SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

23 Ağustos Günlük Burç yorumu ÖZEL HABER

23 Ağustos Günlük Burç yorumu ÖZEL HABER
Akacan The Mall
23.08.2022 09:44
0
A+
A-

23 Ağustos 2022 Günlük Burç yorumu. Bugün aşk, kariyer, aile, ve maddi konularda sizleri nelerin beklediğini merak mı ediyorsunuz? Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçları günlük yorumları haberimizde…

SEVGİLİ KOÇ

Kişisel hikayeleriniz bugün özellikle güçlü olabilir. Aklınızdaki her şeyi söylemeniz için sizi motive eden ekstra bir itici güce sahipsiniz. Cazip olsa da, bu enerjiyi kavgalara harcamaya gerek yok. Duyarlılıklarınızın nereden geldiğini açıklamak, çözülmemiş bir anlaşmazlığı iyileştirme potansiyeline sahiptir, bu nedenle risk almaktan korkmayın. Sonunda göğsünüzdeki yük konusunda daha rahat olacaksınız.

SEVGİLİ BOĞA

Akacan The Mall

Bir alışveriş çılgınlığı şu anda bir risk olabilir. İlginizi çeken her şeyi elde etmeye hevesli olabilirsiniz. Şu anda evinizin güzel görünmesini sağlayacak şeylere uyum sağladınız, bu nedenle kendinizi durduramıyorsanız, bu harcama için daha iyi seçeneklerden biri olabilir. Ancak, diğer güçler sizi motive ediyor olabilir. Bir satın alma, ne kadar heyecan verici olursa olsun, tüm yaraları iyileştiremez, bu yüzden bu konuda gerçekçi olun.

SEVGİLİ İKİZLER

Güç, bugün sizin için şaşırtıcı derecede gerçek bir endişe olabilir. Kendinizi özellikle bedensel formunuza odaklanmış bulabilirsiniz. Yeni bir egzersiz programına güçlü bir başlangıç ​​yapmak için gereken enerjiye veya yeni bir saç kesimi veya stil seçimi gibi görünümünüzü bir şekilde değiştirme cesaretine sahip olabilirsiniz. Bedeninizi kendinize ait yapın ve bu bilinçli seçimin ona daha iyi bakmanız için size ilham vermesine izin verin.

SEVGİLİ YENGEÇ

Sırlarınız artık kendilerine ait bir hayat sürebilir. Uzun zaman önce bir kenara koyduğunuz karmaşık duygularla nasıl başa çıkacağınızı bilmek zor olsa da, öfkenizi etrafınızdaki insanlara yüklememeye çalışın. Şu anda hayatınızdaki otorite figürleri, geçmişte sizi incitenlerden belki de farklıdır, bu yüzden nelerin değiştiğine dürüstçe bakın.

SEVGİLİ ASLAN

Her zaman istediğiniz sosyal ağı şimdi oluşturabilirsiniz. Kendinizi arkadaşlarınızın arkadaşlarına ve merakınızı uyandıran rastgele yabancılara tanıtabilirsiniz. Kendinizi çekici bir şekilde tanıtmanız muhtemeldir, bu yüzden garip bir şekilde karşılaşmaktan endişelenmenize gerek yok. Düzeltilebilecek olan şey, ilişkilerle ilgili bazı beklentilerinizdir, bu yüzden bu cephede yapıcı değişime açık olun.

SEVGİLİ BAŞAK

Perde arkasında yaptığınız ittifaklar sizi şimdi hedeflerinize doğru itebilir. Etrafındakilerin başarılarınızı fark etmesi muhtemeldir. Bununla birlikte, gerektiği yerde takdir vermeye dikkat etmek, kararlı bir şekilde ilerlemek için bu fırsattan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olabilir. Çevrenizdekilerden bazıları kendi sebeplerinden dolayı mütevazı kalmayı tercih edebilirken, bağınızı güçlendirmek için onlara rahat oldukları alkış verin.

SEVGİLİ TERAZİ

Neye inandığınızı bilmek, şimdi size iyi gelecek insanları bulmanıza yardımcı olabilir. Bu özelikle önemlidir çünkü sorunları sizin gibi görmeyen herkese karşı sabrınız olmayabilir. Sert bir çizgi çizmek her zamanki tarzınız olmayabilir, ancak işe yarayabilir. Sizinle aynı fikirde olmayanlardan uzaklaşabilseniz de, yaklaşımınıza hayran olan diğerlerinin yolunuzu çekmesi muhtemeldir. Sadece kaybedebileceklerinizi değil, ne kazanacağınızı da düşünün.

SEVGİLİ AKREP

Araştırma içgüdüleriniz bugün yüksek vitese geçebilir. Gün sizi merakınızı cezbeden her gizemin dibine inmeye teşvik ediyor. Sorun riskini en aza indirmek için, ondan ne elde etmeyi umduğunuza dair net bir fikirle ilerlemeniz iyi olabilir. Sadece yapmak için yapmak, kontrolden çıkma potansiyeline sahiptir, bu yüzden gereğinden fazla çalışmayın.

SEVGİLİ YAY

Yakın ilişkileriniz şu anda yoğun olabilir. Bugün, hayatınızdaki insanların sizi gitmek istemediğiniz bir yöne ittiğini hissedebilirsiniz. Sadece ileriye doğru hareket etmek isteyebilirler, bu nedenle yaşadığınız herhangi bir baskıya karşı en iyi panzehir, alternatif olarak neyi tercih edeceğiniz konusunda net bir fikre sahip olmaktır. Rakip bir görüş sunabildiğiniz zaman, herkes için işe yarayan bir uzlaşmaya varmanın mümkün olduğunu unutmayın.

SEVGİLİ OĞLAK

İşle ilgilenmek ve fazla mesai yapmaya direnmek zor olabilir. Çaba harcarsanız çok şey başarabilirsiniz ve muhtemelen yapacaksınız. Yine de aldığınız yardım tekliflerini kabul etmekte utanılacak bir şey yok. Güvendiğiniz biriyle yakın işbirliği, ilişkinizi güçlendirebilir ve kendi başınıza elde edebileceğinizden daha tatmin edici sonuçlar getirebilir, bu nedenle tüm olasılıklara açık olun ve yardım fırsatlarını kaçırmayın.

SEVGİLİ KOVA

Şu anda kazanmak için oynuyorsunuz. Genellikle rekabetçi olarak kabul edilmeyen bir durumda bir yarışma bile ilan edebilirsiniz. Her iki tarafın da tamamen işin içinde olduğu yakın bir ilişki bağlamında bu gerçekten eğlenceli olsa da, hedef kitlenizi dikkatli seçin. Çevrenizdeki bazı insanlar bunun için havasında olmayabilir, bu yüzden onları rahatsız ediyorsanız geri çekilin.

SEVGİLİ BALIK

Evinizi tam istediğiniz gibi düzenlemek şimdi biraz çaba gerektirebilir. Elinizden gelen şeyler size yeterli gelmiyorsa, bir daha durup düşünün. Küçük şeylerde güzelliğe dikkat etmek, deneyiminizde önemli bir fark yaratabilir ve düşündüğünüz diğer olasılıklardan daha ucuz olabilir. Yeni satın almak yerine en çok neyin düzeltilmesi gerektiğini belirlemek için algılama gücünüzü kullanın.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.