SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Bakan Kirişci: MHP’nin düzenlediği mitingler, kimilerini telaşlandırmakta

Bakan Kirişci: MHP’nin düzenlediği mitingler, kimilerini telaşlandırmaktaTarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Cumhur İttifakı …

Bakan Kirişci: MHP’nin düzenlediği mitingler, kimilerini telaşlandırmakta
Akacan The Mall
19.11.2022 15:22
0
A+
A-

Bakan Kirişci: MHP’nin düzenlediği mitingler, kimilerini telaşlandırmakta
Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Cumhur İttifakı birlikteliğinin bilhassa son günlerde birtakım çevrelerin ülke içindeki ve yurt dışındaki insanların dikkatini çektiğini belirterek, “Özellikle Milliyetçi Hareket Partisi’nin düzenlemiş olduğu mitingler, kimilerini telaşlandırmakta, ürkütmekte. Beklenti zira daha farklıydı” dedi.

Bakan Kirişci, Tarım Bölümü Temsilcileri Toplantısı’na katılmak üzere Osmaniye’ye geldi. Bakan Kirişci, birinci olarak Osmaniye Valiliği’ni ziyaret etti. Vali Erdinç Yılmaz, AK Parti Osmaniye milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya, AK Parti Vilayet Lideri Seydi Gülsoy, MHP Vilayet Lideri Yusuf Çomu ve kurum müdürleri tarafından karşılanan Bakan Kirişci’ye, çiçek takdim edildi. Valilik Gurur Defteri’nin imzalanmasının akabinde valilik makamına geçen Bakan Kirişci, bir mühlet Vali Erdinç Yılmaz ile görüşüp, bölge müdürleri ve vilayet müdürlerinden bilgi aldı. Görüşme, basına kapalı gerçekleşti.

MHP OSMANİYE VİLAYET BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET

Akacan The Mall

Bakan Kirişci, daha sonra MHP Osmaniye Vilayet Başkanlığı’nı ziyaret etti. Burada Vilayet Lideri Yusuf Çomu, Merkez İlçe Lideri Mehmet Fatih Özdokur, İdeal Ocakları Lideri Burak Bulut ve partililer tarafından karşılanan Bakan Kirişci, daha sonra parti toplantı salonunda basın mensupları ile bir ortaya geldi. MHP Vilayet Lideri Yusuf Çomu konuşmasında, “Cumhur İttifakı’nın başşehrine güzel geldiniz. Biz anlayışımız gereği, memleketimize çivi çakan beşerden Allah razı olsun. Kentimize gurur verdiniz. Çok mutlu olduk, memnun ettiniz, Allah razı olsun” diye konuştu.

‘LİDERLİK BİR ALLAH VERDİSİ’

Bakan Kirişci, Cumhur İttifakı’nın ülke ve millet ismine oluşturulmuş kıymetli bir ittifak olduğunu belirterek, “Tabii ki 2023 yolunda iki partinin Cumhur İttifakı çatısı altındaki birlikteliği, ana ekseni oluşturuyor. Bu, başkanlarımız seviyesinde en üst noktada oluşturulmuş ve devletimiz, milletimiz, ülkemiz ismine oluşturulmuş kıymetli bir ittifak. Bu ittifakla ilgili de genel liderlerimizin ortaya koyduğu iradenin kabine üyesi bizler, siyasi partilerimizin vilayet, ilçe bayan kolları, gençlik kolları üzere teşkilatları, milletvekillerimiz, belediyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz, vilayet genel meclis üyelerimiz, özellikle siyasete dair, Osmaniye’de ve ülkemizde bu alanda ne varsa hepimizin de birebir dayanak vermesi, bir mükellefiyet haline gelmiş, ülkenin ve milletin menfaatine bir mecburilik haline gelmiş bir birliktelik. Bu birliktelik bilhassa son günlerde hem kimi çevrelerin ülke içindeki hem de yurt dışındaki insanları dikkatini çekmektedir. Zira bilhassa Milliyetçi Hareket Partisi’nin düzenlemiş olduğu mitingler, kimilerini telaşlandırmakta, kimilerini ürkütmekte. Beklenti zira daha farklıydı. Lakin çok şükür pandemi ve sonrasında Rusya, Ukrayna savaşı ile birlikte bir başkan diplomasisi dünyaya mührünü vurdu. ‘Ben liderim’ denilmeyle, başkan olunmaz. Liderlik bir Allah vergisidir. Bu aziz milletin yöneticileri makul aralıklarla da olsa bu cins başkanlara kavuşmuştur. 20 yıldan beri bizim de önderimiz Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, artık dünya gündemini belirleyen bir ülkenin tıpkı vakitte başkanı olmuş oldu. Zati mazlumların umuduydu, mazlumların umudu olduğunu son devirde daha fazla hissettirir hale geldi. ‘Dünya 5’ten büyüktür’ deme cüretini BM’nin kürsüsünden lisana getirdi. ‘Daha adil bir dünya olmalı’ sözüyle de dünyadaki haksızlıklara tabiri yerindeyse, haykırmış oldu. Bunun altını dolduruyoruz şu anda ülke olarak” sözünü kullandı.

‘EN ÇOK TAKİP EDİLEN LİDER’

Bakan Kirişci, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın G20 Doruğu’nda en çok takip edilen önder olduğunu kaydederken, kelamlarını şöyle tamamladı:

“Cumhurbaşkanımız en son Endonezya’da, Bali’de, G-20 doruğunda de en çok izlenen, en çok ne söyleyeceği dikkatle takip edilen önder oldu. Bizler de Cumhurbaşkanımıza refakat eden bakanlardan birisi olarak bunlara şahit olduk. Natürel ki devletimizin, milletimizin, ülkemizin, bayrağımızın, toprağımızın bekası için, bizim daha fazla çalışmamız, daha fazla çaba göstermemiz gerektiği açık. 2023 yolunda da bu birlikteliği çok daha belirleyici olduğunu hepimizin kabul etmesi, görmesi gerekiyor. Önderlerimiz bunu görüyor. Bunun gereklerini yerine getiriyor. Bizim de misyonumuz başkanlarımızın açmış olduğu bu yolda çalışmalara katkı sağlamak, takviye olmak.”

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.