SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

29 Kasım Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER

29 Kasım Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER
Akacan The Mall
29.11.2022 10:37
0
A+
A-

29 Kasım 2022 Günlük Burç Yorumu. Bugün sizi kariyer, sağlık, aşk, maddi, aile ve eğitim alanlarında nelerin beklediğini merak ediyorsanız sizi haberimizi okumaya davet ediyoruz. Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçları günlük yorumu haberimizde…

SEVGİLİ KOÇ

Üzerinde çalıştığınız konuların gelecek dönemleri ve insanları nasıl etkileyeceğini iyi hesaplamalısınız. Bir etki bırakmak isterken nitelik olarak da altını doldurmalısınız. Empati yapın ve size lazım olanı nasıl arıyorsanız çevrenizdeki insanlara da aynı şekilde karşılık verin.

SEVGİLİ BOĞA

Akacan The Mall

Çalışma ortamınızda iş bölümü yapabilirsiniz. Farklı alanlarda çalışmalara katılarak hem iş yükünü azaltıp hem de kendinizi geliştirebilirsiniz. Hedef kitlenizi en iyi şekilde etkilemek için yaptığınız işe hakim olmalısınız.

SEVGİLİ İKİZLER

Bir eğitim programı ya da online workshop düzenleyebilirsiniz. Birikimlerinizi aktaracağınız platformlarda yer almak cesaretinizi tazeleyebilir. Vize ve pasaport işlemleriniz için bugün ilk başvuruları yapabilirsiniz.

SEVGİLİ YENGEÇ

Sizinle aynı şartlara sahip olmayan insanları düşünebilirsiniz. Bu da elinizdeki imkanları daha iyi değerlendirme konusunda size bir farkındalık getirebilir. Zamanınızı düşüncelerinizi ailenizle, sevdiklerinizle paylaşmakla geçirebilirsiniz.

SEVGİLİ ASLAN

Ortaklarınızın sizin desteğinize ihtiyacı olabilir. İş bölümünde değişiklik yapmak ve yapmak istediklerinizi gözden geçirmek hem size hem de birlikte çalıştığınız insanlara zaman ve kazanç getirebilir. Daha iyisini yapmanıza engel olacak tavizler vermemelisiniz.

SEVGİLİ BAŞAK

Ay sonu işlerinizi toplamak, yeni ayın hazırlıklarını yapmanızı da kolaylaştıracaktır. Hem evde hem de çalışma ortamınızdaki işlerinizle ilgilendiğinizde sorunun gözünüzde büyüttüğünüz gibi olmadığını anlayabilirsiniz. Zihninizi ve bedeninizi yapıcı konular için yorun.

SEVGİLİ TERAZİ

Çocuklarınıza kazandırmak istediğiniz bazı alışkanlıklar olabilir. Bu konuda bir rol model görevi üstlenmeniz gerekebilir. Çocuklarınızı eleştirmeden ya da bu noktada bir suçluluk hissetmeden önce bu yönde bir adım atmayı deneyin.

SEVGİLİ AKREP

Eşiniz ve aile üyelerinizle ilgili konularda inisiyatif alabilirsiniz. Evinizi mutlu ve herkesin özgür hissettiği bir alana dönüştürmek istiyorsanız onların da beklenti ve taleplerini bilmelisiniz. Tek başınıza olmadığınızı bilmenin hem size hem de ailenize olumlu katkıları olabilir.

SEVGİLİ YAY

Sosyal medya çalışmalarınız için içerikler hazırlayabilirsiniz. Sizin istekleriniz ve sizden beklentiler olarak iki ayrı başlık sizi zorlayabilir. Ortak paydada buluşacağınız, hem gerçek hem de sanal hayatta aynı dili konuşabileceğiniz ortamlar ve konular bulmak omuzlarınızdaki yükü hafifletebilir.

SEVGİLİ OĞLAK

Kendinize yeni hedefler koyarak bazı işlerinizin detaylarında değişikliğe gidebilirsiniz. Aynı konular etrafında hareket etmektense yönünüzü başka konulara ve insanlara doğru çevirmelisiniz. Değer görmek istiyorsanız değer veren olmanız gerektiğini unutmayın.

SEVGİLİ KOVA

İçinde bulunduğunuz durumları nasıl yönettiğinizi düşünebilir ve çevrenize de bu yönde fikirler verebilirsiniz. Empati yapın ve aynı hisleri taşıyan kişileri anlamaya çalışın. Kendini var etme ve iyi yerde durma çabanızın kapsamını genişletmelisiniz.

SEVGİLİ BALIK

İçsel sıkıntı ve düşünceleriniz sizi gerçek hayattan kopuk hale getirebilir. Hiçbir acının sonsuza kadar sürmediği bu evrende düşüncelerinizi değiştirmeli ve yaşadıklarınıza rağmen hayatınızın akışını sürdürmelisiniz. Dezavantajlı gruplar için yapacağınız çalışmaları uygulamaya geçirebilirsiniz.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.