SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

21 Ekim Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER

21 Ekim Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER
Akacan The Mall
21.10.2022 10:49
0
A+
A-

21 Ekim 2022 Günlük Burç Yorumu. Bugün sizi aşk, aile, eğitim, sağlık, maddi ve kariyer alanlarında nelerin beklediğini merak ediyorsanız sizi haberimizi okumaya davet ediyoruz. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumu haberimizde…

SEVGİLİ KOÇ

Bugün odağında işin, sorumlulukların, sağlığın, günlük işlerin ve evcil hayvanların yer alıyor. Sabah saatlerinde, eşinin veya partnerinin sağlığı ile ilgili bir durum gündeme gelebilir ya da ilişkinle alakalı bazı kaygıların açığa çıkabilir, kuruntu yapabilirsin. Akşam saatleri ise bir sağlık problemin varsa iyileşmeler, güzel sonuçlar alabilirsin. Aynı zamanda iş ve parasal konularla ilgili de destekleyici etkiler altında olacaksın.

SEVGİLİ BOĞA

Akacan The Mall

Bugün odağında aşk hayatın, partnerin, çocukların, çocuklarının sağlığı ve sosyal hayatın yer alıyor. Sabah saatlerinde, bir arkadaşının sağlığı ile ilgili haber alabilirsin. Akşam saatlerinde ise partnerinle, eşinle keyifli vakit geçirebilir, sanatsal aktivitelerde bulunabilirsin. Aynı zamanda, yalnız bir Boğa isen yeni karşılaşmalar, tanışmalar, yakınlaşmalar yaşaman da mümkün. İkili ilişkiler açısından destekleyici etkiler var fakat çocuğunun sağlığı ile ilgili ufak tefek streslerin de olabilir.

SEVGİLİ İKİZLER

Bugün gündeminde evin, ailen, gayrimenkul konuların ve aile bireylerinin sağlığı yer alıyor. Sabah saatlerinde, eşinle, partnerinle veya iş ortağınla aranda bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsin ya da eşinin sağlığı ile ilgili bir durum söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise senin veya aile bireylerinin sağlığı ile ilgili destekleyici etkiler var. Tedaviden sonuç alabilirsin, sağlık sorununa çözüm bulabilirsin ya da evin ile ilgili angarya işlerini halledebilirsin.

SEVGİLİ YENGEÇ

Bugün odağında kardeşlerin, yakın çevren, dostların, iletişimin, seyahat planların, ticaret girişimlerin ve eğitimin yer alıyor. Sabah saatlerinde, uzaklardaki bir yakınının sağlığı ile ilgili bir haber alabilirsin ya da uzaktaki partnerinle, eşinle, bir dostunla ufak tefek fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise sosyal hayatın hareketleniyor. Dostlarınla, sosyal çevrenle bir araya gelebilir ve keyifli vakit geçirebilirsin. Aynı zamanda, partnerinle de yoğun bir iletişim trafiğin olabilir.

SEVGİLİ ASLAN

Bugün odağında kazançlar, finansal konular, iş, sağlık ve öz değer algısı yer alıyor. Sabah saatlerinde, bankalarla ilgili veya ödemelerin, alacaklarınla ilgili bazı ufak tefek streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise kariyerin, işin ve kazançlarınla alakalı güzel etkiler altında olacaksın. İşinden kazanç elde edebilir ya da iş için gerekli finansal desteği bulabilirsin. Aynı zamanda, öz değer algının da güçleneceği bir zaman dilimi olacaktır.

SEVGİLİ BAŞAK

Bugün Ay, burcunda ilerlerken enerjin ve motivasyonun artacaktır. Daha dışa dönük olacaksın. Sabah saatlerinde, partnerinle, eşinle veya iş birliği yaptığın kişilerle aranda anlaşmazlıklar olabilir ve denge kurmakta zorlanabilirsin. Akşam saatlerinde ise yakın çevre, kardeşler, yurtdışı, ticaret, iletişim, seyahat, uzaklardaki yakınlar, eğitim ve hukuksal konular ile ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. İletişimin, görüşmelerin yoğun olabilir, seyahate gidebilir veyahut önemli ticari görüşmeler yapabilirsin.

SEVGİLİ TERAZİ

Bugün odağında sağlığın, iç dünyan, maneviyat ve geri plandaki bazı konular yer alıyor. Biraz içe dönük olabilirsin, yalnız kalma ve kendini dinleme ihtiyacın artabilir. Sabah saatlerinde, eşinin veya partnerinin sağlığı ile ilgili gündemlerin olabilir ya da iş yaptığın kişilerle anlaşmazlıkların olabilir. Akşam saatlerinde ise sağlığınla ilgili, finansal konularla ilgili bazı desteklerin olabilir. Geri planda yürüttüğün işlerden kazanç sağlayabilir ya da sağlığında iyileşmeler olabilir.

SEVGİLİ AKREP

Bugün odağında arkadaşların, sosyal çevren, sosyal hayatın ve ikili ilişkilerin yer alıyor. Sabah saatlerinde, partnerinle aranda denge kurmakta zorlanabilirsin ve bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Akşam saatleri ise eşinle, partnerinle sosyalleşebilir, dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. İletişimin, görüşmelerin ve konuşmaların yoğun olacağı bir gün senin için. Yalnız bir Akrepsen, sosyal çevrenden biri ile yakınlaşabilirsin.

SEVGİLİ YAY

Bugün odağında kariyerin, işin, sorumlulukların yer alıyor. Sabah saatlerinde aile bireylerinin sağlığı ile ilgili bazı gündemlerin olabilir. Gün içinde rahat bir akış var. Akşam saatlerinde ise işinle ilgili veya sağlığınla ilgili güzel ve destekleyici etkiler var. Günlük işlerini halledebilir, sorumluluklarınla ilgilenebilir ve sağlığınla ilgili yeni kararlar alabilirsin. Bir sağlık problemin var ise çözüm bulabilir, iyileşme kaydedebilirsin.

SEVGİLİ OĞLAK

Bugün odağında seyahat, uzaklar, uzaklardaki yakınların ve onların sağlığı, akademik konular, yurtdışı ve hukuksal konular yer alıyor. Sabah saatlerinde, kardeşinin, partnerinin veya bir yakınının sağlığı ile ilgili haber alabilirsin. Aynı zamanda, yakınlarınla iletişimde zorlanman mümkün. Akşam saatlerinde ise aşk hayatın, sosyal hayatın ve çocuklarınla ilgili güzel etkiler var. Çocuğunun eğitimi ile ilgili gelişmeler olabilir, partnerinle seyahate çıkabilir ve uzaklardaki biri ile karşılaşmalar, tanışmalar, yakınlaşmalar yaşayabilirsin.

SEVGİLİ KOVA

Bugün odağında sağlığın, finansal konular, bankalar, ödemeler, miras ve nafaka konuları yer alıyor. Sabah saatlerinde, kendi sağlığın veya eşinin sağlığı ile ilgili ufak tefek pürüzler olabilir. Eşinle, partnerinle aranda bazı anlaşmazlıklar olabilir. Akşam saatlerinde ise miras konuları, ev ve gayrimenkul konuları, aile bireylerinin sağlığı ile ilgili güzel etkiler var. Ailenden, hem maddi hem manevi destek görebilirsin. Sağlık problemi olan aile bireyleri var ise iyileşme kaydedebilir. Gayrimenkul yatırımı veya miras konuların da çözülebilir.

SEVGİLİ BALIK

Bugün odağında eşin, partnerin, birlikteliğin, ortağın ve iş birliği yaptığın insanlar yer alıyor. Sabah saatlerinde, eşinle veya partnerinle bazı anlaşmazlıklar yaşaman mümkün. İlişkide denge kurmakta zorlanabilirsin. Akşam saatlerinde ise sosyal hayatın, iletişimin, görüşmelerin hareketleniyor. Yakın dostlarınla sosyalleşebilir ya da partnerinle seyahate çıkabilirsin. İletişim ve ticaret açısından güzel etkiler devrede olacak. Yeni ticari ortaklıklar ve iş birlikleri de kurabilirsin.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.