SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

27 Eylül Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER

27 Eylül Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER
Akacan The Mall
27.09.2022 10:18
0
A+
A-

27 Eylül günlük burç yorumu. Bugün sizi maddi, sağlık, aile, aşk, kariyer, eğitim alanlarında nelerin beklediğini merak ediyorsanız sizi haberimizi okumaya davet ediyoruz. Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık.

SEVGİLİ KOÇ

Bugün diğer insanlarla olan ilişkilerin ön plana çıkıyor. Aşk ilişkilerin, evliliğin, sosyal ilişkilerin, ortaklıkların, yakın dostların ve kardeşlerinle olan ilişkilerin bugünün ana gündemi senin için. Özellikle günün ilk yarısı iletişimin, konuşmaların, görüşmelerin yoğun olabilir. Sosyal bir gün diyebilirim senin için. Eğer yalnız bir Koçsan, sosyal çevrenden biri ile yeni bir birlikteliğe başlayabilirsin. Aynı zamanda kardeşlerin ve yakın çevren aracılığıyla yeni iş birlikleri ve ortaklıklar kurabilirsin. Gün genelinde, iş ve kariyerinle ilgili önemli görüşmeler yapabilir, geçmiş bazı konuların tekrar üstünden geçebilirsin.

SEVGİLİ BOĞA

Akacan The Mall

Senin için günün ana gündemi işin, kariyerin, kazançların ve sağlığın. Özellikle günün ilk yarısı finansal anlamda bazı fırsatların ve para girişlerin olabilir. Kariyerin için gerekli finansal kaynağı da sağlayabilecek koşullar oluşabilir. Gün genelinde geçmişteki birlikteliklerinle alakalı bir haber alabilir ya da partnerinle eski bir konuyu tekrar masaya yatırıp uzlaşma sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda çocuğunun eğitimiyle ilgili de bazı kararlar alabilirsin. Uzaklardaki kişilerle görüşmelerin olabilir.

SEVGİLİ İKİZLER

Bugün aşk, ilişkilerin, çocukların ve aile içi konuların senin için önem kazanıyor. Özellikle günün ilk yarısı yeni insanlarla tanışabilir, partnerinle seyahat planlayabilirsin. Çocuğunun eğitimi ile ilgili de bazı karar ve girişimlerde bulunabilirsin ya da yeni eğitimlere başlayabilirsin. Eğer gündeminde var ise hukuksal bir süreç başlatmak için de uygun bir gün. Aynı zamanda aile içindeki bazı konularla ilgili kaygıların, endişelerin olabilir. Aile bireyleriyle biraz zorlanabilirsin. Aile üyelerinden birinin sağlığını veya psikolojisini kafana takabilirsin. Ayrıca miras, nafaka, ortak para konuları görüşülüp konuşulabilir.

SEVGİLİ YENGEÇ

Bugün evin, ailen ve emlak konuları senin için öne çıkıyor. Sabah yoğun rüyalarla uyanmış olabilirsin. Günün ilk yarısı gayrimenkul alım satım, banka ve ödeme işleri için harekete geçebilirsin. Aile içinde bir yakının ile ilgili de konuşabilirsiniz fakat dedikoduya dikkat diyorum. Gün içinde eşin veya partnerinle ilgili zihnin çok meşgul olabilir. Kaygıların, geçmiş konularla ilgili kafana takılanlar seni biraz zihinsel olarak yorabilir. Arkadaşlarınla, dostlarınla dertleşebilir ve partnerinden haberler alabilirsin. Akşam saatleri ise bir miktar stres olabilir. Eşinle veya ailenle aranda baskı, güç çekişmeleri, öfke patlamaları yaşanabilir.

SEVGİLİ ASLAN

Bugün sosyal ilişkilerin, arkadaşlıkların, ikili ilişkilerin ve kararsızlıkların senin için ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısı iletişimin hızlı olabilir. Sosyalleşebilirsin ya da arkadaşlarınla iletişim trafiğin yoğun olabilir. Birlikte planlar, programlar yapabilirsiniz. Sosyal çevremden biri ile iş birlikleri veya ortaklıklar, ticari sözleşmeler ve anlaşmalar da gündeme gelebilir. Ancak Merkür Retro’su olduğu için titizlenmekte fayda var sevgili Aslan. Ayrıca gün genelinde iş ve parayla alakalı geçmişteki bir konu tekrar önüne gelebilir. Belki bir fırsat, belki de bir borç olabilir. Parasal kaygılarını hafifletecek bir fırsat, geçmişteki bir alacağın olabilir. Akşam saatleri öfkeli çıkışlara, yakın çevrenle inatlaşmalara biraz dikkat edersen iyi olur. Baskı ve güç çekişmeleri olabilir.

SEVGİLİ BAŞAK

Bugün senin için finansal konular, kazançların, ödemelerin, işin ve kariyerin ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısı kariyerin ile ilgili girişimleri son derece destekliyor. Girişimlerinden sağlam kazançlar elde edebilirsin. Özellikle sabah saatlerini değerlendirebilirsin. Fakat Merkür’ün burcunda retro hareketinde olduğunu unutmamakta ve dikkatsizliklere fırsat vermemekte fayda var. Ayrıca gün genelinde aşk hayatın, partnerin ve çocuklarınla ilgili kaygıların veya çocuğunun sağlığı açısından da olumlu desteklerin olabilir. Akşam saatlerinde ise partnerine veya çocuğuna baskı kurmaktan, öfkeli çıkışlarda kaçınmalısın.

SEVGİLİ TERAZİ

Bugün günün ilk yarısı, çocuğunun eğitimi ile ilgili veya hukuksal konularla ilgili girişimlerde bulunabilirsin. Aynı zamanda partnerinle seyahat planları da yapabilirsin. Yalnız bir Terazi isen uzaklardaki biri ile tanışma ve yakınlaşma söz konusu olabilir. Ayrıca gün içinde, iç dünyandaki bazı kaygıları, sağlık konularını ve endişelerini çözümlemek için ailenden destek görebilirsin. Akşam saatleri ise üzerinde psikolojik baskı hissedebilir, öfkeli çıkışlarda bulunabilirsin. Kontrolü kaybetmemeni öneririm.

SEVGİLİ AKREP

Bugün içine dönük bir gün olabilir senin için. İç dünyanda bir şeyleri halletme ve çözme eğiliminde olabilirsin. Maneviyatının, duygusallığının da artabileceği bir gün. Hastanelerle ilgili, sağlıkla ilgili de gündemlerin olabilir. Ailenden birinin sağlığıyla ilgili bir girişimde bulunabilir ya da aileden bir miras ya da para desteği görebilirsin. Aynı zamanda sosyal çevrenden, eskiden tanıdığın biri ile haberleşebilir, görüşebilirsin. İlişkilerle ilgili, arkadaş çevrenle ilgili bazı kaygıların konusunda yakın çevrenden destek görebilirsin. Akşam saatleri ise bazı gerginliklerin olabilir, büyütmemeye çalış.

SEVGİLİ YAY

Bugün senin için arkadaşlıklar, dostluklar, iletişim ve ikili ilişkiler öne çıkıyor. Özellikle günün ilk yarısı iletişim trafiğin yoğun olabilir. Sosyal çevrenden biriyle veya kardeşinle görüşüp iş birliği yapabilir, fikir alışverişlerinde bulunabilirsin. Yalnız olan Yaylar için de sosyalleşmek ve ilişki başlangıçları açısından destekleyici bir gün. Aynı zamanda kariyerinle, finansal konularla alakalı kaygılarını ve karamsarlıklarını da dönüştürebileceğin bir gün. İşle ilgili konulara biraz kafa yorabilir, çözümler bulabilirsin. Eski bir alacağını da tahsil edebilirsin. Akşam saatleri biraz gerginlik olabilir, kontrollü olmaya çalış.

SEVGİLİ OĞLAK

Bugün kariyerin, işin çalışma koşulların senin için önem kazanıyor. Günün ilk yarısı iş girişimleri ve kazançlar açısından verimli. Yeni girişimlerde bulunabilir ve kazanç fırsatları yaratabilirsin. İşten alacağın paralar var ise o da gelebilir bugün veya yarın. Aynı zamanda uzaktaki yakınların veya kardeşlerinin sağlık durumlarıyla ilgili de bazı haberler alabilirsin. Eğitimle ilgili, parayla ilgili, belki çocuğunun eğitimiyle ilgili kafanı meşgul eden durumlar olabilir. Bugün bunlarla ilgili dönüştürücü fikirler üretebilirsin. Akşam saatleri baskı, güç çekişmeleri ve öfke patlamalarına açık bir etki var. Sakin kalmaya çalış.

SEVGİLİ KOVA

Bugün senin için yurtdışı, seyahat, eğitim, hukuksal konular ve inançlar önem kazanıyor. Günün ilk yarısı çocuğunun eğitimiyle ilgili bazı planlamalar veya partnerinle seyahat planları yapabilirsin. Aynı zamanda ilişkilerle ilgili gizli tuttuğun, kafanı yoran kaygılarını ve endişelerini kendi içinde kontrol edip dönüştürebilirsin. Kardeşinin veya yakın çevrenden birinin sağlığı ile ilgili gündemlerin olabilir, eski bir konu tekrar gündeme gelebilir. Akşam saatleri bazı gerginliklerin olabilir, içinde tutmak yerine dışarı vurman daha sağlıklı olur.

SEVGİLİ BALIK

Bugün senin için finans konuları, bankalar, ödemeler, alacak verecekler, krediler, miras ve nafaka konuları öne çıkıyor. Günün ilk yarısı ailenle miras, gayrimenkul konuları  veya parasal konularla ilgili görüşmeler yapabilirsin. Evle ilgili tadilat işleri, taşınma işleri, gayrimenkul alım satım işleri gündeme gelebilir. Gün genelinde ilişkilerle, ortaklıklarınla  ya da eşinle ilgili karamsarlık ve kaygılarını sosyal çevrenin desteği sayesinde yönetebilirsin. Eski ilişkilerinden haber alabilir ve görüşebilirsin. Eşinle ya da partnerinle, önceden beri uzlaşmaya varamadığınız konuları tekrar görüşüp çözümleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde bazı gerginlikler yaşayabilirsin. Baskıya, manipülatif yaklaşımlara, kıskançlıklara ve öfke patlamalarına açık bir etki var, farkında ol.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.