SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

23 Eylül Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER

23 Eylül Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER
Akacan The Mall
23.09.2022 09:31
0
A+
A-

23 Eylül Günlük Burç yorumu. Bugün sizi nelerin beklediğini merak ediyor musunuz? Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumu…

SEVGİLİ KOÇ

Dış görünüşünüzün oldukça samimi ve güven teşkil eden hali katıldığınız pek çok ortamda insanların sizi kıskanmasına sebep oluyor. Özellikle iş yerinizdeki kişiler ile ikili ilişkinize biraz mesafe koymalısınız. Dengeli beslenmek ve kronik rahatsızlıklarınızı kontrol ettirmek için harika bir gün.

SEVGİLİ BOĞA

Akacan The Mall

Bugün sağlığınızı zorlayabilecek ve ani gelişebilecek kazalara dikkat etmelisiniz. Hakkınızın yendiğini düşündüğünüz bir firmada çalışıyorsanız, yöneticilerinizin sesinizi duyacağı bir süreçten geçmektesiniz. Ruhsal anlamda yorgun olsanız da ilahi bir destek sizinle birlikte olacak. Gün içerisinde yoksul birine yardım etmeniz parasal enerjilerinizin artmasına sebep olacaktır.

SEVGİLİ İKİZLER

Bugün eskilerde kalmış bir aşk veya küs olduğunuz bir arkadaşınızdan sürpriz bir şekilde haber alabilirsiniz. Bu durum içsel anlamda biraz dengenizi bozabilir. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek isteyen enerji içinizde ancak öncelikle zihninizdeki çıkmaz soruları yanıtlamalısınız.

SEVGİLİ YENGEÇ

Ruhsal anlamda sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gün. Geçmişte yaşadığınız bazı olaylar zihninizde canlanırken dışarıya yaralarınızı anlatırken kendinizi bulabilirsiniz. Kendi iç dünyanızdaki çıkmaz sorular içinde dolaşırken, beraberliğinizdeki kişinin size yakın davranışları ve geleceğe dair planlarını duymaya hazırlandığınız günlerden geçmektesiniz.

SEVGİLİ ASLAN

Bugün eleştirilirken bulabilirsiniz kendinizi. Gelen eleştirilerin karşısında siz de sakinliğinizi pek koruyamayabilirsiniz. Kızdığınız ne varsa pek çok ortamda bu kişiler canınızı yakmak isteyebilir. Siz kendi özel hayatınıza odaklanıp ve ben merkezde kalmayı tercih edebilirseniz günün olumlu enerjileri sizinle birlikte olacaktır.

SEVGİLİ BAŞAK

Bugün aşk ve arkadaşlıklarınızda karşınızdaki kişiyi sözlerinizle yaralama ihtimaliniz bulunuyor. Zor günlerinizde yanınızda olan kişilerin bu süreç içerisinde kırılma ihtimallerini önemsemelisiniz. Gider tablonuza ve kredi kartı masraflarına karşı aman dikkat.

SEVGİLİ TERAZİ

Yaz aylarından kalma aklınızdaki pek çok sorunun yanıtını bulacağınız günlerden geçmektesiniz. Ruhsal anlamda sizi mutsuz eden kim varsa bugün itibariyle hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Yeni iş tekliflerine hazırlanın, güçlü birinden gelecek haber ile çok mutlu olacaksınız.

SEVGİLİ AKREP

Bugün sizden saklanan bazı sırları öğreneceğiniz bir gün. Fark ettikleriniz karşısında fevri hareketler göstermeniz sonucunda hayatınızdaki bazı kişiler ile yol ayrımları yaşayabilirsiniz. Bugün ayrıca yaralı olan sırlarınızı başkalarıyla dertleşirken de oldukça temkinli olmalısınız, pek çok konu önümüzdeki ay karşınıza çıkıp sizi zorlayabilir.

SEVGİLİ YAY

Bugün beraberliğinizdeki sorunları sevdiğiniz kişi ile paylaşmak yerine aile bireyleriniz ile paylaşırsanız içsel anlamda huzur bulmak yerine biraz daha gerilebilirsiniz. Kendi içinizde olası problemler olsa da sevdiğiniz kişinin size değer veren yanını fark edeceğiniz sürprizler yakında. Kalbi boş olanlar için güven duyabilecekleri arkadaşlıktan aşka dönüşebilecek kişilerden gün içerisinde haber alabilirler.

SEVGİLİ OĞLAK

Emeklilik ve hobilerinizi kazanca döndürebilecek girişimlerde bulunmak istiyorsanız bugün itibariyle atılım yapabilirsiniz. Yakın akrabalarınızla veya yakın arkadaşlarınızla olası küslüklere zemin hazırlayan konular bugün gündeminizde olabilir. Geçmişi hatırlamak kimseye huzur vermeyecektir, aman dikkat.

SEVGİLİ KOVA

Bugün evinizin içerisinde sürpriz bir şekilde bozulan elektrikli eşyanız için masraf oluşabilir. İş yerinizde yöneticilerinizden almanız gereken destekleri alamayıp, beklediğiniz primi almakta sıkıntı yaşayabilirsiniz. Yeni bir iş arama sürecindeyseniz çok da acele etmemelisiniz. Çocuklarınızla ilgilenmek enerjinize güç katacaktır.

SEVGİLİ BALIK

İçsel anlamda yaralı olduğunuzu hissettiğiniz ne varsa gün içerisinde tekrar zihninizde canlanabilir ve sizi ruhsal anlamda gerebilir. Geçmişteki kayıplarınızı ve acılarınızı düşünerek kendinize yüklenmek yerine, bugün benzer acılarda olan kişilere yardım edebilirseniz acılarınızın dindiğini fark edeceksiniz. Yeni tanıdığınız kişilere hemen güvenmemeli, birbirinize biraz zaman tanımalısınız.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.