SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

6 Eylül Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER

6 Eylül Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER
Akacan The Mall
06.09.2022 10:25
0
A+
A-

6 Eylül 2022 Günlük Burç Yorumu. Bugün sizi maddi, sağlık, aile ve kariyer hayatında nelerin beklediğini merak ediyor musunuz? Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçları günlük yorumu bu haberde…

SEVGİLİ KOÇ

Hedeflerinize ulaşmak şu an için normalden daha kolay olmalı. Günün enerjileri daha fazlasını başarmanız için itici bir güce sahipken, yapabileceğiniz en büyük hata olumsuz eleştirilerin sizi durdurmasına izin vermektir. Bu eleştiriler her zaman dışarıdan gelmeyebilir, zihninizde uçuşan düşüncelere kimin patron olduğunu gösterin!

SEVGİLİ BOĞA

Akacan The Mall

Şu anda oldukça sıradan görünen bir şey, şaşırtıcı derecede özel bir şeye dönüşebilir. Muhtemelen buraya ve şimdiye odaklanıyorsunuz ve bu sizi oldukça iyi bir yere götürebilir. Birdenbire bir ilham patlaması gelebilir ve bu süreçte önünüzdeki olası sorunlara muhteşem çözümler keşfedebilirsiniz. Harekete geçmek için daha ne bekliyorsunuz?

SEVGİLİ İKİZLER

Bugün kendinizi nerede bulursanız bulun, en popüler kişi gibi hissedebilirsiniz. Gün, arzularınızın peşinden koşmanız için size bolca zaman sağlıyor ve insanlar sizi desteklemekten mutlu oluyor. Bu, arkadaşlarınızla görüşmek için harika bir gün, ancak yalnız uçmak isteseniz bile insanlar muhtemelen dikkatinizi çekmek için geleceklerdir. Başkalarıyla iletişim kurmayı deneyin, eğlenceli olacak!

SEVGİLİ YENGEÇ

Daha az gidilen yol şimdi sizi harika bir yere götürebilir, tabi eğer onu takip etmeyi seçerseniz. Şimdi hayat muhtemelen oldukça büyülü hissettiriyor, ancak bazı gerçek sorunlara çarpabilirsiniz. İleri ve zirveye doğru en iyi yolu bulma yeteneğine sahipsiniz. Bir üstünüz, orijinal çözümlerinizden çok etkilenmiş olabilir, bu nedenle en iyi sonuçları elde etmek için alışılmışın dışında düşünmeye ve hareket etmeye istekli olun.

SEVGİLİ ASLAN

Sosyallik teşvik ediliyor, buna ihtiyacınız olmasa bile! Sosyal yaşamınız fazladan bir olasılık kazanıyor. Gün sizden yeni arkadaşlar çekmek için yeni ufuklar keşfetmenizi istiyor, çünkü bakış açınızı tamamen değiştiren biriyle tanışabilirsiniz. Mevcut grubunuzla bir gezi planlamak da harika sonuçlara yol açabilir. İlişki kurmaktan çekinmeyin!

SEVGİLİ BAŞAK

Sıkı çalışmanız sonunda, rahatlamanız için işe yarıyor olabilir. Bununla birlikte, beklenmedik düşüş de yolunuza çıkıyor. Gelişen problemlere karşı elinizden gelecek çok bir şey olduğunu düşünmeseniz de bir an önce harekete geçmek en iyisidir. Sonucu değiştiremeseniz bile sandığınız kadar kötü olmadığını göreceksiniz, bu yüzden olumlu zihin yapısını koruyun.

SEVGİLİ TERAZİ

Bir arkadaşlık bugün size harika bir fırsat veya deneyim sağlayabilir. Gün, sizi yeni düşünme ve yaşama biçimlerine maruz bırakırken, dünya size açılıyor ve bu yolculukta belirli bir kişi size katılabilir. Birlikte sandığınızdan daha ileri gideceksiniz, bu yüzden özel biriyle bağlantı kurmak ve keşfetmek için beklemeyin.

SEVGİLİ AKREP

Aşırılık ve sıradanlığın alışılmadık bir karışımı, mevcut yaşamınızı etkiliyor. Dikkatinizi yalnızca en hayati konulara odaklıyor ve bu enerjiyi kendi yararınıza gerçekçi bir şekilde kullanmanızı mümkün kılıyorsunuz. İşyerinde daha fazla kazanma fırsatı ortaya çıkabilir, ancak bunun için önce değerinizi kanıtlamanız gerekir.

SEVGİLİ YAY

Önünüzde pozitiflik ve olasılıklarla dolu bir gün var! Gün, sizinle özel biri arasındaki ilişkileri alevlendiriyor. Bu ister iş ortağı, ister yakın bir arkadaş, hatta bir flört olabilir. Bu kişi, arzularınızı öne ve merkeze koyarak, hayatınıza güzel bir şey getirebilir. Zevklerinizin peşinden gitmeye bir şans verin ve kendinizi mutlu etmek için yanınızda olması gereken kişiyi seçin.

SEVGİLİ OĞLAK

Şu anda ne kadar çok işiniz olursa olsun, her şeyi halletmek için ihtiyaç duyabileceğiniz tüm desteğe sahip olduğunuzdan emin olabilirsiniz. Gün, size yardım eli uzatmak için çok yakın birini getirebilir. Bir akrabanız veya oda arkadaşınız, yükünüzü hafifletmek için fazladan birkaç sorumluluk alabilir. Yardım istemekten çekinmeyin!

SEVGİLİ KOVA

Evren şu anda sizi mutlulukla sarmalamak istiyor. Bu, uzun zamandır yaşadığınız en keyifli günlerden biri olabilir! Hayatı dolu dolu yaşama fırsatları her yerde karşınıza çıkıyor olabilir ve onları bulmak için odanızı terk etmeniz yeterlidir. Özellikle geçmişe dayanan dostluklar bugün size farkında olmasanız da tam ihtiyacınız olan şeyi sunabilir.

SEVGİLİ BALIK

Çok yakın bir şey beklenmedik bir ödüle dönüşmek üzere olabilir. Neyse ki beklenmedik olayları kendi yararınıza kullanabilmelisiniz. Belki de girişimleriniz için bazı tasarruflar edebileceğinizi fark edeceksiniz, belki de bir bonusu iyi bir yatırıma çevireceksiniz. Ne yaparsanız yapın, geriye dönüp bakmamaya çalışın.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.