SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

7 Ekim Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER

7 Ekim Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER
Akacan The Mall
07.10.2022 11:22
0
A+
A-

7 Ekim Günlük Burç yorumu. Bugün sizi aşk, kariyer, eğitim, sağlık, aile ve maddi konularda neler bekliyor? Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçları günlük yorumu haberimizde…

SEVGİLİ KOÇ

Şu anda diğer insanları dinlemek istemeyebilirsiniz. Size yardım etmeye çalışsalar bile, yardım etmeyi seçtikleri yollar istediğiniz gibi olmayabilir. Onların araya giren fikirleri, bağımsızlığa ihtiyacınız olduğunda size patronluk taslanmasına veya eleştiriye ihtiyacınız olmadığında bununla karşılamanıza neden olabilir. Duyması zor olsa da, muhtemelen bir aşkın ayak sesleri geliyor. Onları duyun!

SEVGİLİ BOĞA

Akacan The Mall

Muhtemelen bugün yapılacak çok iş var, ancak büyük bir başarıyı yaratabilirsiniz. Muhtemelen para biriktirmek için veya büyük bir yatırım için daha fazla motive oluyorsunuz. Bununla birlikte sorumluluklarınız veya gelir kaynaklarınız normalden daha fazla çaba gerektiriyor olabilir. Elinizden geldiğince meydan okumaya başlayın. Beklediğiniz şey olmasa bile, fazladan çalışmanın bir ödülü olabilir.

SEVGİLİ İKİZLER

Diğerleri yakın gelecekte cesur bir yanınızı görebilir. Hayat hakkında tutkulu olmak ve tüm ilgi alanlarınız hakkında konuşmaktan heyecan duymak günün getireceği bir şey. Bununla birlikte, bugün daha aktif olabilirsiniz ve insanlar buna hazır değilse, olası anlaşmazlıklara sözlü olarak karşılık verme şeklinizle onları şok edebilirsiniz. İnsanlar ne yazık ki duygusal olarak sizi tetiklemede iyi olabilir, bu yüzden bir yüzleşmeye girmeden önce derin bir nefes alın. Dürtüsel davranmak kolayca geri tepebilir.

SEVGİLİ YENGEÇ

Kendinizi bile şaşırtmak üzeresiniz! Eşsiz sohbetler, içinizde beklenmedik miktarda tutku uyandırabilir ve potansiyel olarak taşıdığınız bazı çok yoğun inançları veya anıları açığa çıkarmanıza yol açabilir. Bunlar başkalarını da şok edebilir ve hatta çevrenizden bazılarının sizin hakkınızda nasıl düşündüğünü değiştirebilir. İçinizdeki sırları ortaya çıkarmayı seçerseniz, çevrenizdeki insanlardan olası tepkilere hazır olduğunuzdan emin olun.

SEVGİLİ ASLAN

Hayatınızdaki genel değişiklikler, başkalarının bugün size farklı davranmasına neden olabilir. Bunlar, terfi, ödül, utanç verici bir an, yeni bir ilişki veya ayrılık gibi olumlu veya olumsuz değişimler olabilir. Destek sisteminiz tarafından çevrelenmek isteyebilirsiniz ve neyse ki, ihtiyaç duyduğunuzda yanınızda olabilirler. Zihninizi hedeflerinize ve geleceğinize odaklayın. İnsanların zihniyetinizi aşırı derecede etkilemesine izin vermeyin.

SEVGİLİ BAŞAK

Bir şans macerası şu anda sizin için bir adım öne çıkabilir. Beklenmedik bir karşılaşma ister bir iş görüşmesine yol açsın, ister yeni bir dostluğun başlangıcı olsun, kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olabilir. Bununla birlikte, kendinizi filtrelemeden konuşursanız sorun yaratabilir, ortaya çıkmadan önce herhangi bir fırsatı tepebilirsiniz. Etrafınızda kimlerin olduğunun farkında olun ve buna göre hareket edin.

SEVGİLİ TERAZİ

Artık gerekli ilişkiler başlayabilir. Siz ve bu diğer kişinin iyi bir eşleşme olduğunu düşünmemiş olabilirsiniz ve enerjileriniz zaman zaman çatışabilir, ancak yine de bu ortaklık sizin için faydalı olabilir. Mevcut bağlantılarda da anlaşmazlıklar fark edebilirsiniz, ancak bu sorunlar ortadan kaldırılabilir. Daha sonra, muhtemelen bu kişiyle daha yakın hissedeceksiniz. Diğer kişinin duygularını duymaya ve karşılığında kendinizinkini paylaşmaya istekli olmak, son derece güçlü sonuçlar doğurabilir.

SEVGİLİ AKREP

Sevdikleriniz sizi her an şaşırtabilir. Onlar hakkında her şeyi bildiğinizi düşünmüş olabilirsiniz, ancak yine de derin bir itirafta ortaya çıkan yeni bilgilere hazırlıksız yakalanabilirsiniz. Ne kadar şok olduğunuz hakkında konuşarak aşırıya kaçmamaya çalışın, çünkü bu doğru olsa da şaşkınlığınız onları hayal kırıklığına uğratabilir. Ne olursa olsun onların yanında olduğunuzu ve kişiliklerinin bu yeni ortaya çıkan yanını tanımaya istekli olduğunuzu bilmelerini sağlayın.

SEVGİLİ YAY

Hayatınızdaki insanlar şu anda oldukça tutkulu olabilir. Bu, kişilerarası gerginliğe neden olsa da, sizi aşırıya kaçmaya da itebilir. Sevdikleriniz büyük adımlar atıyor olabilir ve siz de bunun ortasında sıkışıp kalabilirsiniz. Hayatınız diğer insanların etrafında dönüyormuş gibi hissedebilir. Muhtemelen, size teşekkür etmek ve gelecekte iyiliğinize karşılık vermek isteyeceklerdir.

SEVGİLİ OĞLAK

Mevcut sadakatinizi sorgulamak bir yüzleşmeye yol açabilir. Bir anlaşmanın kesin olduğunu düşünmüş olabilirsiniz veya birisi size bir söz vermiş olabilir, ancak planları değişmiş olabilir. Bu muhtemelen hayal kırıklığı yaratsa da, duygularınızın çılgına dönmesine izin vermeyin. Bu yol sizin için değildi ve bu yüzden evren başka bir yere daha iyi oturması için yer açmak için onu yolunuzdan kaldırıyor. Size uygun olmayan şeylerin peşinden koşmayın.

SEVGİLİ KOVA

Başka birinin draması sizi de etkilemek üzere olabilir. Bir ilişki ile mücadele eden biri için bir teselli olabilirsiniz ve bu zor zamanda onların yanında olduğunuz için, beklemediğiniz bir anda size bu iyiliğinizi geri ödeyebilirler. Bu, arkadaşlığınızdaki dengeyi yeniden sağlayan bir hediye veya hizmet eylemi olabilir. Şu anda yaptığınız duygusal yükü kaldırmak zor olsa bile, oluşturduğunuz arkadaşlık muhtemelen çabaya değer.

SEVGİLİ BALIK

Korkular ve sırlar her an açığa çıkabilir. Birisi, sır olduğunu düşündüğünüz bir şey hakkında beklenmedik bir şekilde karşınıza çıkabilir veya gergin olduğunuz bir durumla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Kulağa ne kadar ürkütücü gelse de, muhtemelen iyileşmek için bir katalizör görevi görecek ve korkularınızdan daha güçlü olmanıza yardımcı olacaktır. Sizi korkutan durumlardan ne kadar uzun süre kaçarsanız, üzerinizdeki güçleri o kadar artar, bu yüzden onlarla yüzleşin ve kazanın!

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.