SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

20 Ekim Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER

20 Ekim Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER
Akacan The Mall
20.10.2022 09:57
0
A+
A-

20 Ekim 2022 Günlük Burç Yorumu. Bugün sizi kariyer, eğitim, maddi, sağlık, aile ve aşk konularında nelerin beklediğini merak ediyorsanız sizi haberimizi okumaya davet ediyoruz. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumu haberimizde…

SEVGİLİ KOÇ

Bugün senin için ilişkilerin, aşk hayatın ve ortaklıkların önem kazanıyor. Sabah saatlerinde partnerinle, kardeşlerinle veya dostlarınla iletişimin yoğun olabilir. Seyahat planları ya da çocuğunun eğitimi ile ilgili bazı girişimlerin söz konusu olabilir. Öğle saatleri ise sosyal ve özel ilişkilerin, görüşmelerin, iş birliklerin açısından uyumlu ve destekleyici etkiler var. Gün genelinde ilişkilerinde tutku artarken, bir taraftan da kıskançlık, inatlaşmalar, güç çekişmeleri de yaşanabilir. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor. Sorumlulukların, işin ve sağlığın ön plana çıkıyor.

SEVGİLİ BOĞA

Akacan The Mall

Bugün senin için ailen, aile bireylerinin sağlığı, parasal konular ve işin önem kazanıyor. Sabah saatlerinde parasal konularla ilgili bazı girişimler veya birtakım hareketlilikler söz konusu olabilir. Öğle civarı ise aile bireylerinin sağlığı veya senin sağlığın ile ilgili destekleyici etkiler var. Gün genelinde ise ikili ilişkilerinde inatlaşmalar, güç çekişmeleri, kıskançlıklar yaşanabilir. Üzerinde baskı ve hakimiyet hissedebilirsin. Akşam saatleri ise odağın değişiyor. Çocukların, partnerin ve aşk hayatın gündemine yerleşiyor.

SEVGİLİ İKİZLER

Bugün senin için iletişimin, yakın çevren, çocukların, çocuğunun eğitimi, aşk hayatın, ilişkin ve aile hayatın önem kazanıyor. Güne hareketli bir şekilde başlayabilirsin. Yakın çevrenle iletişimin, görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Öğle civarı ise çocuğunun eğitimi ile ilgili bazı kararlar alabilirsin. Yakın dostlarınla görüşüp keyifli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Günün ilk yarısında ise sosyal hayatın aktif sevgili İkizler. Gün genelinde, hem fazla para harcama eğilimin olabilir hem de aşk hayatında bazı krizler, inatlaşmalar yaşanabilir. Hırslı ve baskıcı tutumlara açık bir etki var. Bankalarla ilgili de bazı problemler çıkabilir, dikkat. Akşam saatleri ise odağın değişiyor. Ev, aile ve gayrimenkul konuları gündemine taşınıyor.

SEVGİLİ YENGEÇ

Bugün senin için finansal konular, sağlık konuları, aile ve gayrimenkul konuları önem kazanıyor. Sabah saatlerinde, finans konuları ve sağlıkla ilgili gündemleri olabilir. Geri planda, kendi içinde bunlarla ilgili kafa yorabilirsin. Öğle saatlerinde ise aile bireylerinin sağlığı ya da miras, gayrimenkul konuları ile ilgili bazı gündemlerin olabilir. Gün genelinde ise aile içi ilişkilerde bazı baskıcı ve hırslı yaklaşımlar yaşanabilir. Mirasla ilgili, aile içi finansal konularla ilgili bazı krizler, inatlaşmalar yaşanabilir. Akşam saatlerinde de odağın değişiyor ve yakın çevren, kardeşlerin, iletişim konuların önem kazanıyor.

SEVGİLİ ASLAN

Bugün senin için arkadaşların, sosyal çevren, kardeşlerin, iletişimin, ticari girişimlerin, işin ve finansal konuların önem kazanıyor. Günün ilk yarısı son derece sosyalsin. Arkadaşlarınla, dostlarınla, kardeşlerinle görüşmelerin yoğun olacaktır. Gün genelinde, yakın çevrenle veya kardeşlerinle ilişkilerinde inatlaşmalar, baskıcı ve hırslı yaklaşımlar, kıskançlıklar ve güç çekişmeleri yaşanabilir. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor. Para, kazançların ve sağlığın önem kazanıyor.

SEVGİLİ BAŞAK

Bugün senin için işin kazançlar, finansal konular, sağlık, öz değer algısı ve aşk hayatı önem kazanıyor. Günün ilk yarısında hem işin ve kazançların açısından hem de sağlığın açısından destekleyici etkiler var. Geri planda yürüttüğün işlerden kazanç elde edebilirsin veyahut öz değer algınla ilgili bazı farkındalıklar yaşayabilirsin. Gün genelinde ise partnerinle aranda inatlaşmalar, kıskançlıklar, baskıcı tutumlar ve hırslı yaklaşımlar olabilir. Akşam saatleri ise motivasyonun ve enerjin artacaktır.

SEVGİLİ TERAZİ

Bugün senin için sosyal çevren, ilişkilerin, uzaklardaki yakınların ve ailen önem kazanıyor. Günün ilk yarısında ikili ve sosyal ilişkilerin, uzaklardaki yakınlarınla iletişimin, hukuksal konuların gündeminde olacaktır. Görüşmelerin, iletişimin de yoğun olacak gibi görünüyor. Gün genelinde ise aile içi ilişkilerde bazı kriz durumları yaşanabilir. Parasal açıdan ve iletişim açısından özenli olmanı öneririm. Estetik müdahaleler ve dış görünüşünle ilgili değişiklikler için bugün uygun bir gün değil. Akşam saatleri ise sağlığın ve iç dünyan önem kazanıyor.

SEVGİLİ AKREP

Bugün senin için sağlığın, psikolojin, ilişkilerin, işin ve finansal konuların önem kazanıyor. Günün ilk yarısında hem sağlığın açısından hem finansal konular açısından hem de geri planda yürüttüğün ilişkilerinle ilgili kaygıların açısından destekleyici etkiler var. Fakat gün genelinde ikili ilişkilerinde manipülasyona ve baskıya açık etkiler var. Kıskançlık, inatlaşmalar, hırs ve baskıya dikkat edersen iyi olur. İletişim diline özen göstermen gereken bir gündesin. Aynı zamanda sağlığına, sindirim sistemi ve solunum yolu problemlerine de dikkat edersen iyi olur. Akşam saatlerinde ise sosyal hayatın canlanıyor.

SEVGİLİ YAY

Bugün senin için sosyal hayatın, arkadaşların, ikili ilişkilerin ve evliliğin önem kazanıyor. Sosyal hayatının hareketli olacağı bir gün. Günün ilk yarısında ikili ilişkiler ve sosyal ilişkilerin açısından hareketli bir gün. Eşinle, partnerinle ve arkadaşlarınla sosyalleşebilirsin. Gün genelinde ise ilişkilerin içerisinde biraz baskı hissedebilirsin. Manipülasyona, baskıya ve çekişmelere açık bir etki var. İletişimde ise ağzından çıkacak sözlere dikkat etmen gerek, başkalarında yara açabilirsin. Aynı zamanda bir arkadaşının veya çocuğunun sağlığı ile ilgili de bir gündemin olabilir.

SEVGİLİ OĞLAK

Bugün senin için kariyerin, finansal konuların, iş girişimlerin ve sağlığın önem kazanıyor. Günün ilk yarısında iş girişimlerin, kazançların ve sağlığına ilgili harekete geçmen konusunda destekleyici etkiler altında olacaksın, değerlendirebilirsin. Fakat gün genelinde aile bireylerinin sağlığı ile ilgili bazı streslerin veya kaygıların olabilir. Aynı zamanda, ikili ve sosyal ilişkilerinde baskıcı tutumlar, inatlaşmalar ve hırslı yaklaşımlara dikkat etmen gerek. Güç çekişmelerine girmemeni öneririm. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve seyahat, yurtdışı, uzaklardaki yakınların önem kazanıyor.

SEVGİLİ KOVA

Bugün senin için ikili ilişkilerin, evliliğin, aşk hayatın, çocukların ve uzaklardaki yakınların önem kazanıyor. Günün ilk yarısında aşk hayatında, sosyal ilişkilerinde dengeli ve uyumlu bir akış var. Çocuğunun eğitimi ile ilgili bir konuda da harekete geçebilirsin. Gün genelinde ise ilişkilerde krizlere, iç dünyada korku ve kaygılarının artmasına, iletişimde yara alma veya yara açmaya açık etkiler var. Ağzından çıkana dikkat etmen gereken bir gün. Aynı zamanda trafikte de dikkatli olmanı öneririm.

SEVGİLİ BALIK

Bugün senin için iş, finansal konular, kazançlar, aile, miras, gayrimenkul konuları ve sağlık önem kazanıyor. Günün ilk yarısında miras ve gayrimenkul konuları, yatırım, ailenin gelirleri ile ilgili bazı girişimlerin ve kazançların olabilir. Aynı zamanda, günün ilk yarısında aile bireylerinin veya senin sağlığınla ilgili de destekleyici etkiler mevcut. Gün genelinde ise ilişkilerinde alakalı bazı yüzleşmeler yaşayabilirsin. Gizli saklı şeyler açığa çıkabilir, yüzleşmen gereken durumlar olabilir. Kendine ve karşı tarafa düşüncelerini aktarırken yara alman veya karşı tarafı yaralaman mümkün. O yüzden iletişim diline dikkat edersen iyi olur. Yakınlarının sağlığı da bugün gündeminde olabilir. Bankalarla ilgili başvurular için uygun bir gün değil.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.