SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

28 Ocak Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER

28 Ocak Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER
Akacan The Mall
28.01.2023 10:28
0
A+
A-

28.01.2023 Günlük Burç Yorumu. Bugün sizi kariyer, eğitim, sağlık, para, aile ve aşk konularında nelerin beklediğini merak ediyorsanız sizi haberimizi okumaya davet ediyoruz. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumu haberimizde…

SEVGİLİ KOÇ

Bazı tutumları değiştirmenin hayatınızda nasıl etki edeceğini bilemeyebilirsiniz. Bugün bu bilinmezliği açığa çıkarmak için uygun bir gün olabilir. Yaşadıklarınızı değerlendirme ve hayattaki önceliklerinize göre sıralama konusunda başarılı olursanız bugünü ve sonraki günleri daha değerli hale getirebilirsiniz.

SEVGİLİ BOĞA

Akacan The Mall

Düşüncelerinizin tam aksine durumlarla karşılaştığınızda burada size bir mesaj olduğunu fark etmelisiniz. Kendinizi, neden böyle istediğinizi anlatırken bir bakıma kendinizle de yüzleşmiş olabilirsiniz. Sizin için kimin ve neyin değerli olduğunun altını çiziyorsunuz.

SEVGİLİ İKİZLER

Motivasyonunuzun yönünü değiştirecek işlerle uğraşabilirsiniz. Önerilere kulak asmayabilirsiniz ama duyacağınız haberler aslında işinize yarar cinsten olabilir. Bağımlı olduğunuzu hissettiğiniz alanlarda yeni bir çıkış yolu buluyorsunuz

SEVGİLİ YENGEÇ

Arkadaşlarınızla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Aklınıza ya da önünüze düşen bazı olayların etkisinde kalmamayı seçmelisiniz. Dünü geride bırakmayı, ısrarcı olmamayı rutin haline getirdiğinizde ilişkilerdeki güven sorunu da çözmeniz kolay olacaktır. Seçimlerinizi doğru yapın.

SEVGİLİ ASLAN

Ekonomik yatırımlar yapmak, gelirinizi yükseltecek işleri takip etmek isteyebilirsiniz. Tarzınızı değiştirmek kolay olmasa da geleceğinizi güvence altına almaya çalışırken çağı ve mevcut durumu göz önünde bulundurmayı seçmelisiniz. Tanışacağınız kişilerin hayatınıza bazı etkileri olabilir.

SEVGİLİ BAŞAK

Ekonomik ve psikolojik olarak toparlanmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Neye zaman ve nakit ayırdığınıza dikkat ettiğinizde hem daha az yorulacak hem de yaptığınız işten daha yüksek verim alacaksınız. Bir kırılma noktası yaşamak size iyi gelecektir.

SEVGİLİ TERAZİ

Hayattan beklenti içinde olmak ve bu beklentilere göre hareket etmek arasındaki dengeyi kurmalısınız. Hiçbir şey yapmadan hiçbir şey elde edemeyeceğinizi bilmelisiniz. Korkunun üzerine gittiğinizde bunun cesarete ve istenen sonuçlara dönüştüğünü görebilirsiniz.

SEVGİLİ AKREP

İlişkilerde ortak karar almak sizi rahatlatabilir. Endişe duyduğunuz ya da karşılığını bilmediğiniz konularda beraber yol alıyor olmak, size bir ilişkide neyin olması gerektiğini gösterecektir. Bakış açınızın değişmesi baktığınız her şeyin değişmesini sağlıyor.

SEVGİLİ YAY

Sağlık durumunuzun iyi gitmesi için takviyelere devam edebilirsiniz. Olumsuz alışkanlıkları sonlandırmak ve yeni bir tarza geçiş yapmak için iyi bir gün olabilir. Evinizde zaman geçirmek, işlerle ilgilenmek sizi bedenen yorsa da zihnen dinlenebilirsiniz.

SEVGİLİ OĞLAK

Herkesin değişebileceğini bilmelisiniz. Bunu hatırınızdan çıkarmadığınızda gördüğünüz farklılıkların sizi olumlu anlamda şaşırtacağını da görebilirsiniz. Partnerinize, özel alanlara ve aktivitelere zaman ayırmak bugün motivasyonunuzu en çok arttıran konu olabilir.

SEVGİLİ KOVA

Kendinize koyduğunuz hedefleri ailenizle paylaşabilirsiniz. Bir destek göstermek için yapmasanız dahi, doğru bir dil ve doğru bir zamanla hareket ettiğinizde sonuç sizi de şaşırtabilir. Aile büyüklerinizi de ilgilendiren parasal bir konuyla uğraşmanız gerekebilir.

SEVGİLİ BALIK

İnsanlardan hiçbir şey beklemeden hareket etmenin size zaman kaybettirdiğini görebilirsiniz. Bu konuda bir tutum değişikliğine gidiyorsunuz. Karşılığını alamadığınız işlerden sıyrılıp emeğinize ve size değer verilen bir ortamda devam etmek hayata bakışınızı da yenileyecektir.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.