SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

6 Ağustos 2022 Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER – KIBRIS HABER

6 Ağustos 2022 Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER – KIBRIS HABER
Akacan The Mall
06.08.2022 08:54
0
A+
A-

6 Ağustos 2022 Günlük Burç yorumu. Bugün koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçlarını neler bekliyor? Şans sizinle mi? Kariyer, aşk, maddi konularda sizi neler bekliyor? Hepsi haberimizde…

1- KOÇ

Sonunda düzenli bir rutine bağlı kalmaya hazır olabilirsiniz. Yeni bir sayfa açarken, muhtemelen her şeyi temizlemek için motive olacaksınız. Bununla birlikte, çabanız her şeyin yolda kalmasını sağlamayabilir. Programınız bir aile üyesi gibi başka birinin programından etkilenebilir. Bir durumun size verdiği sınırlamalar konusunda gerçekçi olduğunuzda, kafanız karışmış veya hayal kırıklığına uğramış hissetmenize neden olmayacak şekilde plan yapabilirsiniz.

2- BOĞA

Akacan The Mall

Tutkularınızı sanatsal bir projeye yöneltmek oldukça iyi bir fikir olabilir. Hobilerinize, özellikle el işlerine veya ellerinizle çalıştığınız diğer şeylere ilgi duyabilirsiniz. Bu etki altında normalden daha iyi bir ürün elde edebilirken, coşkunuzu daha tatmin edici hale getirebilecek bir şey, sevincinizi bir arkadaşınızla paylaşmaktır. Biraz mola ile rahatlamış zihniniz akşam daha iyi kararlar almak için hazır olacaktır.

3- İKİZLER

Şimdi evinizde veya ailenizde çok fazla aktivite olabilir. Kendi evinize girerken, kendinizi bunalmış hissediyorsanız, telaşı azaltmaktaki kendi rolünüzü düşünmeniz gerekebilir. Ayrıntılar üzerinde kontrol sahibi olmaya çalışmak, istediğiniz sonucu elde etmenizi sağlayabilir, ancak her küçük şeyden kişisel olarak kendinizi sorumlu tutmak, muhtemelen daha fazla sorun olacaktır. Ne zaman duracağınızı bilin ve uyum sağlamaya çalışın.

4- YENGEÇ

Herhangi bir şey söylemek muhtemelen şu anda hiçbir şey söylememekten daha iyidir, ancak yürekten konuşmak özellikle değerli olabilir. Bugün, daha yakından tanımak istediğiniz herhangi biri için iletişime geçmek adına iyi bir zaman. Birine duymayı beklemediği bir şeyi söylemek, beklemediğiniz tepkiler almanıza yol açabilir. Bunun sizinle ilgili bir şey olmadığını bilerek üstelememeye çalışın.

5- ASLAN

Şu anda neye sahip olduğunuzu bilmek, onu nasıl kullanacağınıza karar vermenin ilk adımıdır. Bugün ince düşünceli bir şekilde bir bütçe oluşturabilirsiniz. Ayrıca, halihazırda sizin lehinize çalışan şeylerin farkında olmak, onu tatsız bir şekilde kısıtlayıcı hale getirmemelidir ancak, evinizin veya aile ortamınızın talepleri konusunda gerçekçi olun. Oradaki güç dinamiklerinden memnun olmasanız bile, onlara karşı çalışmaktansa onlarla çalışmak daha iyidir.

6- BAŞAK

Güç her an sizin olabilir ancak dikkatli olmazsanız sizden çok şey götürebilir. Hayat, genellikle endişe ettiğiniz ayrıntıların neden bu kadar önemli olduğunu size ispatlayabilir. Geri planda kalan şeyler konusunda başkalarını yardım etmeye ikna etmek için anı yakalayabilirsiniz. Onları kendi tarafınıza çekmek için kimseyi manipüle etmeye gerek yok, sadece doğrudan ne istediğinizi sorun!

7- TERAZİ

En çok ihtiyacınız olan mesajlar bu gün içinizden gelebilir. Evren size kendi gizli düşüncelerinizi ortaya çıkarabilecek bir hediye veriyor. İlk çözecekleriniz arasında önemli bir konu finansal beklentileriniz olabilir. Şu anda, sizi en mantıklı seçimleri yapmaktan alıkoyan her türlü duygusal engeli ortaya çıkarmak için ideal bir konumdasınız, o yüzden harekete geçin!

8- AKREP

Yalnızlık artık geçmişte kaldı. Bugünden itibaren aniden birçok arkadaşınızdan haber ve görüşme talebi olabilirsiniz. Onlarla etkileşimlerinizde normalden biraz daha duygusal olsanız da, insanların gerçeği görmelerine izin vermek muhtemelen bu ilişkiler için iyi olacaktır. Biraz risk aldığınızda, onlarla nerede durduğunuzu bileceksiniz ve bu da nasıl ilerleyeceğinize karar vermenize yardımcı olabilir.

9- YAY

Hedeflerinize giden yol şu anda belli. Birkaç tavsiyenin de yardımıyla göz önünde saklanan fırsatları görebilirsiniz. Bir sonraki adım, bu seçenekleri daha erken fark etmenizi engelleyen engellerle yüzleşmek olabilir. Kendiniz için çok sert olmak istemeseniz de, işlerin nasıl akıp gitmesine izin verdiğinizi anlamak, bu hatanın tekrar olmasını önlemenize yardımcı olabilir. Gelecekteki benliğinizin daha da fazla güzellikler yakalamasına izin verin!

10- OĞLAK

Hayata her zamanki gibi devam etmek şu anda sizi tatmin etmeyebilir. Anlam arayışı, her zamankinden yoğun olabilir. Özellikle kişisel yaşamınızda sizi ileriye taşıyan birini bulamıyorsanız ilhamınızı internet üzerinden genişletmek faydalı olabilir. İdeal d orada, fiziksel olarak size yakın olmasalar bile!

11- KOVA

Normalde gözünüzü korkutan konuları anlamak şu anda mümkün olabilir. İster öldükten sonra size ne olacağını merak ediyor olun, ister kredi kartı borcunuzun bir kısmını nasıl ödeyeceğinizi bulmak zorunda olun, her şeyi sakin bir şekilde çözmenize yardımcı olmak için bugün şans sizinle. Herhangi bir zorluğa cesurca bir bakış atarak kazandığınız güven ve netlik, büyük yaşam hedeflerinizi daha kolay hale getirebilir, bu yüzden bugünden mümkün olduğunca yararlanın!

12- BALIK

Yakın arkadaşlık şu anda sizin için muhtemelen zorlayıcıdır. Hayatınızda önemli olan biriyle kalpten kalbe bir konuşma için mükemmel bir an olabilir. Dünya hakkındaki inançlarınız, ele alınması gereken önemli bir konu olabilir. Daha kişisel bir düzeydeki yanlış varsayımlar bile bağlantınızın önüne geçebilir, bu yüzden titrek görünen herhangi bir şeyi zorlamaktan korkmayın. Açığa çıkması, saklı kalmasından iyidir.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.