SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

7 Ocak Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER

7 Ocak Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER
Akacan The Mall
07.01.2023 10:25
0
A+
A-

07.01.2023 Günlük Burç Yorumu. Bugün sizi kariyer, eğitim, sağlık, aile, maddi ve aşk konularında nelerin beklediğini merak ediyorsanız sizi haberimizi okumaya davet ediyoruz. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumu haberimizde…

SEVGİLİ KOÇ

Ailenizle bazı kararlar almak, ekonomik durumunuzu gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız sorunları net bir çözüme kavuşturduğunuzda önünüzün açıldığını görebilirsiniz. Eksiklerinizin ve fazlalıklarınızın farkına varıyorsunuz.

SEVGİLİ BOĞA

Akacan The Mall

Kendinizi geliştirmekle ilgili tüm işaretleriniz son buluyor. Uyguladığınız ya da uygulamadığınız her şeyin sonucu görmek size yeni adımlar attırabilir. Miadı dolan insanları, eşyaları ve konuları geride bırakarak hayatınızda yeniliklere yer açabilirsiniz.

SEVGİLİ İKİZLER

Ekonomik koşullarınızı yeniden yapılandırabilirsiniz. Borçlanma, geçmiş ödemelerin tahsili ve ek işlerinizin geri dönüşleri sizi rahatlatabilir. Bilgiyi nasıl kullanacağınızı bilmek tereddütlerinizin önüne geçiyor.

SEVGİLİ YENGEÇ

Kendi hayatınızda ve ilişkilerinizdeki öncelikleri yeniden belirleyebilirsiniz. Hayatınıza gerçek konular dahil etmek, buna engel olanları da dışarıda bırakmak için bir plan yapabilirsiniz. Yanlışı düzeltmek sizi doğruya daha çabuk götüreceği için ilişkilerinizin perde arkasını da gündeme getirebilirsiniz.

SEVGİLİ ASLAN

Eski alışkanlıklarınızdan kurtulmanın önemini fark ediyorsunuz. Bugüne kadar kaybettiğiniz zamanı telafi etmek için içinizdeki savaşı bir kenara bırakıp yeni fırsatların peşine düşebilirsiniz. Ertelenen ya da gizlenen konuların gündeme gelişi sizde yeni bir uyanış oluşturabilir.

SEVGİLİ BAŞAK

Geleceğinizi şekillendirmekle ilgili fikirleriniz gerçeğe dönüşebilir. Bugünün etkisiyle alacağınız kararların, geçmişten bu yana almadığınız birçok kararla ilgili olduğunu fark edebilirsiniz. Hobilerinize, size iyi gelen insanlara ve konulara ağırlık vermenin önemli olduğunu kabul ediyor, ettiriyorsunuz.

SEVGİLİ TERAZİ

Kariyerinizde bir defteri kapatıp yeni bir defter açabilirsiniz. Tecrübelerinizi doğru bir şekilde kullanarak hayatınıza yön verebilirsiniz. İş teklifleri, ailevi durumlarla ilgili konular hem yaşam alanlarınızı hem de iş ortamınızı etkileyecek değişiklikler getirebilir.

SEVGİLİ AKREP

Sürekli aynı yöne bakmanın size farklı bir görüntü getirmeyeceğine ikna oluyorsunuz. Bir çıkış bulamadığınızı düşündüğünüz alanlarda atılımlar yapabilirsiniz. Yurtiçi ve yurtdışı görüşmeleri, seyahat planları size bu anlamda yeni fırsatlar sunabilir.

SEVGİLİ YAY

Direnç gösterdiğiniz, görmezden geldiğiniz konuların gün yüzüne çıktığı bir gün olabilir. Daha fazla kayıtsız kalmak yerine kendinizdeki eksiği ya da fazlalığı bilerek ilerlemek psikolojik olarak baskı hissettiğiniz her şeyden sizi kurtarabilir. Bazı işlerinizle ilgili geri dönüşler almak yeni düzenlemeler yapmanızı kolaylaştıracaktır.

SEVGİLİ OĞLAK

Kiminle birlikte hangi konuda hareket edeceğinize dair düşünceleriniz netleşebilir. Kendinizi, hislerinizi ve ortaklıklarınızı güvence altına almak isteyebilirsiniz. Hayattan kaçırdığınız her şeyin telafisi için bugün kendinize izin verin.

SEVGİLİ KOVA

Gündelik hayatınızda nasıl bir düzen istediğinizden emin oluyorsunuz. Bir kırılma noktası yaşayabilir, size istediğinizi vermeyen ortamların veya alışkanlıkların üzerine bir sünger çekebilirsiniz. Bazı haberler alabilir, bunları da doğru arkadaşlıklar ve işbirlikleri için değerlendirebilirsiniz.

SEVGİLİ BALIK

Kendinizi göstermeye başlıyorsunuz. Mutlu olmak için kendinizi ikna ettiğiniz ve buna yönelik her şeye açık olduğunuz bir gündesiniz. Tecrübelerinizi, çalışmalarınızı hatırlamalısınız. Bu sayede maddi ve manevi kazanç noktasındaki şansınızı tetikleyebilirsiniz.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.