2025-15
13:30
logoGaziantep FK
-
logoKayserispor
-
2025-15
16:00
logoKasımpaşa
-
logoAlanyaspor
-
2025-15
20:30
logoBaşakşehir
-
logoTrabzonspor
-
2025-15
20:30
logoKonyaspor
-
logoBeşiktaş
-
2025-15
20:30
logoAnkaragücü
-
logoIğdır FK
-
2025-15
13:30
logoManisa FK
-
logoPendikspor
-
  1. Haberler
  2. Kıbrıs
  3. YDP Genel Başkanı-Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı partisinin üç İlçedeki “İlçe Başkanlığı” seçimleri için facebooktan mesaj yayınladı

YDP Genel Başkanı-Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı partisinin üç İlçedeki “İlçe Başkanlığı” seçimleri için facebooktan mesaj yayınladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
YDP Genel Başkanı-Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı partisinin üç İlçedeki “İlçe Başkanlığı” seçimleri için facebooktan mesaj yayınladı.
Değerli YDP’liler,
Bugün YDP için önemli günlerden birisi. Üç ilçemizde ilçe kongresi yapılacak. Girne ve Güzelyurtta çok adaylı bir yarış olurken lefke‘de tek adayımızın ilçe başkanlığı ilan edilecek.
Önümüzdeki hafta ise Lefkoşa Mağusa ve İskele’de ilçe kongreleri yapılacak.
YDP olarak bu Kongrelerimizi birlik ve beraberlik içerisinde, coşku ile gerçekleştirmek ve çok daha güçlü bir şekilde 2025’e girmek zorundayız.
2025 çok şeylere gebe. 25 Aralık‘ta toplanacak parti meclisimiz, içinde bulunduğumuz hükümetin icraatlarını ve hükümet içerisinde değerlendirecek ve YDP için çok önemli kararlar alacak.  Alınacak kararlardan bir tanesi de 2025 yılında yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partimizin izleyeceği yoldur.
Değerli Dava Arkadaşlarım,
25 aralık‘taki parti meclisimizin alacağı kararlar ne olursa olsun o kararların uygulanabilmesi için birlik ve beraberliğimizin sürmesi, ada çapında örgütlenmelerinizin tamamlanması ve en ücra noktadaki üyelerimize ulaşılması şarttır.
Genel Başkan olarak sizden ricam ; ilçe başkanlığı yarışlarında kırıcı, bölücü, ötekileştirici, en önemlisi de 28 Nisan tarihinde kapattığımız defterin yeniden açılmasına izin vermemenizdir. Partimizin yükselişini durduracak kampanya ve söylemlerden uzak durulması , bu tür davranışlarda bulunanların uyarılması, YSK da kayıtlı 10.000 i aşkın herbir YDP üyesinin temel görevidir.
İlçe kongrelerine, aldığımız prensip karar doğrultusunda ben ve milletvekilimiz talip Atalay katılmayacaktır.
Bu duygu ve düşünceler içerisinde ilçe kongrelerimizin partimize ve ülkemize hayırlı olmasını ve aday olan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.
Allah yar ve yardımcımız olsun.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YDP Genel Başkanı-Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı partisinin üç İlçedeki “İlçe Başkanlığı” seçimleri için facebooktan mesaj yayınladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.