SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

Bakan Kurum’dan esnafa ziyaret

Etraf, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ankara’da Altındağ Siteler semtindeki esnafı ziyaret ederek, üretimi Toplu Konut Yönetimi (TOKİ) tarafından sürdürülen Yakacık Hurdacılar Sanayi Sitesi’nde incelemelerde bulundu.

Bakan Kurum’dan esnafa ziyaret
Akacan The Mall
28.01.2023 10:51
0
A+
A-

Bakan Kurum’dan esnafa ziyaret
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ankara’da Altındağ Siteler semtindeki esnafı ziyaret ederek, imali Toplu Konut Yönetimi (TOKİ) tarafından sürdürülen Yakacık Hurdacılar Sanayi Sitesi’nde incelemelerde bulundu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Altındağ Siteler’de bulunan Keresteciler Merkez Camii’nde Cuma Namazı kıldıktan sonra Siteler esnafını ziyaret ederek esnaflarla sohbet etti. Ziyareti sırasında bir cep telefonu mağazasını ziyaret eden Kurum, esnafla çay içerek sohbet etti. Esnaf ziyaretinde Bakan Kurum’a, Altındağ Belediye Lideri Asım Balcı, Ak Parti Ankara Gençlik Kolları Vilayet Lideri İdeal Efe Demirhan ve çok sayıda bürokrat eşlik etti.

Bir cep telefonu mağazasını ziyaret eden Kurum, burada yaptığı konuşmada, tüm dünyanın sıkıntı bir süreçten geçtiğini belirterek, “Ülkemizi etkiledi ancak hamdolsun Cumhurbaşkanımız bütün kesimlere tarımda, turizmde, esnafına herkese elimizi uzatmaya çalıştık. Bizler hiçbir vakit, alandan, esnafımızın yanından ayrılmadık. Vatandaşlarımızla iç içe onların ne gereksinimi, talebi varsa gidermenin uğraşı içerisinde olduk, bu anlayışla çalışmaları yürüteceğiz” dedi.

Akacan The Mall

“SİTELER, MOBİLYANIN BAŞKENTİ”

Ankara’ya kıymet verdiklerini söz eden Bakan Kurum, Ankara’nın tüm ilçelerinde yatırımların devam ettiğini belirterek, “Şimdi sitelerdeyiz, burası tüm Türkiye’ye mobilyayı öğreten, üreten merkezi. Ankara nasıl Türkiye’nin Başşehri ise burada mobilyanın başşehri. Mobilyanın başşehri daha da güçlendirerek devam ettireceğiz. Ankara’yı daha da güzelleştirecek adımları daima bir arada ahenk içerisinde atıyoruz” diye konuştu.

“SİZLERİN YANINDAYIZ”

Cep telefonu mağazası sahibi Fatih Arslan, vatandaş olarak dar bir boğazdan geçtiklerini belirterek, “Hepimizin, herkesin ekonomik derdi var ancak sıkıntı yalnızca ekonomik değil. Kanımızın son damlasına kadar Cumhurbaşkanımızın, sizlerin yanındayız. Vatandaş, devletin ne olduğunu bilen vatandaş. Devletçiliği, Milliyetçiliği bilen herkes Cumhurbaşkanımıza kanının son damlasına kadar yanında durmak zorunda” sözlerini kullandı.

“ANKARA’YI TÜRKİYE YÜZYILINDA ‘YEŞİL ANKARA’ YAPMA ANLAYIŞIYLA ÇALIŞIYORUZ”

Bakan Murat Kurum, Siteler esnafı ziyareti akabinde Yenimahalle’de bulunan ve üretimi TOKİ tarafından sürdürülen Yakacık Hurdacılar Sanayi Sitesi’nde incelemelerde bulundu. Bakan Kurum, Yakacık’ın Ankara’nın merkezi denilebilecek bir pozisyonda olduğunu belirterek, kelamlarını şöyle sürdürdü:

“Yakacık mahallesi muhtarımızla da az evvel konuştuk. Burada 22 bin vatandaşımız yaşıyor. Yapmış olduğumuz 450’ye aşkın toplumsal konutlarımızda da artık inşaatımız bitme basamağına geldi. Burada sanayi sitemiz, toplumsal konutlarımız, buradaki alt yapısıyla yollarıyla Yakacık ilçemiz bu bölgede parlayan bir yer haline gelecek. Üreten, ülke iktisadına, Ankara’ya katkı sağlayan, istihdam oluşturan sanayi sitemizle birlikte burada geri dönüşüm faaliyetlerini sürdüreceğiz. Buradan topladığımız hammaddeleri de üretimde kullanmak suretiyle ülke iktisadına katkı sağlayacağız. Hurdacılar sanayi sitemizi de daha çağdaş alanlara taşıyacağız. Ankara’yı Türkiye Yüzyılında büyüyen, gelişen ‘Yeşil Ankara’ yapma anlayışıyla çalışmalarımızı yürütüyoruz.”

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.