SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

22 Ekim Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER

22 Ekim Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER
Akacan The Mall
22.10.2022 12:08
0
A+
A-

22 Ekim 2022 Günlük Burç Yorumu. Bugün sizi aşk, kariyer, eğitim, aile, sağlık ve maddi konularda nelerin beklediğini merak ediyorsanız sizi haberimizi okumaya davet ediyoruz. Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçları günlük yorumu haberimizde…

SEVGİLİ KOÇ

Hayatınızdaki biri artık imajınıza takıntılı olabilir. Sosyal medya aracılığıyla veya sadece hayatınızı halka açık bir şekilde yaşayarak dünyaya yayınladığınız belirli bir kişiliğiniz olabilir ve ilişki veya arkadaşlık içinde olduğunuz biri benzersiz doğanızı engellemeye çalışabilir. Kendilerine kıyasla fazla içe dönük veya dışa dönük olduğunuzu hissedebilir ve sizden bir değişiklik görmeyi talep edebilirler. Onlarla tartışmayın, ama reddetmekten de çekinmeyin.

SEVGİLİ BOĞA

Akacan The Mall

Zor insanlar bugün sizin için hayal kırıklığına neden olabilir. Sizinle aynı ahlakı paylaşmayan biri sizi kendileriyle birlikte karanlık bir şeyler yapmaya ikna etmeye çalışabilir ve hatta sizin haberiniz olmadan sizi planlarına dâhil edebilir! Entrikaları, gerçek katılımınız olmamasına rağmen başkalarının sizi sorgulamasıyla sona erebilir ve yine de kendinizi savunmanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Kendi değerlerinize bağlı kalın ve hatalı olmadığınızı bilin.

SEVGİLİ İKİZLER

Şu anda yutabileceğinizden büyük bir lokma ısırıyor olabilirsiniz. Başkalarından gelen cesaretlendirme, gerçekte olduğundan daha fazla desteğe veya kaynağa sahip olduğunuz sonucuna varmanıza neden olabilir. Ardından, bir veya daha fazla görevi tamamlamaya çalışırken, zaten yeterince hazırlıklı olmadığınızı ve çok derinlerde olduğunuzu fark ediyorsunuz! Gerçekten neler yapabileceğinizin farkında olun ve mümkünse kendinizi aşırı zorlamaktan kaçının.

SEVGİLİ YENGEÇ

Burcunuzun doğal duyarlılığı, başkalarının bugün sizi manipüle etmesine izin verebilir. Birisi, ne yaptığının farkında olsanız bile konuşmayacağınıza inanabileceğinden, sizin rahat doğanızdan yararlanmaya çalışabilir ama sizi hafife alıyorlar! Saldırgan olmadan onlara kendi özel zihniyetinize ve sınırlarınıza sahip olduğunuzu gösterebilirsiniz. Seçiminizden memnun olmayabilirler, ancak plan yaparken muhtemelen sizin mutluluğunuzla ilgilenmediler, bu yüzden sizin için en iyisini yapın.

SEVGİLİ ASLAN

Birisi hayatınıza kıskançlıkla bakıyor olabilir. Yakın zamanda bir dönüm noktasına ulaşmış, olumlu bir ilişkiye girmiş veya yalnızca hayatınızdan memnun görünmüş olabilirsiniz, ancak birileri başarınız karşısında pek menün olmayabilir. Bu kişi kendisini o kadar iyi bir destekçi kılığına sokabilir ki, geldiklerini görmezsiniz. Size ait olanı korumak için çaba gösterin ve etrafınızdaki insanları tanıdığınızdan emin olun.

SEVGİLİ BAŞAK

İşleri abartmak sizi hızla yorabilir. Fiziksel olarak yapabileceklerinizi fazla tahmin etmiş ve kendinizi görevler veya ayak işleriyle aşırı yüklemiş olabilirsiniz. Maratonlar veya spor oyunları gibi fiziksel olarak zorlu aktiviteler de bu enerjinin tükenmesine neden olabilir, çünkü bu tür etkinliklere hazırlık eksikliği vücudunuzda ve zihninizde öngörülemeyen sorunları tetikleyebilir. Verimliliğinizi en üst düzeye çıkarmak için yemek yemek ve uyumak gibi önemli şeyleri atlamayın, çünkü bunu atlamak sizi uzun vadede daha da geriye götürür.

SEVGİLİ TERAZİ

Niyet şu anda her şey değildir. Özellikle, bir oda arkadaşını veya ailenizden birini değiştirmeye çalışmak, onların yararına olsanız bile, muhtemelen iyi gitmeyecektir. Sadece sağlıksız bir alışkanlığı bırakmalarını veya toksik bir ilişki bırakmalarını istemeniz önemli değil çünkü bu durum muhtemelen onlara her hareketini kontrol etmeye çalışıyormuşsun gibi geliyor! Onları ne kadar önemserseniz önemseyin, değiştirebileceğiniz şeyler sınırlı olduğundan, siz kendinize odaklanın.

SEVGİLİ AKREP

Birisi gizlice sizi kontrol etmeye çalışıyor olabilir. Belki eylemleri sizi o kadar da etkilemiyordur, ama bu onların sizi bir amaç olarak kullanmalarını doğru kılmaz. Bu kişi sizden kendisi için size mantıklı gelmeyen, ancak tamamlaması kolay bir iyilik yapmanızı isteyebilir. En azından daha fazla bilgi için onlara baskı yapmayı düşünün, çünkü altta yatan rahatsız edici bir sebep çabucak ortaya çıkabilir.

SEVGİLİ YAY

Bir süredir çabaladığınız şeyler için şimdi daha da fazla çalışmanız gerekebilir. En iyi çabalarınıza rağmen, dâhil olduğunuz bir grup projesi veya düzenlediğiniz bir etkinlik, hataları henüz çözmemiş olabilir. Bir uzmandan yardım almanız gerekebilir, ihtiyacınız olan cevapları bulmak için ve bir otorite figürü herhangi bir sorunu çözmenize yardımcı olabilir. Tam istediğiniz gibi sonuçlanmayabilir, ancak başarılı olma şansı çok daha yüksek olacaktır.

SEVGİLİ OĞLAK

Bir otorite figürü şu anda sizi fazla zorlamak isteyebilir. Bu kişi bir patron veya ebeveyn olabilir ve bu sınırların nerede olduğunu görmek veya gerçekçi olarak yapabileceğinizden daha fazlasını yapmanızı sağlamak için sizi sınırlarınızı zorlamak için çalışabilirler. Talepleri muhtemelen rahatsız edici olacaktır ve uygun tonu bulmak kolay olmayabilir. Bırakın evren size kibarca ve kesin olarak ne yapabileceğinizi ve ne yapamayacağınızı bildirsin.

SEVGİLİ KOVA

Hayatınızdaki bir kişi inandığınız şeyi değiştirmeye çalışıyor olabilir. İnançlarınızda ne kadar güçlü olursanız olun. Argümanları açık sözlü olabilir ve yoğunlukları, yanıldığınıza inanmanıza neden olabilir. Bu mümkün olsa da, sizi kendi taraflarına korkutmaya çalışıyor olmaları daha olasıdır. Çıkış yolu yoksa kibarca dinleyebilirsiniz ama sonunda yine kendi istediğiniz şeye inanmaya devam edin.

SEVGİLİ BALIK

Kişisel endişeler şu anda çevrenizdeki insanları da strese sokabilir. Güvenlik veya gelecekle ilgili endişelerinizde samimi olabilirsiniz, ancak bu endişelerinizi herkese tekrar tekrar ifade etmek onları uzaklaştırabilir. Bu, hayatınızda tam olarak gerçekleşmemiş, sizin için gerekli veya faydalı olmayan bir konunun olumsuz bir sonucu olacaktır. Endişeleri biraz pozitiflikle dengelemek için elinizden gelenin en iyisini yapın ve etrafınızdaki hayatın nasıl aydınlanabileceğini görün!

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.