SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Bakan Kasapoğlu: Sporun dostluk tarafını bugün çok güçlü biçimde hissettik

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Spor dostluk demek, spor fizikî bir eforun çok çok ötesinde manalara haiz bir olay. İşte o manada bugün sporun dostluk tarafını çok güçlü bir formda hissettik, daima birlikte şahit olduk. İki esaslı grubun dostluk dolu çabasına ve bu manada depremzedeler için ortaya konan bir dayanışma, bir tertibe şahitlik ettik. Doğal bugünkü gelirin depremzedelere aktarılması ve bu manada farkındaki oluşturması sahiden takdire şayan bir durum” dedi.

Bakan Kasapoğlu: Sporun dostluk tarafını bugün çok güçlü biçimde hissettik
Akacan The Mall
13.04.2023 00:50
0
A+
A-

Bakan Kasapoğlu: Sporun dostluk tarafını bugün çok güçlü biçimde hissettik
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Spor dostluk demek, spor fizikî bir eforun çok çok ötesinde manalara haiz bir olay. İşte o manada bugün sporun dostluk tarafını çok güçlü bir halde hissettik, daima birlikte şahit olduk. İki esaslı grubun dostluk dolu çabasına ve bu manada depremzedeler için ortaya konan bir dayanışma, bir tertibe şahitlik ettik. Olağan bugünkü gelirin depremzedelere aktarılması ve bu manada farkındaki oluşturması sahiden takdire şayan bir durum” dedi.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen sarsıntılardan etkilenen vatandaşlara yardım maksadıyla ’Bırakmam Seni Türkiyem’ kampanyası çerçevesinde Beşiktaş, İspanya LaLiga gruplarından Atletico Madrid ile Vodafone Park’ta karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlı takımın 2-0 kazandığı müsabakanın akabinde Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Beşiktaş Lideri Ahmet Işık Çebi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bakan Kasapoğlu, iki esaslı ekibin dostluk uğraşına şahitlik ettikleri için keyifli olduğunu aktaran Bakan Kasapoğlu, “Şubat sonrası yaşadığımız sarsıntılar ve natürel ki kayıplarımız… Öncelikle tüm canlarımıza rahmet diliyorum. Milletimize, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralılarımız var, onlara acil şifalar diliyorum. Natürel hayatın olağanlaşması, yaraların sarılması, değerli bir süreç. Sarsıntıların birinci anlarından itibaren devlet olarak, millet ve sivil toplum olarak el ele vermenin, dayanışmanın en hoş örneklerini ortaya koyduk. Bundan sonraki süreçte de dayanışmayı, omuz omuza vermeyi, el birliğiyle, güç birliğiyle bu süreci atlatmayı, yaraları sarmayı inşallah daima birlikte sürdüreceğiz. Spor topluluğumuz birinci anlarından itibaren kulüpleriyle, federasyonlarıyla, spor insanlarıyla, yöneticileriyle bu manada bu dayanışmanın en değerli ögelerinden biri oldu. Ben bu vesileyle tüm spor topluluğuna şükranlarımı sunuyorum. Doğal spor dostluk demek, spor fizikî bir eforun çok çok ötesinde manalara haiz bir olay. İşte o manada bugün sporun dostluk tarafını çok güçlü bir biçimde hissettik, daima birlikte şahit olduk. İki esaslı kadronun dostluk dolu gayretine ve bu manada depremzedeler için ortaya konan bir dayanışma, bir tertibe şahitlik ettik. Doğal bugünkü gelirin depremzedelere aktarılması ve bu manada farkındalık oluşturması gerçekten takdire şayan bir durum. Ben hem Beşiktaş kulübümüze hem Atletico Madrid’e ve emeği geçen herkese şükranlarıma sunuyorum. Bu süreç, yaraları sarma süreci” diye konuştu.

“SPOR BİR DÜZGÜNLEŞME ÖGESİ, BİR REHABİLİTASYON ARACI”

Akacan The Mall

Adıyaman’da ve Kahramanmaraş’ta sporla ilgili yeni projeler başlattıklarını belirten Bakan Kasapoğlu şunları söyledi:

“Spor bu manada bir güzelleşme ögesi, bir rehabilitasyon aracı. Sporun bu istikametini, bu süreci yönetmede güçlü bir biçimde değerlendirmeye devam edeceğiz. İnanıyorum ki bu dayanışmayla, bu işbirliğiyle devlet olarak alışılmış ki olayın birinci anından itibaren güçlü bir idare mantığıyla işin başındayız fakat sivil toplumuyla, özel dalıyla, milletiyle bu dayanışma olmazsa olmazımız ve inşallah bu dayanışmayı, kardeşlik ruhunu en üst seviyede tutarak yaraları daima birlikte saracağız. İnşallah inanıyorum ki daha hoş, daha aydınlık günlere tekrar sporun gücünden de faydalanarak bu manadaki ögeleri en güçlü formda kıymetlendirerek daha hoş günlere ulaşacağız.”

AHMET IŞIK Çebi: ÇOK BÜYÜK DAYANAK GÖRÜYORUZ DEVLETİMİZDEN VE MİLLETİMİZDEN

Gelirin tamamını zelzele bölgesindeki çocukların gereksinimi olan okulları yapabilmek ismine kullanacaklarını aktaran Beşiktaş Lideri Çebi, “İki tane kulübün çabası. Hoş de bir futbol seyrettik. Doğal Beşiktaş’ın galibiyeti bize daha da büyük keyif verdi. Biz bu oynanan oyundaki gelirin tamamını sarsıntı bölgesindeki çocuklarımızın muhtaçlığı olan okulları yapabilmek ismine kullanmak üzere yola çıktık. ’Bırakmam Seni Türkiyem’ kampanyasında yolumuza devam ediyoruz. Bu da işin bir kesimiydi. Çok büyük takviye görüyoruz devletimizden, milletimizden. Hükümeti temsil eden bakanımız da bize eşlik etti, bu gece yalnız bırakmadı. Kendisine cani gönülden teşekkür ediyorum. Varlıklarıyla bize güç veriyorlar” formunda konuştu.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.