SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

26 Ağustos Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER

26 Ağustos Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER
Akacan The Mall
26.08.2022 09:29
0
A+
A-

26 Ağustos 2022 Günlük Burç yorumu. Bugün kariyer, ekonomi, aşk, aile, sağlık konularında sizleri nelerin beklediğini merak ediyor musunuz? Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçları günlük yorumu…

SEVGİLİ KOÇ

İyi bir mola bugün ihtiyacınız olan şey olabilir. Birikenler sebebiyle, dışarı çıkıp dünyayı fethetmek için her zamanki enerjiniz olmayabilir. Dahası, kendinize dinlenmek ve iç gözlem yapmak için alan bırakmak, son zamanlarda size yük olan bir sorunu çözmenize yardımcı olabilir. Her şey aktif çabayla çözülemez, o yüzden biraz serbest bırakın ve ne olacağını görün.

SEVGİLİ BOĞA

Akacan The Mall

İletişim bugün sizin için sorunsuz bir şekilde akabilir. Büyük bir grubun ruh halini okuyabilecek bir donanıma sahipsiniz ve ayrıca daha kişisel bir tartışmayla ilgili avantajlarınız olabilir. İlgili herhangi bir gizli güç dinamiğine takılmadığınız sürece, muhtemelen aradığınız her türlü bilgiyi elde edebilirsiniz. Tek yapmanız gereken onu nerede kullanacağınızı bilmek!

SEVGİLİ İKİZLER

Bereket bir durum değil bir ruh halidir. Şu anda ne kadar paranız olduğunu tam olarak bilmiyor olsanız bile, nihayetinde ihtiyaçlarınızı karşılayacak kadar paranız olacağına inanmak, zor bir durumdan en az hasarla kurtulmanıza yardımcı olabilir. Çevre baskısı muhtemelen sizi iyi bir yöne götürmez ve belki de haklı değillerdir. İşlerin yoluna gireceğine olan inancınız olsun, bu en azından daha iyi bir çözüm düşünmeniz için size zaman kazandıracaktır.

SEVGİLİ YENGEÇ

Bugün herkes adına konuştuğunuz durumlar çok sık yaşanabilir. Çevrenizdekilerin ne düşündüğünü hissediyor ve bunu dile getirmek için gerekli cesareti de taşıyorsunuz. Bulduğunuz kelimeler mantıklı olmaktan çok şiirsel bir dünya görüşünü yansıtıyor olsa da, muhtemelen doğru bir ifade veriyorsunuz. Sizi yargılamak isteyen herhangi bir otoritenin sizi haksız çıkarmasına izin vermeyin!

SEVGİLİ ASLAN

Rüyalarınız bugün özellikle bilgilendirici olabilir. Bilinçaltınız size ne verirse versin muhtemelen bir anlamı vardır. İlişki kurduğunuz bir kişi hakkındaki zor duygularınızı kabul etmeye hevesli olmasanız da, onlar hakkındaki sezgileriniz muhtemelen yerindedir ve yok saymak hayatınızı kolaylaştırmaya devam etmeyecektir. Rüya yoluyla gelen ciddi uyarılara dikkat edin!

SEVGİLİ BAŞAK

Çevrenizdekiler ve özellikle aileniz tarafından onaylandığınızı hissetmek bugünü oldukça özel kılabilir. Bu insanları büyük bir bağlılıkla sevmenize rağmen, içindeki bireyleri neredeyse hiç tanımadığınızı keşfedebilirsiniz! Yakınlık ürkütücüdür ama mücadeleye değer. Sorumluluklarınızı bir kenara bırakın ve bağ kurmaya çalışın.

SEVGİLİ TERAZİ

Şimdi özel hayatınız ve kariyeriniz rekabet halinde olabilir ve bu işe insanlar da karışabilir. İlk önce en yüksek sesle talepte bulunan kişiye hizmet etmek, onları yolunuzdan daha çabuk çekeceği için mantıklı olabilir. Bununla birlikte, teslim olmak, sizi kırgın, saygısız ve sarsılmış hissetmenize de neden olabilir. Bu ikileme mutlaka tek bir doğru cevap olmasa da, kendi duygusal ihtiyaçlarınızı denkleme dâhil etmek sizi ihtiyaç duyulan netliğe götürebilir. Mutsuz olduğunuzda hiçbir şeyin hakkını veremeyeceğinizi unutmayın.

SEVGİLİ AKREP

Bugün birçok bilgiyle karşılaşmanıza rağmen, gerçekleri daha sonra anlayabilirsiniz. Bu karmaşa sizi dünyaya bakışınızı sanatsal bir şekilde ifade etmeye hevesli hale getirebilir. Yine de güvendiğiniz birinin size çok ileri gittiğinizi söylemesine izin vermek, buna değebilir. Temelde sizin tarafınızda oldukları açıksa, onları dinleyin. Gözden kaçırdığınız bir şeyler olabilir.

SEVGİLİ YAY

Muhtemelen bugün açılmaya ve paylaşmaya meyillisiniz. Yakın bir ilişkide duygusal bir bağı güçlendirmeniz gereken bir durumda bu güzel olabilir. Bununla birlikte, parayla uğraşıyorsanız, bir anda yaptığınız veya söylediğiniz şeylerden dolayı daha sonra üzülmeniz muhtemeldir. Bunun dışında verimli olmak için uğraşmak yerine duygusal bir yaklaşımı yürekten benimseyin!

SEVGİLİ OĞLAK

Size yakın biri bugün aşırı duygusal görünebilir. Onlarla aynı duyguları paylaşmak istemeseniz de ilgiyi üzerlerine çekme şekillerinde özendiğiniz bir şeyler olabilir. İsteseniz de istemeseniz de muhtemelen düşündüğünüzden daha duygusalsınız. Aklınızı kurcalayan sorunlar hakkında yardım istemekten çekinmeyin, sizden daha bilgili olmasalar da sizi yargılamayacak insanlar var.

SEVGİLİ KOVA

Bugün rutin işlere heyecan verici bir yaklaşım benimsemek günü güzel geçirmenizi sağlayabilir. Bir parçanız bunun zaman kaybı olduğu konusunda endişelenebilir. Aksine, hayatı daha konforlu hale getirmek için ekstra çaba sarf etmek, sizi ve değer verdiğiniz insanları ileriye dönük olarak daha üretken hale getirebilir. Muhtemelen herkes kendini iyi hissettiğinde ortaya çıkan olumlu tutumların müthiş bir güç olduğunu keşfedeceksiniz! Ne yaptığınızı başka birine açıklamaya çalışmayın. sadece yapın ve ne olduğunu izleyin.

SEVGİLİ BALIK

Kimliğinizi tanımlamak bugünlerde zor olabilir, ancak bir çıkış yolu var. Kendinizi bir şekilde ifade etmeye başlarsanız, muhtemelen netlik bulacaksınız. Özellikle bugün bazı yakınlarınıza karşı önemli meseleleri açmaya izin verebilirsiniz. Bu, düşüncelerinizi tanıdık bir rutinden kurtarabilir. Çözüm size hemen gelmese de bakış açınız değiştiğinde, her şey daha kolay görünebilir.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.