SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Ahmet Suat Özyazıcı için merasim düzenlendi

Dün akşam saatlerinde meskeninde hayatını kaybeden Trabzonspor’un efsane teknik yöneticisi Ahmet Suat Özyazıcı için merasim düzenlendi.

Ahmet Suat Özyazıcı için merasim düzenlendi
Akacan The Mall
19.02.2023 13:52
0
A+
A-

Ahmet Suat Özyazıcı için merasim düzenlendi
Dün akşam saatlerinde konutunda hayatını kaybeden Trabzonspor’un efsane teknik yöneticisi Ahmet Suat Özyazıcı için merasim düzenlendi.

Eski Hüseyin Avni Aker Studyumu’nun bulunduğu millet bahçesinde sarsıntıda hayatını kaybedenler ve Ahmet Suat Özyazıcı için hürmet duruşu ile başlanan merasime Trabzonspor Lideri Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor Divan Başkanlık Heyeti Lideri Ali Sürmen, Trabzonspor Teknik Yöneticisi Abdullah Avcı, Beşiktaş Teknik Yöneticisi Şenol Güneş, Trabzonspor Kaptanı Uğurcan Çakır, Trabzonspor eski liderleri Ahmet Celal Ataman, Mustafa Günaydın ve Faruk Özak’ın yanı sıra bordo-mavili kulüpte misyon almış eski yöneticiler, futbolcularla, spor ve siyaset dünyasından isimlerle birlikte ailesi ve yakınları yer aldı.

Ahmet Suat Özyazıcı’nın öz geçmişinin okunduğu merasimde birinci olarak Trabzonspor Divan Başkanlık Heyeti Lideri Ali Sürmen kelam alarak, Özyazıcı’nın ulaştığı başarılara çok az sayıda insanın ulaşabildiğini belirtti.

Akacan The Mall

Trabzonspor eski liderlerinden Mustafa Günaydın ise, Ahmet Suat Özyazıcı’yı anlatmanın çok güç olduğunu belirterek, “Zor kurallarda değerli başarılara imza attı. Bana nazaran o Türkiye’nin en büyük hocasıydı” dedi.

Eski Liderlerden Ahmet Celal Ataman da, “Ahmet Suat Özyazıcı benim çocukluk arkadaşımdı. Vakit içerisinde çok kıymetli işler yaptı. Hiç kimsenin tahminen de tarihte başaramadığını kadar yüceltti” sözlerini kullandı.

Eski Devlet Bakanı ve eski Trabzonspor Lideri Faruk Özak sözlerle anlatılamayacağını belirterek, “Trabzonspor’a birincileri yaşatan bir insandı. Elindeki mevcut kadroyu çok yeterli dizayn eden bir insandı. Çok zeki ve bilge bir insandı” biçiminde konuştu.

Abdullah Avcı: “Hayranlıkla takip ettiğimiz bir isimdi”

Trabzonspor Teknik Yöneticisi Abdullah Avcı, “Bu kentin efsane hocası, Trabzonspor’u, 4 büyük yapan isimlerden biri. Hayranlıkla takip ettiğimiz bir isimdi. Trabzonspor Teknik Yöneticisi olduktan sonra bir kez konutta, bir kez de hastanede ziyaret ettim. Trabzonspor’un başlangıcı için örnek aldığımız insandı. Trabzon kentinde öteki bir grup tutulmamasının adımını atan hocamıza rahmetle anıyoruz” diye konuştu.

Şenol Güneş: “Sıradan bir insan üzere görünen çok kıymetli bir insandı”

Beşiktaş Teknik Yöneticisi Şenol Güneş, Ahmet Suat Özyazıcı’nın acıyı çekerken bile inanılmaz sabrı olduğunu vurgulayarak, “Geleceği kurmak için geçmişi uygun irdelemek gerekiyor. Onlar yokluktan çok şeyler ürettiler. Trabzonspor çıkışıyla Türkiye’de ve dünyada futbol manasında değerli işler yapan iki büyüğümüzü kaybettik. Hepimiz üzgünüz. Onların yaptıklarını ve çalışırken neler çektiklerini bilen birisiyim. Onların yaptıklarını belgesel yaparak geleceğe aktarmalıyız. Ahmet Suat Özyazıcı acıyı çekerken bile inanılmaz sabrı vardı. Müsamahası çok fazla olan bir insandı. Sıradan bir insan üzere görünen çok bedelli bir insandı. İçimizde hüzün var. Hoşça kal diyorum, güle güle hocam” dedi.

Ahmet Ağaoğlu: “Bana nazaran o bir filozoftu”

Trabzonspor Lideri Ahmet Ağaoğlu, çok kıymetli bir pahası, efsaneyi, Trabzonspor’un temel taşını kaybetmenin derin kederini yaşadıklarını belirterek, “Ailesi, sevenleri, biz Trabzonspor topluluğu ve Türk futbolunun başı sağ olsun. Hocamızı herkes çok âlâ söz etti. Bedelli hocamız yalnızca çok başarılı bir atlet, benim gözümde o tıpkı vakitte bir filozoftu. Türk futbolunun yapısını, gereksinimlerini ve eksiklerini o kadar âlâ tahlil etti ki bu lakin bir filozof izah edebilirdi. 16 kupalı bir hoca lakin bir o kadarda mütevazı bir insandı” tabirlerini kullandı.

Can Özyazıcı: “Herkesin Suat hocasıydı, benim de Suat babamdı”

Aile ismine konuşan Ahmet Suat Özyazıcı’nın oğlu Can Özyazıcı ise yaptığı konuşmada, “Özyazıcı ailesi olarak bizlerle olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. 1982 yılında babamla çalışma onuruna ulaştım ve 40 yıl çalıştık. Onun iş insanlığını, iş ahlakını edindik. Herkesin Suat hocası, benim de Suat babamdı. Parıltılar içinde yatsın” halinde konuştu.

Özyazıcı’nın cenazesi daha sonra öğlen namazını müteakip İskenderpaşa Camii’nde kılınacak cenaze namazının akabinde Sülüklü Mezarlığı’na defnedilecek.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.