SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko üçüncü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Basketbol Süper Ligi Play-Off Final Serisi 3. maçı için büyük heyecan

Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko üçüncü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Basketbol Süper Ligi Play-Off Final Serisi 3. maçı için büyük …

Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko üçüncü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Basketbol Süper Ligi Play-Off Final Serisi 3. maçı için büyük heyecan
Akacan The Mall
10.06.2022 00:02
0
A+
A-

Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko üçüncü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Basketbol Süper Ligi Play-Off Final Serisi 3. maçı için büyük heyecan
Anadolu Efes Fenerbahçe Beko üçüncü maçı için heyecan başladı. ING Basketbol Süper Ligi Play-Off Final Serisi ikinci maçında Fenerbahçe Beko, kendi sahasında Anadolu Efes’i 93-78 mağlup ederek seride durumu 2-0’a getirdi. 3 galibiyete ulaşan takımın şampiyon olacağı final serisinin üçüncü maçında, son 2 yılın şampiyonu Anadolu Efes ve lig lideri Fenerbahçe Beko parkede kozlarını paylaşacak. Peki, Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, Basketbol Süper Ligi Play-Off Final Serisi Anadolu Efes Fenerbahçe Beko 3. maçı hakkında bilgiler.

ING Basketbol Süper Ligi Play-Off Final Serisi’nde heyecan devam ediyor. İlk maçında Anadolu Efes’i 85-76 yenerek seride 1-0 öne geçen Fenerbahçe Beko yakaladığı avantajı sürdürdü. Serinin ikinci maçından da galibiyetle ayrılan Sarı Lacivertliler şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Kupanın sahibini bulacağı final serisinin üçüncü maçı 11 Haziran Cumartesi günü oynanacak.

Anadolu Efes Fenerbahçe Beko üçüncü maçı ne zaman?

Akacan The Mall

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes NG Basketbol Süper Ligi play-off final serisi üçüncü maçı 11 Haziran Cumartesi günü saat 19.00’da Anadolu Efes’in ev sahipliğinde Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşma Tivibu’dan naklen yayınlanacak.

Serinin devam etmesi hâlinde maçlar iki günde bir oynanmaya devam edecek.

MAÇIN ÖZETİ

SALON: Ülker Spor ve Etkinlik

HAKEMLER: Mehmet Keseratar, Erşan Kartal, Kaan Büyükçil

FENERBAHÇE BEKO: Metecan Birsen 3, Şehmus Hazer 4, İsmet Akpınar, Melih Mahmutoğlu, Tarık Biberovic 17, De Colo 16, Henry 2, Guduric 18, Vesely 18, Booker 13, Ahmet Düverioğlu 2

ANADOLU EFES: Larkin 10, Beaubois 3, Yiğitcan Saybir 2, Bryant 19, Ömer Can İlyasoğlu 8, Erten Gazi 3, Egemen Güven 4, Moerman 1, Buğrahan Tuncer 12, Pleiss 9, Micic 7

1’İNCİ PERİYOT: 18-20

İLK YARI: 54-32

3’ÜNCÜ PERİYOT: 74-49

ING Basketbol Süper Ligi Play-Off Final Serisi ikinci maçında Fenerbahçe Beko, kendi sahasında Anadolu Efes’i 93-78 mağlup ederek seride durumu 2-0’a getirdi.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan müsabakaya Alexander Djordjevic yönetimindeki Fenerbahçe Beko; Henry, De Colo, Biberovic, Booker, Vesely ilk beşiyle başladı. Ergin Ataman yönetimindeki Anadolu Efes ise Micic, Larkin, Bryant, Moerman, Pleiss ilk beşiyle parkeye çıktı.

Fenerbahçe Beko, Booker, Vesely ve De Colo’nun sayılarıyla maça başlarken, Anadolu Efes hücumda istediği ritmi yakalayamadı ve ilk 4 dakika sonunda Ergin Ataman molasına başvurdu: 7-2. Pleiss ve Micic’in devreye girmesiyle vites yükselten Anadolu Efes, periyodun kalan bölümünde yakaladığı 18-11’lik seriyle periyodu 20-18 önde tamamladı.

Ev sahibi ekip, Guduric’in sorumluluk almasıyla hücumda etkisini artırırken, Anadolu Efes hücumda tıkandı ve 13’üncü dakika sonunda Fenerbahçe’nin 11 sayılık üstünlüğüyle (31-20) Anadolu Efes molasına gidildi. 36-12’lik periyot skoruyla oyunu domine eden Fenerbahçe Beko, soyunma odasına 22 sayı farkla önde gitti: 54-32.

Elijah Bryant’ın hücumda ritmini yakalamasıyla üst üste sayılar bulan Anadolu Efes’e Booker’ın pota altı oyunuyla karşılık veren Fenerbahçe, 25’inci dakikada sonunda farkın kapanmasına müsaade etmedi: 63-42. Periyodun kalan bölümünde de oyun ve skor üstünlüğünü rakibine bırakmayan sarı-lacivertli ekip, maçın final periyoduna 25 sayı farkla önde girdi: 74-49.

Karşılaşmanın son periyodunda iki takım da yedek ağırlıklı beşlerine şans verdi. Bu bölümde Anadolu Efes farkı azaltsa da Fenerbahçe Beko sahadan 93-78’lik galibiyetle ayrıldı. Sarı-lacivertli ekip bu galibiyetle birlikte seride durumu 2-0’a getirdi.

 

 

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.