SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

3 Eylül Günlük Burç Yorumu! ÖZEL HABER

3 Eylül Günlük Burç Yorumu! ÖZEL HABER
Akacan The Mall
03.09.2022 11:07
0
A+
A-

3 Eylül 2022 Günlük Burç yorumu. Bugün sizi nelerin beklediğini merak mı ediyorsunuz? Günlük burç yorumunuzu okumadan güne başlamayın. Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burcu günlük yorumu haberimizde…

SEVGİLİ KOÇ

Güven, şimdi aradığınız bağlantıları kurmanıza yardımcı olabilir. En acil arzunuz ister kişisel ister profesyonel bir ilişki olsun, önemli bir işbirlikçiyle tanışma potansiyeline sahipsiniz ancak, konuşmaları başlatmak için inisiyatif almanız gerekebilir. Merakınız birinin gününü güzelleştirebilir! İnsanlar her zaman başkalarının ilgi çekici bazı belirsiz bilgiler bulacağının farkında değildir, bu yüzden ne istediğinizi açıkça belirtin.

SEVGİLİ BOĞA

Akacan The Mall

Şu anda hayalleriniz biraz görkemli olabilir, yine de pratik çabalarınız onları gerçeğe dönüştürmeye başlayabilir. Ayrıca muhtemelen paranızı da hayallerinize yatırmanız gerekecek. Belirli bir fikrin gerçekleşmesi için harcamak zorunda olduğunuza değmediğini fark ederseniz, bu, sonraki adımlarınızı yönlendirmek için yararlı bir bilgidir. Bir fikirden vazgeçmeniz gerekse bile unutmayın: Bir şey öğrendiyseniz bu bir başarısızlık değildir.

SEVGİLİ İKİZLER

Bugün tüm dünya sizinle gülümsüyor. Günlük yaşamın eğlenceli kısımlarını belirlemeniz her zamankinden daha kolay. Sosyal medyada normalden çok daha fazla etkileşim yakalamanız mümkündür. Bugünü biraz daha fırsatlara ve dinlenmeye ayırarak, kendinizi her anlamda gelecek yoğun zamanlara ayırabilirsiniz.

SEVGİLİ YENGEÇ

Ev hayatınız şu sıralar yoğun olabilir ve siz de bu şekilde tercih edebilirsiniz. Belki başkaları, perde arkasında yönettiğiniz her şeyin tam olarak farkında değildir, ancak bu konuda kırgın hissetmeniz mantıklı değildir. Bunun yerine, herhangi bir müdahale olmadan olayları tam olarak istediğiniz gibi yönlendirmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Zorba olma ve başka birinin sahasında dolaşma riskine karşı potansiyel olarak dikkatli olmanız gerekecek. Yine de, Kendi kürenizde zevkinize uyan her şeye gidin.

SEVGİLİ ASLAN

İnsanlarla sohbet etmek şimdi çok önemli olabilir. Bu, sosyal çevrenizde olup henüz yakınlaşma fırsatı bulamadığınız bir kişiyi, gömülü hazineyi keşfetmek için harika bir fırsat. Birisi entelektüel tutkularınızdan birini paylaşabilir veya düşündüğünüz bir seyahatte size katılmakla ilgilenebilir, ancak etrafınıza sorana kadar muhtemelen kim olduğunu öğrenemeyeceksiniz. Tanıdığınız hiç kimse yeterli değilse, yeni tanıdıklarla tanışmak için iletişime geçin.

SEVGİLİ BAŞAK

Para hakkında büyük şeyler düşünüyor olabilirsiniz. Düşündüğünüz her şeyi kendi başınıza yapamayacak olsanız da, belki de yapmak zorunda değilsiniz. Güçlü insanlar veya kurumlar sizinle çalışmaya beklediğinizden daha istekli olabilir. Yine de aldığınız ilk teklifi kabul etmek zorunda değilsiniz, tamamen emin olana kadar etrafa sorabilirsiniz. Her zaman hayır deme hakkınız olduğunu unutmayın.

SEVGİLİ TERAZİ

Bir başkası bugün size karşı çok cömert olabilir. Bununla birlikte, muhtemelen denklemin pasif bir parçası değilsiniz. İhtiyacınız olanı dile getirmek ve açıkça istemek için donanımlısınız. Büyük resmi görmek, talebinizi diğer kişinin de nasıl faydalandığını görmesini sağlayacak şekilde ifade etmenize yardımcı olabilir. Etik ilkelerinizi aklınızda tutun, dürüstlükle yaşarsanız kaybedemezsiniz.

SEVGİLİ AKREP

Gizli bilgiler bugün dikkatinizi çekebilir. Merakınızı gidermek için gizli bir tavşan deliğinden aşağı inmekten keyif alabilirsiniz. Bununla birlikte, bununla zaman kaybettiğiniz için kendinizi suçlu hissediyorsanız, öğrendiklerinizi kullanmanın pratik yollarını belirlemek isteyebilirsiniz. Bu, odağınızı en önemli olana daraltmanıza yardımcı olabilir. Yeni bir beceri geliştirmek ve onu başarılı bir şekilde denemek muhtemelen özgüveninizi artıracaktır, bu yüzden sürecin bu bölümünü kaçırmayın.

SEVGİLİ YAY

Sevdiğiniz aktivitelerde kendinizi geliştirmek için bir meydan okumayla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi iyi hissettiren duygular şu an harika bir uyum içerisinde çalışıyor. Bununla birlikte, arkadaşlarınıza hobiler veya diğer ihtiyaç duyulan kişisel bakım biçimleri açısından neler yaptığınızı söylemek, onları nasıl daha iyi yapacaklarına dair önerileri paylaşmalarını sağlayabilir. En etkileyici sonuca ulaşmak ve yol boyunca ilişkilerinizi güçlendirmek için herkesin bilgisini birleştirin.

SEVGİLİ OĞLAK

Bir içsel güvenlik duygusu, şimdi hedeflerinize doğru ilerlemenize yardımcı olabilir. İşinizden payınızı almaya istekli olsanız da, belki de çabalarınızı denenmiş olanın ötesine yönlendirmenin zamanı gelmiştir. Ne olursa olsun güçlü bir temele sahip olduğunuzu bilmek, gelecek vaat eden bir fırsata şans vermenizi kolaylaştırabilir. Çaresiz kalmamak, aynı zamanda, karşılığını vermesi en muhtemel riskleri belirlemenize de yardımcı olur. Tüm gerçekleri öğrenin ve son sözde kendinize güvenin.

SEVGİLİ KOVA

Entelektüel tutkularınızı başkalarıyla tartışmak bugün tatmin edici olabilir. Muhtemelen dünya hakkındaki inançlarınızın daha ince noktalarına uyum sağlamış olursunuz. Rekabetçi hissettiren bir tartışmayı kazanmaya hevesli olsanız da, zaferinizin, manipülatif olmadan görüşlerinizin insani yönünü ikna edici bir şekilde tasvir etme yeteneğinizden gelmesi daha olasıdır. Hâkim olma dürtünüzü kontrol altında tutun, aradığınız cevabı alabilirsiniz!

SEVGİLİ BALIK

Finansal hedeflerinize nasıl ulaşacağınıza karar vermek bugün önemli bir görev olabilir. Aklınızda bir ev geliştirme veya yaşam durumunuzda değişiklik olabilir. Her ne olursa olsun kendi kendinize güvenen hırsınız muhtemelen itici güç olsa da, belki de aslında oldukça önemli olan bazı kilit noktaları fark edemeyecek kadar büyük resme odaklanmışsınızdır. Başkalarının değerli katkıları olabilir, bu yüzden önemsiz ayrıntılarla ilgileniyor gibi görünseler bile onları dinleyin.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.