SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

8 Ağustos 2022 Günlük burç yorumu ÖZEL HABER – KIBRIS HABER

8 Ağustos 2022 Günlük burç yorumu ÖZEL HABER – KIBRIS HABER
Akacan The Mall
08.08.2022 10:52
0
A+
A-

8 Ağustos 2022 Günlük Burç yorumu. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Akrep, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını bugün neler bekliyor? Aşk, kariyer, maddi konularda neler olacak? Hepsi haberimizde…

1- Koç; Bu pazartesi, kendinizi ifade ederken biraz daha dikkatli olmanızda fayda var. Her konuya atlamamanız gereken bir gündesiniz. Birlikteliği olanlar, partneriyle bazı sıkıntılar yaşayacak olsa da üstesinden geleceğinizi bilmelisiniz. Yaklaşımlarınızı biraz olsun değiştirmeye çalışmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün.

2- Boğa; Bu pazartesi, gezegenlerden alacağınız etkiyle birlikte kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Olumsuzlukların son bulduğunu göreceksiniz. Güne yorgun başlasanız da ilerleyen saatlerde enerjinizin yerine geleceğini bilmelisiniz. Aşk hayatınızda gözünüzü dört açmalısınız. Ancak bunun nedeni partnerinizin hata yapacak olması değil, ilişkinizdeki sorunları büyütecek olması! Sorunları o fark etmeden sizin düzeltmeniz gerekiyor. Çabalarınız birlikteliğinizin güçlenmesini sağlayacak. Toparlanabileceğiniz bir günde olduğunuzu bilmelisiniz.

3- İkizler; Bu pazartesi, her şey üst üste geliyormuş gibi hissedecek olsanız da sakin kalmanızda fayda var. Sorunları büyütmemeye çalışmalısınız. Çoğu şeyden bunalacak ve uzaklaşmak isteyeceksiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir günde olduğunuzu bilmelisiniz. Aşk hayatınızdaki karmaşadan yoruldunuz. Kafanızdaki sorunların bir an evvel çözülmesini istiyorsunuz. Partnerinizle oturup konuştuğunuz sürece her şeyi yoluna koyabileceğinizi de unutmamalısınız.

Akacan The Mall

4- Yengeç; Bu pazartesi, sessiz, sakin ve sabırla beklediğiniz günlerin mükafatını alıyorsunuz. Tercihlerinizin her açıdan belirleyici olabileceğini unutmamalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Her türlü sıkıntının üstesinden gelmek için biraz daha beklemede kalmalısınız. Duygularınızı ifade etme noktasında biraz daha sabırlı olmalısınız. Aceleci davrandığınız sürece her şeyin daha da karmaşık olabileceğini unutmamanız gerekiyor.

5- Aslan; Bu pazartesi, duygusal olarak çöküşte hissedeceksiniz. O kadar kararsızsınız ki içinizden hiçbir şey yapmak gelmeyecek. Etrafınızdaki kişilerden uzaklaşmak ve yalnız kalmak isteyeceksiniz. Buna sebep olan en büyük faktör de aşk hayatınız. Yeni bir ayrılıktan çıkmış olabilirsiniz, aşk isteyebilir ya da ilişkinizde sorunlar olabilir. Çok fazla kafanıza takıyorsunuz. Akışta kalabilirseniz her şeyin olması gerektiği gibi ilerleyeceğini ve kendinizi çok daha iyi hissedeceğinizi bilmelisiniz.

6- Başak: Bu pazartesi, çabalarınızın karşılığını aldığınızı göreceksiniz. Aşk hayatınızda da yeni gelişmeler gündeme gelecek. Partnerinizle birlikte yeni planları hayata geçirebilirsiniz. Hiçbir şey için canınızı sıkmamaya çalışmalısınız ve ortamın enerjisini düşürmemelisiniz. Aile hayatınızda beklenmedik gelişmelerle karşılaşacağınız bir gündesiniz. Vereceğiniz tepkilerin belirleyici olacağını unutmayın. Koşullara uygun hareket etmek sizin açınızdan çok daha iyi olmaya başlayacaktır.

7- Terazi; Bu pazartesi, ailevi sıkıntılarınızın son bulduğunu görebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gitmeye başlayacak. Huzur ve mutluluk açısından var olan tüm sıkıntıların da son bulma ihtimali var. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir. Etkin adımlar atabilecek ve var olan bütün sorunların üstesinden gelebileceksiniz. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

8- Akrep; Bu pazartesi, burcunuz üzerindeki etkin enerjiden doğru anlamda yarar sağlamayı başaracaksınız. Her türlü olumsuzluğun da geride kalabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Olumsuzlukların son bulmasını arzu ediyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeniz gerekmekte. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmaktan vazgeçmemelisiniz.

9- Yay; Bu pazartesi, güzel gelişmelerin yaşanacağını bilmelisiniz. Ailevi ya da arkadaş ortamınızda gerginlikler yaşansa da hemen toparlayacağınızı bilmelisiniz. Sizin varlığınız sayesinde tartışmaların kısa süreceğini bilmelisiniz. Bugün ortamlardaki konumunuz oldukça değerli. Koşulların iyileşmesini sağlayacaksınız. Aşk hayatınızda, ilişkiniz ciddiyet kazanıyor. Partnerinizi ailenizle tanıştırma kararı alabileceğiniz bir gündesiniz. Birlikteliği olmayanlar ise ciddi düşüneceği birileriyle karşılaşabilir…

10- Oğlak; Bu pazartesi, süreci doğru anlamda değerlendirebilmeye çalışın. Dengeler ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebileceksiniz. İstediklerinize ulaşma şansınız bir hayli yüksek. Her şeyin daha da iyiye gitmesini sağlayacaksınız ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamanız gerekiyor. Güzel gelişmelerle karşılaşacaksınız. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeye alabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız.

11- Kova; Bu pazartesi, burcunuzun alacak olduğu etkilerden en doğru şekilde yarar sağlamayı başaracaksınız. Genel olarak çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri tam olarak belli edemeyeceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Sonuçların belirleyici olabileceği bu dönemden en iyi şekilde yarar sağlamalısınız. Doğru adımlar atabildiğiniz sürece başarı aslında çok da uzağınızda olmayacak. Tek yapmanız gereken, toparlanmak.

12- Balık; Bu pazartesi, yaşamsal konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Kendinizi tam olarak istediğiniz gibi ifade edemeyeceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Karmaşıklığın ortadan kaldırılmasını istiyorsanız, biraz daha beklemede kalmalısınız. Koşullara uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Odaklanma açısından beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.