SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

2 Ağustos 2022 Günlük Burç Yorumu! ÖZEL HABER – KIBRIS HABER

2 Ağustos 2022 Günlük Burç Yorumu! ÖZEL HABER – KIBRIS HABER
Akacan The Mall
02.08.2022 11:06
0
A+
A-

2 Ağustos 2022 Salı günü burç yorumu. Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarını kariyer, aşk, para konularında bugün neler bekliyor. Hepsi haberimizde…

1- KOÇ

Artık anılara sıkı sarılmanıza gerek yok. Bir şeyleri yapmak için sıkıca bağlı olduğunuz belirli bir yönteminiz olabilir. Gerçekte, bu yöntem mutlaka bir şeyler yapmanın en iyi yolu değildir, her zaman bu şekilde düşünmek üzere yetiştirilmiş olsanız bile. Arkadaşlarınız size yeni bir çalışma yöntemi göstermeye çalışıyor olabilir, ancak eski alışkanlıklarınızdan vazgeçmediğiniz sürece için bunu içselleştirmeniz zor olabilir. Durgunluk yerine büyümeyi seçin.

2- BOĞA

Akacan The Mall

Sorumluluk ve güç şu anda kapınızı çalıyor! Bu şanstan saklanmak, onlarla uğraşmaktan daha kolay gelebilir, özellikle de bunların gerektirdiği her şeyi halledemeyeceğinizden korkuyorsanız. Hatta bir süredir bu fırsatın peşinden koşuyor olabilirsiniz, ancak tam önünüzdeyken kendinizi ondan kaçarken buluyorsunuz. Tekrar denemek için asla çok geç olmasa da, bunu kaçırdığınız için büyük olasılıkla pişman olacaksınız. Bugün, geride duracağınız bir gün değil!

3- İKİZLER

Geçmişteki bir acıdan kurtulmak, bu günün ana mücadelesi olabilir. Kin kalbinizde yerini almış olabilir ve devam etme arzunuza rağmen, artık öfke gitmenize izin vermeyecekmiş gibi gelebilir. Bu kırgınlık, bozulan bir arkadaşlıkla ya da dağılan bir ilişkiyle ilgili olabilir ve muhtemelen yaratmaya çalıştığınız iyileşmeye direniyor. Yara derin olabilir, bu yüzden kendinize karşı sabırlı olun ve acele etmeyin.

4- YENGEÇ

Otoriteyle olan mücadeleler şu anda sizin için sorunlar yaratabilir. Belli bir yoldan çıkmak isteyebilirsiniz, ancak durumunuzun kuralları kendinizi ifade etmenizi engelleyebilir. Birisi sizi engellemek için başka birini kullanıyor olabilir ve sizi o an için geçici olarak kendi isteklerine boyun eğmeye zorlayabilir. Kurallar kurallardır, ancak sonsuza kadar sürmesi gerekmez. Sizden sonra gelenler için kuralı değiştirmeye çalışmayı düşünün, teşekkürleri daha sonra toplayacaksınız.

5- ASLAN

Gündemdeki bir değişiklik, mevcut bir mücadeleyi çözmenize yardımcı olabilir. Zihinsel olarak sıkışıp kalmış olsanız da olmasanız da, her zaman aynı dört duvara bakmak muhtemelen yardımcı olmuyor. Katı veya size yardım etmek istemeyen birinin yanında olmak da bir sorun olabilir ve onlardan biraz uzaklaşmak kafanızı temizlemeye yardımcı olacaktır. Onların bakış açısı, görüşünüzü bulandırıyor olabilir. Net görebilmek için bir adım geri atın!

6- BAŞAK

Sağlığınız bugün bazı talihsiz sorunlarla karşılaşabilir. Önceki günlerin olaylarından veya son zamanlarda uykusuzluktan bitkin hissedebilirsiniz ve bu, yapılacaklar listenize nasıl yaklaştığınızı değiştirebilir. Karşılaştığınız insanlar, ruh halinizi şu anda daha sıradan veya cansız görebilir, ancak muhtemelen başkalarına nasıl rastladığınızın tam olarak farkında değilsiniz. Başkalarına, onlara kızgın olmadığınızı, kasıtlı bir davranışınızın olmadığını göstermek için bilinçli bir çaba gösterin.

7- TERAZİ

Şans, sizin için şu anda başkaları aracılığıyla gelebilir. Bir projeyi kendi başınıza tamamlama girişimleriniz başarılı olmayabilir ve ne kadar bir arada olursanız olun, bir ekip çalışmasının gelişme olasılığı daha yüksektir. Özellikle, hayalleriniz ne kadar iddialıysa, nihai ürünü düzgün bir şekilde yaratmak için o kadar çok insana ihtiyaç duyacaklar. Başkalarıyla çalışmaya ve uzlaşmaya istekli olun, her şeyi yola koyacak fikir için onlara ihtiyacınız var.

8- AKREP

İzole hissetmek, bugün sorunlarınızdan kaçmak için sizi cezbedebilir. Tek başına bir zorlukla yüzleşmek zorundaymış gibi hissedebilir veya her şey üzerinize geliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Olaylara çok büyük bir işmiş gibi bakmak yerine, zihninizdeki şeyleri küçük parçalara ayırmaya çalışın, böylece onlarla azar azar baş edebilirsiniz. Bu, tek başınıza halletmeniz gereken bir şey olabilir ancak halledeceğinize şüphe yok!

9- YAY

Kişisel bir dönüşüm, şu anda kendinizi nasıl ifade ettiğinizi değiştirebilir. Gardırobunuzun sınırlarını aştığınızı veya odanızın artık kendinizi nasıl hissettiğinizi yansıtmadığını fark edebilir ve bunun için çözümler arayabilirsiniz. Görmezden geldiğiniz takdirde, bazı yerler boğucu hissetmeye başlayabilir ve olmanız gereken kişiye dönüşmenizi engelleyebilir. Sizi bugüne kadar getirseler de bazı kişiler ve eşyalar artık hayatınızda olmamalı.

10- OĞLAK

Kişisel hisler, mevcut ortaklıklarınızdaki herhangi bir gerilimin alevlerini körükleyebilir. Bu muhtemelen birlikte çalıştığınız veya birbirinizi sık sık gördüğünüz bir arkadaşlıkta olacaktır. Bu yakınlık, karşılıklı güven ve birbirinize karşı olumlu duygulardan kaynaklanır, ancak bir fikir farklılığı veya incinmiş duygular aranızda yeni bir çatlak açabilir. Kendinizi nihai karara zorlamadan önce bir uzlaşma bulmaya çalışın. Hisleriniz size bir yon göstermiyorsa, bir sorun var demektir.

11- KOVA

Geçmişte edindiğiniz davranışlar bugün sizi yıpratmaya başlayabilir. Eski bir arkadaş sizi kötü bir alışkanlığa başlatmış olabilir ve hala hayatınızda olması sizi kotu etkileyecektir. Geçmişle hesaplaşmak kolay bir şey olmasa da bazı hataları yapmasaydınız bugün nerede olabileceğinizi düşünün, sonrasında bugünü hatırlayıp böyle düşünmemek için neler yapabileceğinize bir bakın.

12- BALIK

Kendinizi dayadığınız temel, şimdi değişiyor olabilir. Her zaman özdeşleştirdiğiniz bir karakter özelliği veya unvan size düşündüğünüz kadar iyi gelmeyebilir. Bu yeni durumla birlikte, biraz kimlik bunalımı hissedebilir ve gerçekte kim olduğunuzu merak edebilirsiniz. Tek bir şey olmadığınızı unutmayın. Çok yönlü bir insansınız ve her zaman büyüyor ve değişiyorsunuz. Kendinize karmaşık olma izni verin!

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.