SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

28 Eylül Günlük Burç yorumu ÖZEL HABER

28 Eylül Günlük Burç yorumu ÖZEL HABER
Akacan The Mall
28.09.2022 10:40
0
A+
A-

28 Eylül 2022 Günlük Burç yorumu. Bugün sizi maddi, aşk, kariyer, aile, sağlık, eğitim alanlarında nelerin beklediğini merak ediyorsanız sizi haberimizi okumaya davet ediyoruz. Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçları günlük yorumu…

SEVGİLİ KOÇ

Bugün hiçbir şey sizi tutamaz. Canlı bir ruh halindesiniz, ancak bu enerji, doğru kullanılmadığı takdirde sadece insanlara rahatsızlık vermenizle sonuçlanabilir. Yine de bugün daha şanslı ve kazançlı olmak için her şey hazır, bu yüzden tek yapmanız gereken fırsat geldiğinde onu yakalamak. Belki de bugünkü işiniz sadece eğlenmektir! Tek tehlike çok ileri gitmektir, bu yüzden aşırıya kaçmadığınızdan emin olun.

SEVGİLİ BOĞA

Akacan The Mall

Güne nazik bir pozitiflik var, sizi bir kuş tüyü yorganlara sarıp şımartmak isteyen bir gün veya birileri olabilir. Bu huzur, her şeyin doğru yönde gidiyormuş gibi görünmesini sağlayabilir. Bir şey elde etmek istiyorsanız, bazı iyileştirmelerin yapılabileceğini görmek için evinize bakmaya ne dersiniz? Aksi takdirde, kendinizi akışa bırakın.

SEVGİLİ İKİZLER

Havada bugün oldukça heyecanlı bir durum var. Bir işe koyulmaya veya bir yolculuğa çıkmaya hazırsınız ancak bunu kendi başınıza yapmak zorunda kalmayacaksınız. Sosyal alanda her zamankinden daha iyisiniz, bu yüzden liderliği almaktan ve insanları yakın zamanda keşfettiğiniz o yeni noktaya yönlendirmekten çekinmeyin.

SEVGİLİ YENGEÇ

Bugün çok çaba harcamadan çok şey başarabilirsiniz. Gün para meselelerinden kafanızı huzur ve gururla kaldırmanıza yardımcı oluyor. Maddi gelirinizi artırmak için altın bir fırsat, belki de hak ettiğinizi düşünen bir patronun yardımıyla, en beklenmedik zamanda gelebilir. Görünüşe bakılırsa bunu kesinlikle hak ediyorsunuz, bu yüzden şansınızı göz ardı etmeyin!

SEVGİLİ ASLAN

Dünya şu anda olasılıklarla dolup taşıyor. Küçük bir şey onu doğru kullanmanız sebebiyle kocaman bir şeye dönüşebilir. Sizi geride tutan tüm engellerin bir çırpıda kaybolması ve alışılmadık yolları biraz daha gerçekçi hale getirmesi mümkündür. Herhangi bir çıkmazdan kurtulmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve ne kadar ileri gidebileceğinizi görün.

SEVGİLİ BAŞAK

Bugün sizi bekleyen özel bir şey var, ancak ilk başta ne kadar özel olduğunu fark etmeyebilirsiniz. Bugünün size taktığı pembe gözlüklerle her şeye gereğinden fazla kredi vermek, gerçekten iyi olanı ayırt etmenizi zorlaştırabilir ancak onu bulacaksınız. Beklenmedik bir anda karşınıza beklenmedik bir gelişme veya bir tür destek gelebilir, bu nedenle imkânsıza inanın. Bir düş gibi görünen şey yeni gerçekliğiniz olabilir.

SEVGİLİ TERAZİ

İnsanların bugün size sunacakları çok şey var ve siz de çevrenizle bağlantı kurmaktan çok mutlusunuz. İster romantizm havasında olun, ister sadece yakın bir arkadaşınızla birlikte olmak isteyin, dinamik bir ikili oluşturarak harika zaman geçirebilirsiniz. Bu aynı zamanda, bazı romantik gelişmelerin yaşanabileceği bir gündür.

SEVGİLİ AKREP

Normal rutinleriniz bugün çok daha etkileyici hale gelebilir. Gün, size profesyonel basamakları tırmanma dürtüsü veriyor ve bunun gerçekleşmesi için ihtiyacınız olan tüm enerjiye sahip olacaksınız. İnsanlar şimdi yeteneklerinizden çok etkilenecekler, bu yüzden ışığınızı bir şeylerin altına saklama zahmetine girmeyin.

SEVGİLİ YAY

Dünya bugün sizin emrinizde gibi ve hangi ruh halindeyseniz onu seçip seçebiliyorsunuz. Tatmininizi her yerde aramaktan mutlusunuz ve hoş bir ödül kazanacaksınız. Evren, yelkenlerinizde parlak bir rüzgar estiriyor, bu yüzden arzularınıza odaklanın ve onlara ulaşmak için elinizden gelen her şeyi yapın.

SEVGİLİ OĞLAK

Fark edebileceğinizden daha güçlü temellere sahip olabilirsiniz. Bugün size yakın insanlardan, belki bir oda arkadaşından veya akrabadan yardım ve destek getirebilir. Sosyal hissediyorsanız, özellikle sizin sahip olduğunuz veya seçtiğiniz mekanlarda ayarlayacağınız buluşmalar, ruh haliniz üzerinde ciddi iyileştirmeler yaratabilir.

SEVGİLİ KOVA

Bugün oldukça popüler hissedebilirsiniz ve kesinlikle bunu hak ediyorsunuz! Gün, sizin ve belirli bir kişinin, bağınız ister romantik ister platonik olsun, çok daha yakınlaşmasına yardımcı oluyor. İnsanlar şimdi size günü nasıl geçireceğiniz konusunda size birçok heyecan verici seçenek sunacaktır. Ölmeden önce yapılacaklar listenize bir göz atmak yardımcı olabilir.

SEVGİLİ BALIK

Bugün çok ileriye gitmek normalden daha kolay. Rutin odaklı bir gün geçirmek, olayların akışına girmenize yardımcı olur, ancak yine de bir enerji patlaması yaşayabilirsiniz. Bu da daha çok çalışarak hedeflerinize daha yakın olmanızı sağlar. Daha kısa sürede daha fazla para kazanma şansı, belki de yeni bir müşteri veya yükünüzü hafifletmeye yardımcı olan bir iş arkadaşı şeklinde gelebilir. Bu destekleyici enerjiye yaslanın.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.