SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

26 Ekim Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER

26 Ekim Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER
Akacan The Mall
26.10.2022 09:15
0
A+
A-

26 Ekim 2022 Günlük Burç Yorumu. Bugün sizi kariyer, eğitim, maddi, aile, sağlık ve aşk alanlarında nelerin beklediğini merak ediyorsanız sizi haberimizi okumaya davet ediyoruz. Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumu…

SEVGİLİ KOÇ

Bugün odağında finansal konular ve hem psikolojik hem de fiziksel sağlığın yer alıyor. Bankalarla, ödemelerle, tahsilatla, nafaka ve miras konularıyla ilgili gündemlerin olabilir. Sabah güne güçlü rüyaların etkisinde başlayabilirsin. Sabah saatlerinde, biraz karamsar, depresif ve kaygılı hissedebilirsin. Para çıkışların olabilir ya da sağlığın ile ilgili bir durum söz konusu olabilir. Günün devamı da beklenmedik durumlara, fazla para harcama eğilimine, değersizlik hissine ve arkadaşlarınla ilgili bazı kriz durumlarına açık etkiler var. Tepkisel yaklaşımlara, ani ve düşünmeden karar vermemeye dikkat etmeni öneririm.

SEVGİLİ BOĞA

Akacan The Mall

Bugün odağında ikili ilişkilerin, evliliğin ve birlikteliğin yer alıyor. Sabah saatlerinde diğer insanlarla ilişkilerinde, evliliğinde, beraberliğinde bazı pürüzler, anlaşmazlıklar, kriz durumları olabilir. Geçmişteki bir konu tekrar gündeme gelebilir, eski birlikteliklerinden haber alabilir ya da geçmiş ilişkilerini düşünebilirsin. Günün devamında ise ani, beklenmedik, gelişmeler olabilir. Gecikmeler, engeller ve yön değişikliklerine açık bir gün. Karşındaki kişiye karşı ani çıkışlarda bulunmamaya, tepkisel olmamaya özen gösterirsen iyi olur.

SEVGİLİ İKİZLER

Bugün odağında sağlık, iş çalışma koşulları ve sorumluluklar yer alıyor. Sabah saatlerinde fiziksel ya da psikolojik olarak iyi hissetmeyebilirsin. Geçmişteki bir konu önüne gelebilir. Günün devamında da ani gelişen beklenmedik durumlar olabilir, çevrene karşı tepkisel yaklaşımlarında bulunabilirsin. Hem psikolojik hem de fiziksel sağlığına dikkat etmen gereken bir gün. İşle ilgili de bazı gecikmeler, engeller yaşanabilir. Sorumlulukların bugün sana biraz ağır gelebilir, özgürleşmek isteyebilirsin. İçten içe isyan edebilirsin.

SEVGİLİ YENGEÇ

Bugün odağında aşk hayatın, çocukların ve hayatın keyifli yanları var. Sabah saatlerinde, geçmiş ilişkilerini düşünebilirsin ya da eski birlikteliklerinden haber alabilirsin. Biraz karamsarlığa düşmen mümkün ama ilerleyen saatlerde enerjin değişecektir. Aynı zamanda, çocuğunun sağlığıyla ya da çocuğunla ilgili de bir şeyi kafana takabilirsin. Günün devamında ise beklenmedik bazı durumlar gelişebilir. Sağlıkla, parayla ilgili bir durum söz konusu olabilir. Hızlı ve sürprizli gelişmelere açık bir akşam olabilir.

SEVGİLİ ASLAN

Bugün odağında evin, ailen, aile bireylerinin sağlığı ve gayrimenkul konuları yer alıyor. Sabah saatlerinde, aile içinde geçmiş bazı konular önüne gelebilir. Zihnin biraz geçmişe gidebilir. Eski bazı konuları tekrar düşünüp kafana takabilirsin. Biraz karamsar ve depresif hissedebilirsin. Günün devamında ise beklenmedik durumlar, hızlı gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinde bazı engellerle, mesafeli tutumlarla karşılaşabilirsin ve değişim isteğin olabilir.

SEVGİLİ BAŞAK

Bugün odağında iletişim, yakın çevren, kardeşlerin, dostların, ticaret ve seyahat yer alıyor. Sabah saatlerinde, eski bir dostunla ilgili haber alabilirsin, ya da yakın çevrenden biri ile ilgili sağlık gündemi olabilir. Zihinsel olarak biraz karamsarlığa çekilebilirsin ya da geçmişi biraz kurcalayabilirsin. Ticari bir girişimin var ise, sabah saatlerini uygun bir zaman dilimi değil. Günün devamında ise, yurtdışı ile ilgili, seyahat veya hukuksal konularla, uzaktaki yakınlarından ilgili beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsin. Sağlık ve iş konularında da, engeller ve gecikmeler olabilir.

SEVGİLİ TERAZİ

Bugün odağında finansal konular, kazançların, gelirlerin ve öz değer algın yer alıyor. Sabah saatlerinde kendini değersiz hissetmen, biraz içe kapanman mümkün. Aynı zamanda para çıkışların da olabilir. Eski borçlar önüne gelebilir. Günün devamında ise finansal konularla ilgili, sağlığınla ilgili beklenmedik durumlar olabilir. Bunun yanında aşk hayatında ilgili bazı engeller ve gecikmeler yaşaman mümkün. Çocuğu olan bir Terazi isen çocuğunla ilgili bazı handikaplar da yaşayabilirsin. Sürpriz gelişmelere açık bir gün.

SEVGİLİ AKREP

Ay bugün senin burcundan ilerliyor. Sabah saatlerinde seni geriye çeken bazı durumlar olabilir. Geçmişle, geçmiş konularla ilgili gündemleri olabilir. Sağlık açısından da dikkat etmen gereken bir zaman dilimi. Günün devamında ise ikili ilişkilerle, eşinle, ailenle, evinle alakalı bazı streslerin gündeme gelebilir. Beklenmedik gelişmelere, ani tepki ve çıkışlara açık bir gün. Günü, biraz daha sakin ve bilinçli yönetmen gerekebilir.

SEVGİLİ YAY

Bugün odağında sağlığın, iç dünyan, geri plandaki konuların, maneviyat ve yardım konuları yer alıyor. Güne yoğun rüyaların etkisinde başlamış olabilirsin. Sabah saatlerinde enerjinin düşük olduğunu hissedebilirsin. Biraz içe dönük bir gün senin için. Psikolojik veya fiziksel olarak sağlığınla ilgili kaygı duyabilirsin. Gizli saklı bazı şeyler ortaya çıkabilir. Günün devamında ise sağlığınla ilgili veya işinle ilgili bazı ani gelişmeler olabilir. Sürpriz gelişmelere ve değişimlere açık bir gün. Beklenmedik, hızlı gelişmeler olabileceği gibi, engel ve gecikmelerle de karşılaşabilirsin. Eşinle veya partnerinle zıtlaşmamaya dikkat et.

SEVGİLİ OĞLAK

Bugün gündeminde arkadaşların, sosyal çevren, sosyal grupların yer alıyor. Sabah saatlerinde, eski arkadaşlarından haber alabilir ya da onları düşünebilirsin. Arkadaşlarınla geçmişi yad edip konuşabilirsiniz. Günün devamında ise aşk hayatında ya da çocuklarınla ilgili beklenmedik gelişmeler, sürpriz durumlar olabilir. Beklenmedik masraflar da çıkabilir. Para ile ilgili gecikmeler, aksaklıklar yaşanabilir. Öz değerini sorgulayabilirsin. Kimsenin sana kendini değersiz hissettirmesine izin verme sevgili Oğlak.

SEVGİLİ KOVA

Bugün odağında işin, kariyerin, sorumlulukların ve statün yer alıyor. Sabah saatlerinde genel olarak enerjin düşük olabilir. İşle ilgili de bazı aksilikler, pürüzler yaşaman mümkün. Seni geriye çeken durumlar, olaylar olabilir. Günün devamında ise beklenmedik durumlar, yön değişiklikleri, bazı stresler ve engellerle karşılaşman mümkün. Çok da rahat akan bir gün olmayabilir. Evle, aileyle, aile içi ilişkilerle, işle ilgili ya da sağlıkla ilgili bazı gündemler verebilir bugün sana.

SEVGİLİ BALIK

Bugün odağında yurtdışı bağlantılı konular, uzaklardaki yakınların, hukuksal konular, eğitimin, seyahatlerin ve ticaret girişimlerin yer alıyor. Sabah saatlerinde yoğun rüyalarla güne başlayabilirsin. Aynı zamanda yurtdışı ile ilgili, seyahat veya uzaktaki yakınlarından ilgili bazı pürüzler yaşaman da mümkün. Günün devamında ise iletişimde tepkisel olabilirsin. Ticaret veya yakın çevrene ilgili beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsin. Yakın çevrenin sağlık gündemleri de olabilir. Biraz esnek olman gereken ve sakin yönetmen gereken bir gün.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.