SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

ABD’yi sarsan iddia! Tabip bayan, kocasının içeceğine zehir katıp öldürmeye çalıştı!

ABD’yi sarsan iddia! Hekim bayan, kocasının içeceğine zehir katıp öldürmeye çalıştı!ABD’nin California eyaletinde yaşanan ve dün basına yansıyan …

ABD’yi sarsan iddia! Tabip bayan, kocasının içeceğine zehir katıp öldürmeye çalıştı!
Akacan The Mall
09.08.2022 11:22
0
A+
A-

ABD’yi sarsan iddia! Hekim bayan, kocasının içeceğine zehir katıp öldürmeye çalıştı!
ABD’nin California eyaletinde yaşanan ve dün basına yansıyan olay çok ses getirmişti. Bugün argümana dair yayınlanan deliller ve olayın ayrıntılarının açığa çıkması ise ortalığı daha da karıştıracağa benziyor.

53 yaşındaki Jack Chen, hekim karısı Yue Yu’nun, onu zehirlemeye çalıştığı argümanını ortaya atarak bir anda ABD gündemine bomba üzere düştü.

Koca, hekim karısı Yue Yu’nun Drano marka bir lavabo açıcı sıvı ile onu öldürmeye çalıştığını söyledi. Elinde, bebekleri takip etmek için kullanılan ‘dadı kamerasının’ manzaraları olduğunu söyleyen adam bu anları New York Post ile paylaştı.

Akacan The Mall

Kocasını zehirlemekle suçlanan dermatolog, argümana nazaran, başka yaşadığı eşini öldürmek için adamın içtiği sıcak limonataya sıvı lavabo açıcı kattı. Bayanın bunu birden fazla kere yaptığı tez edildi.

New York Post’un ulaştığı kamera kayıtlarında bayanın turuncu renkli şişeden bardağa bir sıvı döktüğü açıkça görülüyor

3 KERE DENEDİ, HEPSİ TEMMUZ AYINDA!

Jack Chen, mahkemeye sunduğu dokümanlarda, on yıllık karısı Yue ‘Emily’ Yu’nun bu aksiyonlarının üç kez tekrarlandığını ve hepsinin temmuz ayında gerçekleştiğini söyledi.

Kendisi de bir tabip ve radyoloji uzmanı olan Chen, karısına karşı uzaklaştırma buyruğu talebinde bulunduğu tabirine nazaran, önemli biçimde hasta hissetmeye başladığında şüphelendiğini ve mutfağına bir ‘dadı kamerası’ kurmaya karar verdiğini söyledi.

Mahkemeye sunulan ve The Post tarafından elde edilen imgeler, Yu’nun büyük bir kırmızı plastik şişeyi tutarken içindekileri bir bardağa boşalttığını gösteriyor. Öbür bir fotoğrafta ise Chen’in bu bardaktaki sıvıyı içtiği görülüyor.

Video manzaraları, Yu’nun içeriği 11 ve 18 Temmuz’da kocasının sıcak limonata içeceğine döktüğünü gösteriyor, lakin Chen mahkeme müracaatında, zehirlenme savını perşembe günü Irvine Polisine bildirmeden evvel birkaç aydır hasta olduğunu argüman ediyor.

VİDEO İMAJLARINDA HER ŞEY AÇIK

“Bu görüntü (18 Temmuz’dan itibaren) sıcak limonatamdan bir yudum aldığımı ve akabinde Emily’nin lavabonun altından Draino’yu alıp içeceğime dökmek için kapağı çıkardığını gösteriyor. Ve akabinde Draino’nun üzerindeki etiketi çıkarıp yerine tekrar koyduğunu gösteriyor.” diyor Chen açıklamasında.

Chen, karısı ve kayınvalidesinin, kendisini ve 7 ve 8 yaşlarındaki iki çocuğunu kelamlı, fizikî ve duygusal olarak taciz ettiğini sav etti. Chen’e karısına karşı süreksiz bir yasaklama buyruğu verildi.

Kadına ayrıyeten mahkeme tarafından oğlundan ve kızından en az 100 metre uzakta durması emredildi.

Chen açıklamasında, “Emily bana küfürler etti ve daima hakaret de ediyordu.” derken, eşinin onu çocuklarının önünde de küçük düşürdüğünü açıkladı.

“Emily’nin ebeveynliği, buna ebeveynlik denebilirse olağan, bağırmak, hakaret etmek, kelamlı taciz etmek, vurmak, itmek, çekmek ve duygusal olarak taciz etmek etrafında dönüyor.”

AVUKAT: BOŞANABİLMEK İÇİN YAPIYOR

Orange County Şerif’in kayıtlarına nazaran, kefalet verdikten sonra cuma günü geç saatlerde gözaltından hür bırakılan Yu aleyhinde, şimdi rastgele bir suçlama yapılmadı.

Yu’nun avukatı David Wohl, The Post’a müvekkilinin ‘kesinlikle ve açık bir şekilde’ kocasını zehirlediğini ve onu ve çocuklarını taciz ettiğini reddettiğini söyledi.

Wohl, “Buna verebileceğim tek cevap, (Chen’in) umutsuzca boşanma davası açmaya çalışmasıdır” dedi. “Boşanma davası açtığını ve karısı karşısında avantaj elde etmek istediğini düşünün. 33 yılı aşkın avukatlık mesleğimde bu, çok yaygın olarak karşılaştığım bir senaryo.”

Chen’in avukatı Steven Hittelman ise, müfettişlerle iş birliği yaptıklarını ve görüntü manzaralarını Orange County Bölge Savcılığına teslim ettiklerini söyledi.

ÇOCUKLARINI KARISINDAN ALACAK

Hittelman “Müvekkilim birinci olarak mart yahut nisanda bir şeylerin yanlış olduğunu fark etmeye başladı ve daha fazla test yapıldığında hayli değerli semptomlar göstermeye başladı” dedi. ”İşte o vakit ağzındaki kimyasal tadı yaşadığı semptomlarla eşitlemeye başladı.”

Chen yaptığı açıklamada, argüman edilen zehirlenmeden kaynaklı olarak iki defa mide ülseri, gastrit ve yemek borusunda iltihaplanma yaşadığını açıkladı.

Chen, cuma günü hem yasaklama buyruğu çıkarttı hem de boşanma davası açtı. Adam çocukların velayetini de annelerinden almak istiyor.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.