SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

31 Ekim Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER

31 Ekim Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER
Akacan The Mall
31.10.2022 10:51
0
A+
A-

31 Ekim 2022 Günlük Burç yorumu. Bugün sizi aşk, kariyer, eğitim, sağlık, aile ve maddi konularda nelerin beklediğini merak ediyorsanız sizi haberimizi okumaya davet ediyoruz. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumları haberimizde…

SEVGİLİ KOÇ

Hayatınızdaki insanları görmeli ve kabul etmelisiniz. Tanıştığınız kişilerle aranızda, beklentinize uymayan bir ilişki söz konusuysa orada düşünmeniz gereken bir şeyler var demektir. Parasal konularda kendi ihtiyaçlarınızı öncelikli tutmalısınız.

SEVGİLİ BOĞA

Akacan The Mall

İş hayatınızdaki bazı sorumluluklar karakterinize uygun olmayabilir. Bunu uygulamak kendinizden ödün vermek değildir. Şartlara asgari düzeyde uyum sağlamak da kendinizi bu yönde geliştirmenize yardımcı olacaktır.

SEVGİLİ İKİZLER

Kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Gereksiz uzayan, boyunuzu aşan konularla ilgilenmekten asıl ihtiyaçlarınıza yönelememiş olabilirsiniz. Hakkınızı savunmak, kendiniz için bir şeyler yapmak isterken aşırı ve fevri çıkışlar yapmamaya özen göstermelisiniz.

SEVGİLİ YENGEÇ

Korktuğunuz konuların hayatınıza nasıl fayda sağlayacağını bulmuş olabilirsiniz. Üzerinde durmadığınız, bunun yerine ekonomik çözümler ürettiğiniz her problem size istediğiniz sonuçlar verecektir. Ailenizin ve sizin sağlığıyla ilgili özenli olmanız gereken bir gün olabilir.

SEVGİLİ ASLAN

Hayattan beklentilerinizde listenin en başına sakinliği koyabilirsiniz. Sakin bir ruh hali, sakin bir iş temposu, sakin bir mekan tercih edebilirsiniz. Partnerinizle yapacağınız görüşmeler bunu sağlamak için ihtiyacınız olan desteği size verebilir.

SEVGİLİ BAŞAK

Kendinizi iyi yönde kontrol edebildiğinizi görmek motivasyonunuzu arttırıyor. Günlük işlerinizi düzenlemek, parasal konularda daha özenli olmak daha sakin ve az düşünceli biri olmanıza yardımcı olacaktır. Detaylarda kaybolmak yerine onlarda kendiniz için iyi neden aramak isteyebilirsiniz.

SEVGİLİ TERAZİ

Gönül meselelerinde bazı sorumlulukların sadece sizde kaldığını düşünebilirsiniz. Bunun bir kuruntu mu yoksa gerçek bir his mi olduğunu partnerinizin davranışlarınızı inceleyerek bulabilirsiniz. Bir konuşma yapmak, hissettiklerinizi paylaşmak ve karşılıklı çözüm arayışında olmak sizi bu durumun etkisinden daha çabuk çıkarabilir.

SEVGİLİ AKREP

Evde zaman geçirmek, evi daha yaşanabilir hale getirmek bugün tüm zamanınızı alabilir. Ailenizin, özellikle de, annenizin fikirleri size bu noktada yol gösterici olabilir. Artan sorumluluklarınız karşısında birileriyle bu yükü paylaşabilmek hem motivasyonunuzu hem de dikkatini topluyor.

SEVGİLİ YAY

Yakın çevreniz ya da akrabalarınızla bazı konuşmalar yapabilirsiniz. Eğer sorun çözmekten yanaysanız, şans da sizden yana olacaktır. Sosyal medyadaki paylaşımlarınız bugün daha fazla dikkat çekebilir, içeriklerinizi kontrol ederek çıkarmanızda fayda var.

SEVGİLİ OĞLAK

Maddi konularda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Alacak vereceklerinizle ilgilenmek ve bu yönde bir muhasebe yapmak, ne durumda olduğunuzu görmenizi kolaylaştıracaktır. Birikim yapmadan önce elinize yeterli miktarda kazancın geçmesini sağlamalısınız.

SEVGİLİ KOVA

Çevrenizdeki insanlardan beklediğiniz saf ve iyi niyetleri geri dönüşleri bugün göremeyebilirsiniz. Bu kişilere karşı tavrınızı belirginleştirmelisiniz. Bazı ilişkilerde bitiş ve yeni mesafe gibi gündemler doğabilir.

SEVGİLİ BALIK

Güvende olmanızı, bu yönde hareket etmenizi sağlayacak koşulları düşünebilirsiniz. Elinize bazı imkanlar geçse de bunu doğru şekilde kullanmaya gayret göstermelisiniz. Sizin kendinizi bu yönde korumaya çalışmanız insanların size olan bakış açısını da değiştirecektir.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.