SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

25 Ocak Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER

25 Ocak Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER
Akacan The Mall
25.01.2023 09:55
0
A+
A-

25.01.2023 Günlük Burç Yorumu. Bugün sizi kariyer, eğitim, sağlık, aile, maddi ve aşk alanlarında nelerin beklediğini merak ediyorsanız sizi haberimizi okumaya davet ediyoruz. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumu…

SEVGİLİ KOÇ

Hissettiklerinize göre iş yapmak isteyebilirsiniz. Beklentilerinizin ne olduğu kadar yaşadıklarınızın de ne olduğunu iyi anlamalısınız. Zira duyacağınız, göreceğiniz bazı şeyler sizi şaşırtabilir ve üzerinde iyi düşünülmüş kararlar size zaman kazandırabilir.

SEVGİLİ BOĞA

Akacan The Mall

Aklınızdan geçen birçok konu yoğunluk ve stres hissetmenize neden olabilir. Bir sıralama yapmak, mevcut durumu görerek hareket etmek sizi rahatlatabilir. Zamana ve elinizdeki imkanlara iyi odaklanarak her birini en iyi şekilde kullanmanın yolunu bulabilirsiniz, arkadaşlarınızdan destek almayı tercih edin.

SEVGİLİ İKİZLER

İstediğiniz terfi ya da sorumluluk için görüşmeler yapabilir, bununla ilgili haberler alabilirsiniz. Kendinizi en iyi şekilde göstermek, bu hissi işinize ve çalışma ortaklarınıza yansıtmak kazanma ihtimalinizi arttıracaktır. Katılacağınız ortamlarda dikkatleri çekecek konuşmalar yapabilirsiniz.

SEVGİLİ YENGEÇ

Eğitim ve araştırmalarla ilgili konulara zaman ayırabilirsiniz. Bazı gelecek planlarınıza bugünkü durumunuza göre karar vermeniz gerekiyorsa karşılaştığınız her şeyin ve herkesin farkında olmalısınız. Emin ve deneyimli olmak bugün size fark attırabilir.

SEVGİLİ ASLAN

Aklınızdan geçen ya da hakkınız olduğunu düşündüğünüz bazı konular gündeminize düşebilir. Haklı olduğunuzu düşünerek ilişkilerde dengeleri ve sınırları zorlayabilirsiniz. Karşınızdaki insanın anlattıkları ve size sunacakları konusunda sabırlı, anlayışlı olmalısınız. Mantığınızı uyanık tutmanız gereken bir gündesiniz.

SEVGİLİ BAŞAK

İşinize, ortaklarınıza ve size destek veren kişilere dört elle sarılabilirsiniz. Hislerinizin peşinden gitmenin ekmeğini yiyeceğiniz bir gündesiniz. Hayal etmek kadar bunun için gerekli motivasyonu ve fırsatı elde ettiğinizi düşünmek de stresinizi azaltacaktır.

SEVGİLİ TERAZİ

Yaptıklarınızın, emeklerinizin karşılığını farklı yönlerden ve insanlardan alabilirsiniz. Hayatınızı daha yaşanılır ve esnek hale getirecek durumlar söz konusu olduğunda bunu yaşamak için kendinize izin verin. Su tüketimini cildinize ve beden sağlığınıza iyi geleceği için, bugün bu alışkanlığı düzenli hale getirmeye başlayabilirsiniz.

SEVGİLİ AKREP

Bir konuda bazı insanlarla ortak hareket etmek, sevdiklerinizden destekler almak yükünüzü hafifletebilir. Göremediğiniz detayları göreceğiniz bir gündesiniz. Bunlardan en önemlisi de, hem duygusal konularda hem de bireysel alanlardaki ihtiyaçlarınızı bilmektir.

SEVGİLİ YAY

Gerçek gündemler üzerinden hareket etmelisiniz. Evlilik ya da aile kurumu ile ilgili konularda aklınızdan doğru ve güzel şeyler geçirmeye çalışın. Yanılsamalar ya da tam anlaşılmayan konular size zaman ve değer kaybı yaşatabilir.

SEVGİLİ OĞLAK

Düşüncelerinizin güçlü olduğu ve bu yüzden de çok çeşitli imkanlarla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Bunun verdiği rahatlık ve özgüven ilişkilerinize de pozitif yönde yansıyabilir. Üzerinizdeki rehavetten kurtuluyorsunuz.

SEVGİLİ KOVA

Maddi olarak güçlü olduğunuz ve bunu paylaşmak istediğiniz bir gün olabilir. Bazı isteklerinizin yerine gelmesi manevi yönden de bunun karşılığını vermeniz gerektiğini düşündürtebilir. Ölçüyü kaçırmayan, insanların ilgisini bir sıkılmışlığa dönüştürmeyen bir tutum sergilemelisiniz.

SEVGİLİ BALIK

Bireysel alanlarınıza ve ihtiyaçlarınıza zaman ayırmalısınız. Başka konular ve insanlarla ilgilenmek sizi besliyor olsa da beslenmesi gereken düşünceleriniz ve işleriniz olduğunu unutmamalısınız. Herhangi bir konuda çalışmanın her zaman karşılığı olabileceğinden şüphe duymayın.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.