SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

2 Kasım Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER

2 Kasım Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER
Akacan The Mall
02.11.2022 09:36
0
A+
A-

2 Kasım 2022 Günlük Burç Yorumu. Bugün sizi aşk, sağlık, eğitim, kariyer, aile ve maddi konularda nelerin beklediğini merak ediyorsanız sizi haberimizi okumaya davet ediyoruz.  Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçları günlük yorumu…

SEVGİLİ KOÇ

Zihniniz bugün fazla mesai yapıyor olabilir. Size ağır haberler, karmaşık görevler veya hızlı tempolu bir iş yükü şeklinde normalden daha yoğun bir zihinsel yük yüklenebilir. Daha önce bilginizin olmadığı bir konunun içine düşebilir ve nasıl yapacağınızı yaşayarak bulmanız gerekebilir! Kaotik görevleri üstlenmek yoğun ve sinir bozucu olabilirken, akışa ayak uydurup ve sakinleşmeyi seçme şansınız var.

SEVGİLİ BOĞA

Akacan The Mall

Yoğun bir macera sizi bekliyor! Muhtemelen normal yolunuzdan ayrılacaksınız ve çalışmak veya üretken olmak için planlarınız olsa da, bu rotadayken ara vermek adil olur. Yolculuğunuz beklenmedik şekillerde de biraz pahalı olabilir ve normalden daha fazla harcama yapmanıza neden olabilir. Başkalarını etkilemek için bir şeyler satın alma konusunda meyilli olabilirsiniz, ancak onların fikirlerine kapılmanıza gerek yok. Bunun yerine, maceralarınızın olduğu gibi tadını çıkarın.

SEVGİLİ İKİZLER

Bugün biriyle bir şeyler paylaşmak kolay olmayacak ama muhtemelen yine de yapmanız istenecek. Şimdi, yakın arkadaşınızı veya diğer önemli kişiyi takip etmeye çalışan, izniniz olmadan bağlantılarınızdan bir parça almaya çalışan biri hayatınıza girebilir. Her durumda, güçlü duygular hissetmeden önemli bir şeyinizi vermek muhtemelen zordur, bu yüzden kendinizi nasıl idare ettiğinize dikkat edin. İnsanların tüm hissettiklerinizi bilmesine gerek yok.

SEVGİLİ YENGEÇ

Sizin için önemli biri bazı endişelere neden olabilir. Kendilerini tehlikeli ortamlara bulaştırıyor veya riskli olduğunu düşündüğünüz koşullara giriyor olabilirler. Başkalarının eylemlerini kontrol edemezsiniz, ancak eylemleri sizi yine de strese sokabilir ve daha fazla yetkiye sahip olmayı dilemenize neden olabilir. Onlara karşı sert bir şekilde konuşmanın, sadece yardım etmeye çalışıyor olsanız bile, onların fikrini değiştirmesi olası değildir. Kendi kararlarını vermelerine izin verirken, onları ne kadar önemsediğinizi gösterin.

SEVGİLİ ASLAN

Birlikte vakit geçirdiğiniz kişilerden dolayı alışkanlıklar oluşuyor olabilir. Ne yazık ki, bu alışkanlıklar muhtemelen iyi alışkanlıklar değildir veya arkadaşlarınızla veya sizi üretken rutinleri bırakmaya teşvik eden başka bir grup insanla takılmak için olumlu alışkanlıklarınızı kaybediyor olabilirsiniz. Bir alışkanlığı bıraktıktan sonra yeniden kazanmak kolay değildir, ancak kişisel hedeflerinizin diğer insanlar yüzünden kaymasına izin vermek uzun vadede size zarar verebilir. Disiplinli olun ve başarıyı yakalayın.

SEVGİLİ BAŞAK

Eğlence her an telaşa dönüşebilir. Bazı arkadaşlarınızla veya ailenizle bir oyun oynuyor olabilirsiniz ve ruh hali siz farkına varmadan yoğunlaşıyor, birdenbire rekabetçi tutumlar ve vahşi gelişmeler ortaya çıkabilir. Sadece şaka yapıyor veya gerçek bir spor veya oyun oynuyor olsanız da, bir sinir anında veya birileri çok sık kaybettiğinde eğlence tartışmalara dönüşebilir. Herhangi bir anlaşmazlıkta sakin kalmaya çalışın ve bunun eğlenceli olması gerektiğini unutmayın!

SEVGİLİ TERAZİ

Bugün konfor alanınızın dışına itilmiş olabilirsiniz. Sadece evinizden ayrılmanın yanı sıra, tamamen yabancı bir ortama girmek zorunda kalabilirsiniz veya belki de kendinizi evde çok sıra dışı bir gün yaşarken bulabilirsiniz. Muhtemelen bitirilmesi gereken onarımlar veya ev işleri hakkında hatırlatılması gereken oda arkadaşları olacaktır. Normalde yalnızlık bulduğunuz yerde biraz kalabalıkla karşılaşabilirsiniz ama endişelenmeyin, yakında geçecektir. Fırtınayı atlatabilme yeteneğinize güvenin.

SEVGİLİ AKREP

İstemediğiniz bir şeyi söylemek zorunda kalabilirsiniz. Potansiyel olarak hızlı bir konuşma içindeydiniz ve etkileşimin genel tonunu takip etmek zorlaştı. Aklınızdan geçenleri söylemek için acele ederken, diğer kişinin sözleriniz hakkında nasıl hissedeceğini düşünmede başarısız olabilirsiniz. Yorumunuz, istemeden de olsa aşırı sert olabilir. Sözler herkesi etkiler, sizi bile, bu yüzden alıcı tarafta olsaydınız nasıl hissedeceğinizi düşünmek için çaba gösterin.

SEVGİLİ YAY

Birisi şu anda benlik saygınıza zarar verebilir. Zamanla kendine güvenini geliştirmiş olabilirsin, ancak bu bile karşılaşmak üzere olduğunuz birinden gelen bir yorumu atlatmanıza yetmeyebilir. Sözlerini içselleştirmek iyi bir fikir gibi görünebilir, ancak söyledikleri şeyler için olumsuz bir art niyeti, belki de sizi incitmek veya kafanızı karıştırmak anlamına gelme ihtimalleri yüksektir. Başkasına zarar vermediğiniz sürece eleştirilerini görmezden gelebilirsiniz.

SEVGİLİ OĞLAK

Şu anda ortalığı karıştıran siz olabilirsiniz! Yoğun bir şekilde odaklanmış bir zihniyet, planladığınız şekilde yapılırsa diğer insanların kafasını karıştırabilecek aşırı kararlar verebilir. Komik veya etkileyici olduğunuzdan emin olsanız bile, bu kahkahalarla sonuçlanmayabilir. Şaka veya proje gibi şeyleri planlarken nihai hedef kitlenin farkında olun ve tartışmalı veya kaba görünmemeye dikkat edin. Mevcut yoğunluk seviyeniz işleri çok ileri götürüyor olabilir.

SEVGİLİ KOVA

Hoş olmayan bir gerçeklikten kaçamayabilirsiniz. Kelimenin tam anlamıyla bir yere sıkışmış olsanız da olmasanız da, iş arkadaşlarınızla zorlu bir sohbet veya sıkıcı bir konuyu incelemek, kendinizi tamamen kapana kısılmış hissetmenize neden olabilir. Bu kadar sıkıcı bir şey yapmak zorunda kaldığınız için kendinize üzülüyor olabilirsiniz, ancak bu duyguya teslim olmak yerine, kendinize hayatta ve beceride ne kadar yol kat ettiğinizi hatırlatın! Bu sıkıcı şeyler üzerinde çalıştıktan sonra, gelecekteki hedeflerinize ulaşmaya daha da yakın olacaksınız.

SEVGİLİ BALIK

Akranlarınız sizi ahlaki inançlarınıza karşı bir şeyler yapmaya teşvik ediyor olabilir. Arkadaşlarınız ne kadar sevgili olursa olsun, kötü huylarını size dayatmak veya katılmadığınız bir fikre ortak olmak için serbest geçişleri olmamalıdır. Muhtemelen ne yapmak istediğinizi kalbinizde biliyorsunuzdur, ancak toplum baskısı, kendinizden şüphe duymanızı sağlamak için gizlice devreye giriyor olabilir. Kendinize ve ahlakınıza sadık kalın ve üzgün olmaktansa güvende olmanın daha iyi olduğunu unutmayın.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.