SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Atletico Madrid’e Damat

Damat Tween, İspanyol futbol devi Atletico Madrid’e üç yıllığına giysi sponsoru oluyor. Orka Holding İdare Şurası Lideri Süleyman Orakçıoğlu “İspanya’da Atletico Madrid’e sponsorluğun yanı sıra İtalya’da çok büyük bir kümeyle mutabakat yapmak üzereyiz. Farklı markalarda 200’ün üzerinde mağazada operasyonları var. Üç yıl içinde İtalya’daki 50 mağazayı D’S Damat yahut Damat Tween’e çevirecekler” dedi.

Atletico Madrid’e Damat
Akacan The Mall
14.04.2023 07:38
0
A+
A-

Atletico Madrid’e Damat
Damat Tween, İspanyol futbol devi Atletico Madrid’e üç yıllığına giysi sponsoru oluyor. Orka Holding İdare Şurası Lideri Süleyman Orakçıoğlu “İspanya’da Atletico Madrid’e sponsorluğun yanı sıra İtalya’da çok büyük bir kümeyle muahede yapmak üzereyiz. Farklı markalarda 200’ün üzerinde mağazada operasyonları var. Üç yıl içinde İtalya’daki 50 mağazayı D’S Damat yahut Damat Tween’e çevirecekler” dedi.

TÜRK markalarının Avrupa çıkarması sürat kesmeden devam ediyor. Damat Tween, İspanya’nın ünlü futbol ekiplerinden Atletico Madrid’e sponsor oluyor. Ön muahede imzasını attıklarını belirten Orka Holding İdare Konseyi Lideri Süleyman Orakçıoğlu, “Üç yıllık bir mukavele yapıyoruz. Dünyada 100 milyona yakın taraftarı olan bir takım” dedi. D’S Damat ve Damat Tween ile Türkiye’de ve Avrupa’da hem futbol hem de basketbol kadrolarının giysi sponsorluğunu üstlenen kümenin; Ulusal Ekip, Fenerbahçe, İspanyol Deportivo Alaves, İtalyan Cenova ile mutabakatı var.

Dünya modasının kalbinin attığı İtalya’nın Bologna kentindeki en lüks lokasyonda mağaza açacaklarını ve ülkedeki mağaza sayısını 16’ya çıkaracaklarını söyleyen Orakçıoğlu, “Bununla birlikte İtalya’da çok büyük bir perakende kümesiyle muahede yapmak üzereyiz. Farklı markalarda 200’ün üzerinde mağazada operasyonları var. Üç AVM’leri ve Avrupa’nın çeşitli lokasyonlarında mağazaları bulunuyor. Üç yıl içinde İtalya’daki 50 mağazayı D’S Damat yahut Damat Tween’e çevirecekler. Birinci altısı bu yıl dönüşecek, ikinci yılda 20’ye çıkacak. Yıllık 200 milyon euroluk operasyon yürütüyorlar. Bizi fiyat, kalite ve tasarım segmentinde ulaşılabilir lüksü marka haline getiren bir şirket olarak görüyorlar” diye konuştu.

Akacan The Mall

YURTDIŞININ HİSSESİ YÜZDE 35’E ULAŞTI

Beş kıtada faaliyet gösteren ve yurtdışında 200 mağazası bulunan kümenin nisan ve mayısta yurtdışında 14 yeni mağaza daha açacağını anlatan Orakçıoğlu, “Bologna ile birlikte Rusya St. Petersburg’da üçer, Irak’ta (Bağdat-Erbil) iki; Romanya, Kosova, Cezayir, Avustralya Melbourne, Kamerun, Bosna Hersek’te de birer yeni mağaza açacağız. Dubai’deki mağaza sayımızı 6’ya çıkaracağız” dedi. 2023’te yurtdışında toplam 35 mağaza açarak küresel arenadaki sayıyı 205’e çıkarmak istediklerini söyleyen Orakçıoğlu, “Yılsonu ihracat gayemizi ise 45 milyon olarak belirledik. Şirketin toplam gelirleri içinde yurtdışının hissesi yüzde 35’e ulaştı” dedi.

BAĞIŞ PROJESİ

Dış ticaret lojistik merkezini İtalya’ya taşımak istediklerini de belirten Orakçıoğlu bunun sebebini ise; “Farklı ülkelerde farklı KDV’ler var. Kimi ülkeler o eserin ülkeye girişinde KDV alıyor. Bu büyük bir finansman yükü. İtalya’da ise eseri sattıktan sonra KDV (yüzde 21) ödüyorsunuz” halinde açıkladı.
Depremin akabinde seferberlik de ilan ettiklerini söyleyen Süleyman Orakçıoğlu, “Kışlık eserlerimizin yanı sıra bölgeye polar, battaniye gönderdik. Ömür kentlerine dayanak veriyoruz. Türk Eğitim Derneği’yle depremzede çocukların eğitimine dayanak veriyoruz. Damat Tween mağazaları ve internet sitesinden yapılacak her alışverişte fatura başına 100 TL müşteriler ismine depremzede çocukların eğitimi için bağışlandı” dedi.

İHRACAT EVRİM GEÇİRİYOR

SÜLEYMAN Orakçıoğlu, ihracatta kurun tek parametre olmadığını belirterek, “İhracat evrim geçiriyor. Eserdeki farklılıkla, markanla ön plana çıkıp fark yaratıyorsun. Değişim de biraz sancılı oluyor. Katma bedel olmadığında kuruna kilitleniyorsun. Kur ihracatta tek parametre değil. Biz İtalya’dan kumaş alıyoruz, burada tasarlayıp dikiyoruz, 1’e 5 katma kıymetle tekrar Avrupa’ya satıyoruz. Münasebetiyle biz döviz kuruna değil yarattığımız katma kıymete bakıyoruz. İhracatın en fazla arttığı yerler Suudi Arabistan ve Belarus. Afrika’da olmadığımız yer yok. Şu anda normalleşmeyle Mısır’da büyük potansiyel görüyorum. Mayıs ayında Avusturalya’da birinci mağazamızı açacağız, kıymetli bir atak bizim için. Toplam mağaza sayımız 400’e ulaştı” dedi.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.