SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

53 yıl sonra bir ilk! UFO toplantısı canlı yayınlanacak – KIBRIS HABER

53 yıl sonra bir ilk! UFO toplantısı canlı yayınlanacak – KIBRIS HABER
Akacan The Mall
17.05.2022 10:15
0
A+
A-

Geçtiğimiz hafta uzay çalışmalarında yaşanan gelişmeler birçok kişinin dikkatini bu alana çekti. Samanyolu Galaksisi’nin merkezinde bulunan “Sagittarius A” kara deliğinin radyo teleskopları aracılığıyla fotoğraflanmasının ardından, NASA’nın Mars’ta görev yapan “Curiosity” isimli aracı da kapıya benzer simetrik bir doğal oluşumu fotoğraflamış ve fotoğraf dünya dışı yaşam tartışmalarını tekrar alevlenmişti. Birçok kişi, Mars’ta çekilen fotoğrafta bulunan kapının bilinç sahibi canlılar tarafından yapıldığı tezini öne sürdü.

ÜST DÜZEY İSİMLER DİNLENECEK

Tüm bu gelişmeler hala konuşulmaya devam ederken, ABD’de gerçekleştirilecek olan UFO konulu bir toplantı, dünya dışı yaşam tartışmalarına farklı bir boyut kazandıParti rdı. Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi’nin Terörle Mücadele, İstihbarat ve Yayılmayla Mücadele Alt Komitesi, tanımlanamayan hava olayları ve UFO görüntüsü olduğu iddia edilen kayıtlar hakkında halka açık bir toplantı gerçekleştirecek. 1969 yılından bu yana bu konuda halka açık bir oturum gerçekleştirilmediği için toplantıda konuşulacaklar büyük bir merak konusu.

Milliyet’ten Oğuzcan Atış’ın haberine göre, Alt komite Başkanı Indiana Demokrat Parti Temsilcisi Andre Carson tarafından yönetilecek toplantıda, İstihbarat ve Güvenlikten Sorumlu Savunma Müsteşarı Ronald Moultrie ve Donanma İstihbarat Başkan Vekili Scott Bray dinlenecek. Andre Carson, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, yaklaşık 53 yıldır UFO’lar hakkında halka açık bir toplantı düzenlenmediğini belirtti ve yapılacak toplantının önemli olduğunu vurguladı. Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi Başkanı Adam Schiff, Salı günü gerçekleştirilecek toplantının halka, “günümüzün en büyük gizemlerinden biri” hakkında konunun uzmanlarından doğrudan bilgi alma şansı sunacağını belirtti. Schiff, gizliliğin bu konu hakkında pek çok spekülasyona sebep olduğunun altını çizdi. Toplantı sayesinde gerçeklerin şeffaf şekilde ortaya konacağını belirten Schiff, komplo teorilerinin de bu yolla çürütülebileceğini söyledi. Düzenlenecek toplantı son dönemde ABD hükümeti üzerinde UFO’lar hakkında kurulan baskının arttığı bir zamanda gerçekleşeceği için oldukça dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yıl istihbarat yetkilileri 144 “tanımlanamayan hava olayı” hakkında bir rapor yayınlamış ve bu olaylardan sadece birisi mantıklı bir zeminde açıklanabilmişti.

Akacan The Mall

SAVUNMA BAKANLIĞI TANIMLAYAMADI

Pentagon, 2021 yılında, tanımlanamayan hava olaylarının uçuş güvenliğinde oluşturacağı güvenlik risklerine ilişkin bir rapor yayınlamıştı. Pentagon yetkilileri, tanımlanamayan hava olaylarının bir kısmının diğer ülkeler tarafından geliştirilen bilinmeyen yeni teknolojiler olduğunu düşünüyor olsa da, olası bir dünya dışı yaşam ihtimalinin de değerlendirildiğini belirtti. Yapılan açıklamada, bu olayların tanımlanması için çalışmaların titizlikle sürdürüldüğü vurgulandı. Halka açık olarak gerçekleştirilecek ve internet üzerinden de canlı yayınlanacak olan ilk oturumun ardından Pentagon’a bağlı Uçan Objeleri Tanımlama ve Yönetimi Senkronizasyonu Programı hakkında halka kapalı bir oturum da gerçekleştirilecek. ABD Savunma Bakanlığı, geçtiğimiz yıl konu hakkında yayınladığı raporunda, 144 tanımlanamayan hava olayına ilişkin veriye sahip olduğunu açıklamıştı. Rapor, son yıllarda çok sayıda askeri personelin gökyüzünde dengesiz şekilde uçan cisimler gördüğünü bildirmesinin ardından Pentagon tarafından hazırlanarak ABD kongresine sunulmuştu. 144 bildirim için “Tanımlanamayan Hava Fenomeni” ifadesi kullanılan çalışmada bildirimlerin tümünün, 2004’ten sonra artan vakalar üzerine iki yıl önce uygulanmaya başlayan resmi bir bildirim mekanizması üzerinden, son iki yılda yapıldığı açıklanmıştı.

144 tanımlanamayan hava olayının sadece biri net şekilde açıklanabilmiş ve 143 olay için, “Olayları açıklamak için elimizde yeterli bilgi bulunmuyor” açıklaması yapılmıştı. Tanımlanamayan hava olaylarının tek bir sebebi olmadığı belirtilen raporda, bu olayların meteorolojik sebepler, Rusya ve Çin tarafından geliştirilen yeni teknolojiler veya ABD tarafından geliştirilen gizli projelere ait çalışmalardan kaynaklanmış olabileceği vurgulanmıştı. Raporun sonunda ise tanımlanamayan hava olaylarının uçuş güvenliğine ve ABD ulusal güvenliğine tehdit olduğu belirtilmişti. Raporun kongreye sunulmasının ardından Pentagon, geçen yılın Ağustos ayında Tanımlanamayan Hava Fenomeni Görev Gücü oluşturarak gelen bildirimleri incelemeye başladığını açıklamış ve çalışmalar için ek bütçeye ihtiyaç duyduğunu duyurmuştu.

Kıbrıs Haber

Kıbrıs Haberleri, Doğru, Tarafsız ve Güncel Kıbrıs Haberleri Kıbrıs Habercide son dakika olarak okuyabilirsiniz.

Yayın sürecimiz boyunca tarafsız olarak Ülkemizde ve Dünyada gelişen bütün  Politika, Sağlık, Ekonomi, Eğitim, Spor ve Teknoloji alanlarında ülkemizi ilgilendiren ve son dakika Kıbrıs Haberlerini Kıbrıs Haberci ‘de ücretsiz bir şekilde okuyabilirsiniz.

kibrishaberci.com

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.