SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

26 Kasım Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER

26 Kasım Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER
Akacan The Mall
26.11.2022 10:28
0
A+
A-

26 Kasım 2022 Günlük Burç Yorumu. Bugün sizi aşk, kariyer, eğitim, sağlık, aile ve maddi konularda nelerin beklediğini merak ediyorsanız sizi haberimizi okumaya davet ediyoruz. Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçları günlük yorumu…

SEVGİLİ KOÇ

Problemleri ve hataları büyütmek yerine bunlara neden olan durumları araştırmalısınız. Asıl görevinizin problem çözmek kadar problem oluşturmayacak şekilde hazırlık yapmak olduğunu unutmayın. Bugünü işlerinizi tamamlamaya ve katılacağınız etkinliklerde rolünüzü bilerek hareket etmeye ayırın.

SEVGİLİ BOĞA

Akacan The Mall

Bütçenizin elverdiği ölçüde hem eğitiminiz hem de kişisel zevkleriniz için harcama yapabilirsiniz. Arkadaşlarınız, uzun süredir görüşmediğiniz kişilerle vakit geçirmek size iyi gelecektir. Kendi içinizde çözmeye çalıştığınız, hayatınıza dahil etmekte zorlandığınız konularda destekler bulabilirsiniz.

SEVGİLİ İKİZLER

İşinize ek olarak yürüttüğünüz çalışmalardan olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Maddi beklentilerinizin size ulaşması kendi standartlarınız ve planlarınızı yükseltmek adına size yol gösterebilir. Daha önce neden yapamadığınızı düşündüğünüz işlerde, gereken motivasyonu ve imkanı bulamadığınızı fark edebilirsiniz.

SEVGİLİ YENGEÇ

Bir arada olduğunuz ve ortak işler yürüttüğünüz kişilerle aranızdaki duygusal çekimler gündeminiz olabilir. Bir adım atmak, hayatınıza bir yenilik getirmek adına duygularınızı doğru kelimelerle ve doğru üslupla ifade etmelisiniz. Tedirginliklerinizi geri planda tutmanızda fayda var.

SEVGİLİ ASLAN

Daha düzenli ve işlevsel bir yaşam şekli kurmak isteyebilirsiniz. Ev içindeki düzenlemelerden ziyade uyku saatleriniz, beslenme programınız ve gün içindeki işler için zaman planlamasıyla ilgilenmeniz daha etkili olacaktır. Çalışma arkadaşlarınız ve üstlerinizle olan diyaloglar dikkat çekebilir.

SEVGİLİ BAŞAK

Önceliklerinizi hayatınızın gerekliliklerine göre belirliyorsunuz. Kendinize bir zaman telafisi yapabilirsiniz. Geleceğe dönük işler ve görüşmelerle bugünü geçirmek, size zor gelen ya da bilmediğiniz yönlerinizi kolaylaştırabilir.

SEVGİLİ TERAZİ

Ev halkının ilgi isteği, birbirinize olan ihtiyacınız gündeme gelebilir. Bunu yeterince yansıtamadığınıza dair eleştiriler aldığınızda öfkeyle yanıt vermek yerine anlamayı seçmelisiniz. Aile içindeki para, borç, alacak verecek gibi konular dolayısıyla bazı hesaplamalar yapabilirsiniz.

SEVGİLİ AKREP

Stresinizi doğru yönetmelisiniz. Bunu başardığınızda hem çalışmalarınızı daha verimli şekilde yapacak hem de çevrenizle olan ilişkiniz zarar görmeyecektir. İşinizi etkileyen durumların ne olduğunu tespit edin ve bugün çözüm odaklı ilerlemeye çalışın.

SEVGİLİ YAY

Yediklerinizin bedeninizde bıraktığı olumlu ve olumsuz izleri değerlendirmelisiniz. Kendinize bile isteye zarar vermemek için beslenmenizi kontrol altına almalısınız. Sağlıklı, faydalı ve gerektiği kadar tüketim yapmak mide sorunlarınızı en aza indirebilir.

SEVGİLİ OĞLAK

Hayatınızın dağınıklıklarını toplamak isteyebilirsiniz. Beklentilerinize göre hareket etmek size istediğiniz sonucu verecektir. Bu da motivasyonunuzu yükselteceği için işlerinize odaklanmanız daha kolay olabilir.

SEVGİLİ KOVA

Sizin dışınızda gelişen durumlara verdiğiniz tepkileri iyi ölçmelisiniz. Hayatta her şeyi kontrol altında tutamayacağını ya da beklentilerinize göre yaşayamayacağınızı kabullenin. Kendinize eziyet etmek yerine bu durumlar karşısında neler yapabileceğinize dair b planları hazırlayabilirsiniz.

SEVGİLİ BALIK

Çevrenizden göreceğiniz bazı destekler ve emeklerinizin karşılıkları yükselişinizi hızlandırabilir. Ortaklı işler ve yatırımlarla ilgili konularda yaşadıklarınız, size nasıl ilerlemeniz gerektiğini daha iyi gösterecektir. Uygulamaya geçmek ve elle tutulur sonuçlar almak istiyorsunuz.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.