoruz. Bu manada da inşallah 2022 yılının birinci gününden itibaren misyonlarımızın başında ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Varank, güvenlik güçleri, sıhhat işçileri başta olmak üzere kentlerde, ilçelerde hayat daha rahat yaşansın diye fen işlerinden paklık çalışanına, zabıtalara kadar herkesin bu gece misyonlarının başında olduğunu belirterek, “Kendilerine hakikaten müteşekkiriz. Alanda neler yapıyorlar onlarla bir arada kendilerine de liderimizle eşlik edeceğiz. Tüm Türkiye’ye iyi, bereketli bir sene diliyoruz. İnşallah 2022 yılı her manada Türkiye’nin muvaffakiyet yıllarından bir tanesi olacak. Bunun için çalışmaya devam edeceğiz” sözlerini kullandı.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.