SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

2022 Dünya Kupası’nda Fas’a kaybeden Belçika’da herkes birbirine küstü! Soyunma odasında hengame tezi… “Yakalarsak kadrodaki son günü olacak”

Belçika’da 2022 Dünya Kupası’nda yaşanan Fas hezimeti uzun müddettir var olan fakat daima gizlenen problemleri ortaya çıkardı. Birçok isim birbiriyle küstü, konuşmuyorlar. Son olarak kaleci Thibault Courtois, soyunma odasında yaşandığı sav edilen arbedeyle ilgili çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı. Soyunma odasında bir köstebek olduğunu imasında bulunan tecrübeli eldivenin tehditvari telaffuzları gündeme damga vurdu.

2022 Dünya Kupası’nda Fas’a kaybeden Belçika’da herkes birbirine küstü! Soyunma odasında hengame tezi… “Yakalarsak kadrodaki son günü olacak”
Akacan The Mall
30.11.2022 09:07
0
A+
A-

2022 Dünya Kupası’nda Fas’a kaybeden Belçika’da herkes birbirine küstü! Soyunma odasında arbede tezi… “Yakalarsak gruptaki son günü olacak”
Belçika’da 2022 Dünya Kupası’nda yaşanan Fas hezimeti uzun müddettir var olan lakin daima gizlenen meseleleri ortaya çıkardı. Birçok isim birbiriyle küstü, konuşmuyorlar. Son olarak kaleci Thibault Courtois, soyunma odasında yaşandığı tez edilen arbedeyle ilgili çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı. Soyunma odasında bir köstebek olduğunu imasında bulunan tecrübeli eldivenin tehditvari telaffuzları gündeme damga vurdu.

Elenmenin eşiğinde olan son dünya üçüncüsü Belçika’da durumlar bir oldukça karışık…

‘Altın jenerasyon’un artık yaşlandığına dikkat çeken Kevin De Bruyne’nin, “2018’de şampiyonluk bahtımız vardı, lakin başaramadık. Yeni arkadaşlar geldi lakin 2018’deki üzere değiliz. Ekip âlâ lakin Dünya Kupası’nı kazanmak için çok yaşlıyız” formundaki kelamları birtakım kadro arkadaşlarını gücendirmiş üzere görünüyor.

Akacan The Mall

HERKES BİRBİRİYLE KÜS

Nitekim 35 yaşındaki Jan Vertonghen 2-0’lık Fas hezimeti sonrası, “Hücumda neredeyse hiç durum yaratamıyoruz. Tahminen de forvetler yaşlı olduğu için makus hamle ediyoruz” diyerek De Bruyne’ye göndermede bulundu. Bu atışmalar esasen çok yeterli olmayan ekip ruhuna yeterlice darbe vurdu. De Bruyne, eski sevgilisi Caroline Lijnen’in kendisini aldattığı kaleci Thibaut Courtois ile aslında uzun müddettir küs…

Fenerbahçeli Michy Batshuayi ile Romelu Lukaku, Eden Hazard ile de Leandro Trossard birbirleriyle konuşmuyor.

SOYUNMA ODASINDA HENGAME İDDİASI

Belçika’da Fas yenilgisi sonrasında soyunma odasının karıştığı ve üç oyuncu ortasında hengame çıktığı sav edilmişti. Habere nazaran; Kevin de Bruyne, Eden Hazard ve Jan Vertonghen, Fas maçının akabinde soyunma odasında birbirlerine girdi ve arbedeyi ayıran isim Romelu Lukaku oldu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Eden Hazard savları yalanladı. Yetenekli oyuncu, “Ortada büyük bir sorun yok. Her şey abartılıyor. Dün bir toplantı yaptık ve birtakım bahisler masaya yatırıldı. Roberto Martinez de oradaydı. Jan Vertonghen ile tartışma yaşamadım. ‘Yaşlı’ kelamlarıyla ilgili Kevin De Bruyne ile konuştum. Bunun bir latifeden ibaret olduğunu söyledi. Gruba tam manasıyla güveniyor, aksi halde burada olmazdı. Soyunma odasında gerginlik olması olağan, zira yenildik. Fakat bundan fazlası yaşanmadı. Benim ve grup için hayli karışık bir durum fakat büyük kadroların bu türlü devirleri olur. İşte bu yüzden birlik olmalı ve alanda kazanmalıyız.” dedi.

COURTOIS’NIN KELAMLARI OLAY OLDU

Öte yandan Belçika kalecisi Thibault Courtois hengame tezlerine ait sert açıklamalarda bulundu. Belçikalı futbolcu, soyunma odasında yaşanan gerginliğin son derece olağan olduğunu ve olayların medya tarafından abartıldığını söyledi. Thibault Courtois, soyunma odasında yaşananları sızdıran kişiyi ise tehdit etti.

“YAKALARSAK EKİPTEKİ SON GÜNÜ OLACAK”

Deneyimli eldiven, “Takımda kimse keyifli değil. Tek düşündüğümüz şey Salı günü kazanmak. Sonuçta bu futbol, her şey olabilir lakin elimizden gelenin en uygununu yapacağız. Kaybettiğimiz için soyunma odasında öfkeliydik, skor bizi hayal kırıklığına uğramıştı. Hocamız bize bir konuşma yaptı. Bence medya bu durumu abartıyor. Kümeden çıkabileceğimizi düşünüyoruz. Anlatılan şeyler hiç yaşanmadı. Evet yedek kulübesinin camını yumruğumla kırdım. Zira herkes büyük hayalkırıklığına uğramıştı ancak kimse birbirine bağırmadı. Bu yeterli bir sistem değil. Ekip toplantıları bu yüzden var zati. Soyunma odasında hengame çıktığını düşünmek çılgınlık. Burada sadece futbolcular yok, birçok insan çalışıyor. Tahminen birileri bir şeyler sızdırdı. Köstebeğin kim olduğunu araştırmamıza gerek yok. Fakat onu yakalarsak kadrodaki son günü olacak.” dedi.

SÖYLE HÜKÜMETiNE GEMiLERiNi GERi ÇEKSiNLER!

ABD ve İran ortasında dün oynanan maç öncesi tansiyon yüksekti… ABD Ulusal Futbol Takımı’nın toplumsal medya hesabında, İran’daki protestolara dayanak hedefiyle İran bayrağının ortasındaki İslam Cumhuriyeti ambleminin silinmesinin akabinde ABD Ulusal Ekibi Teknik Yöneticisi Gregg Berhalter de düzenlenen basın toplantısında İranlı gazetecilerin amacındaydı.

İranlı gazeteciler Berhalter’e ‘Neden hükümetine İran yakınlarındaki savaş gemisini geri çekmelerini söylemediği’ yahut ‘ABD’nin mülteci siyasetleri hakkında ne düşündüğü’ üzere sorular dahi sordu. “Ben siyasetten anlamam” diyen 49 yaşındaki teknik adam polemiğe girmemeyi tercih ederken bayrak konusunda grubu ve kendisi ismine özür diledi lakin eklemeyi de ihmal etmedi: “Bu bizim dışımızda gelişen bir şeydi.”

SENSÖRE NAZARAN TEMAS YOK

Portekiz’in Uruguay’ı 2-0 yendiği maçta birinci gol sonrası, topu kimin ağlara gönderdiği konusunda bir baş karışıklığı yaşandı. Birinci başta Bruno Fernandes’in soldan ortasına Cristiano Ronaldo’nun baş vurduğu üzere algılanırken, CR7 de kendisi atmış üzere sevindi. Hatta FiFA da birinci başta golü Ronaldo’ya verdi lakin sonra Fernandes’e yazıldı. Başlardaki soruları gideren ise Adidas oldu. Kupada ‘Connected Ball’ teknolojisi ile çipli toplar kullanan firma “Ölçümlerde ve grafikte hiçbir temas ölçülmedi” diyerek golün Fernandes’e ilişkin olduğunu duyurdu. Yani, dünya kupasında 8 golü bulunan Ronaldo, 9 gollü Portekiz efsanesi Eusebio’yu yakalamak için biraz daha beklemek zorunda.

BiR PROTESTODA ÜÇ İLETİ BiRDEN

Portekiz-Uruguay maçının 51. dakikasında alana giren bir protestocu kısa müddet alanda koştuktan sonra vazifeliler tarafından stat dışına çıkarıldı. Protestocunun elinde LGBT bayrağı yer alırken tişörtünde ‘İranlı bayanlara hürmet duyun’ ve ‘Ukrayna’yı kurtarın’ yazıyordu. İsminin Mario Ferri olduğu öğrenilen taraftarın alana girme konusunda sabıkalı olduğu ve daha evvel birçok müsabakada buna benzeri aksiyonlarda bulunduğu belirtildi.

GÜLÜMSE SON!

Dünya Kupası’nın en garip anlarından biri Gana-Güney Kore maçı sonrası yaşandı. Gana’nın 3-2 kazandığı maç sonrası Son Heungmin gözyaşlarına boğuldu. Bu esnada Gana teknik grubundan biri, elini Son’un omuzuna atıp selfie çekmek istedi. Son bu isteği kabul etmezken Ganalı başka vazifeliler ‘Bunun sırası mı’ halinde jestte bulununca vazifeli, öteki selfie çekecek oyuncu bulmak üzere yeni amaçlara yöneldi.

TRiBÜNDE BiZi GÖZLÜYORLAR

Takımlarını Katar’da destekleyen İranlı bayan futbolseverler, The Athletic’e yaptıkları açıklamada, tertipte hükümetlerinin kendilerini izlettiğini tez etti. Bilindiği üzere Mahsa Amini’nin İrşad Devriyeleri tarafından gözaltına alındıktan sonra hayatını kaybetmesinin akabinde ülkedeki protestolar Dünya Kupası’na da taşınmış, İran Ulusal Grubu futbolcuları ulusal marşlarını söylemeyi reddetmişlerdi.

Akacan The Mall
ETİKETLER: , , , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.