SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

19 Eylül Günlük Burç yorumu ÖZEL HABER

19 Eylül Günlük Burç yorumu ÖZEL HABER
Akacan The Mall
19.09.2022 09:57
0
A+
A-

19 Eylül 2022 Günlük Burç yorumu. Bugün sizi aşk, maddi, aile, sağlık, kariyer alanlarında nelerin beklediğini merak ediyorsanız sizi haberimizi okumaya davet ediyoruz. Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak ve Balık burçları günlük yorumları…

SEVGİLİ KOÇ

Son zamanlarda çalıştığınız yerde geliştirdiğiniz bazı iş taktikleri çözüm konusunda başarıya ulaşmıyor fakat hemen canınızı sıkmayın ve her zaman olduğu gibi pes etmeden devam edin. Küçük hatalar söz konusu olabilir. İlişkinize yönelik fazla müdahalede bulunulduğu yönünde düşünceye sahipsiniz ancak bu kişilerin iddiaları ise sizi düşündükleri yönünde oluyor ve bu durum canınızı iki defa sıkmış oluyor.

SEVGİLİ BOĞA

Akacan The Mall

Gizli yolculuk hazırlığı içinde olacaksınız. Düşüncelerinizi saklama gereği duyacağınız bir gün. Finans konularıyla ilgili yeni, bir motivasyon kaynağı arıyorsunuz. Yaşamla ilgili ilginç fikirleriniz var ve olayları kendi çabanızla yönlendirmek istiyor, idealleriniz doğrultusunda karar vermek istiyorsunuz. Partnerinizin desteğine ihtiyaç duyacaksınız.

SEVGİLİ İKİZLER

Aslında işinizin ustasısınız ve herkes bunun farkında. Acelecilikten kaçınmanız ve mantıklı tutumlarda bulunmanız, sonuçlara ulaşmanızı hızlandırabilir. Maddi açıdan da oldukça kazançlı bir döneme girebilirsiniz. Yeni atılımlardan elde ettiğiniz gelir, bazı zorunlu harcamalarınızı da gerçekleştirmenize yarar sağlayacaktır.

SEVGİLİ YENGEÇ

Hayatınızda önemli değişiklikler yapacak biri ile tanışabilirsiniz. Açık olmanız sizin toplumdaki yerinizi sağlamlaştırmanıza ve gelişmenize yardım edecektir. Gerekenleri öğrenir ve hayata geçirirseniz, amaçlarınıza ulaşmanız çok daha kolay ve çabuk olacaktır.

SEVGİLİ ASLAN

 İşinizle ilgili kaygılarınız giderek artıyor. Bir yandan işe kendinizi veremiyor öte yandan başarısız olmaktan korkuyorsunuz. Böyle devam ederseniz başarısızlık zaten kaçınılmaz olacak. Bir an evvel kendinizi toparlamalı ve kendinizi göstermelisiniz. Özel hayatınızda ise ciddi bir güven sorunu yaşayabilirsiniz. Kuruntuları aşmanın yolu açıkça konuşmak.

SEVGİLİ BAŞAK

İşinize dair ufak çaplı korkularınız vardı fakat bunun işin içine girdiğinizden bu yana yok olduğunu görmektesiniz. Bazen deneyerek öğrenmek gerektiğini anladınız ve bunu deneyimlemiş oldunuz. Sevgilinizin çekingen tavırları size çekici geliyor fakat toplum içine girdiğinizde sevgiliniz kendisini iyice içine kapatıyor. Her şeyin fazlası zarar bunu biliyorsunuz. Sevgilinize bu durumdan bahsetmek istiyorsunuz fakat nasıl söyleyeceğinizi bilmiyorsunuz.

SEVGİLİ TERAZİ

Bu sıralar fevri tavrınızın size bir şey kazandırmadığını ve bunun size birçok konuda zaman kaybettirdiğini fark etmiş olmalısınız. Gerginliğinizi atmanız için yürüyüşler yaparak kendinize düşünme ve değerlendirme yapma zamanları ayırmalısınız. Buna kaybettiğiniz zamana üzülmek yerine farkında olmanın sevincini de eklerseniz, sorunlardan kendiliğinden çözülecek.

SEVGİLİ AKREP

Bugün işinizde alacağınız haberler sizi bir kararın eşiğine getirmekle zor duruma sokabilir. Ani kararlar almaktan kaçının. Tepki vermeden önce geniş çerçevede her şeyi düşünün. Özel hayatınızda ise fiziksel çekiciliğinizin bir hayli yüksek olduğu bir gündesiniz. Karşı cinsin yoğun ilgisi aklınızı karıştırabilir ve kalıcı olmayan beraberliklere yönelebilirsiniz. Dikkatli olun.

SEVGİLİ YAY

İş hayatınızla ilgili konularda farkındalığınız artabilir. Çabalarınızın karşılığını alabilirsiniz. İşlerinize yenilik katabilirsiniz. Üzerinde düşündüğünüz işleri başlatabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda harcama yapabilirsiniz. Değişik fikirler geliştirebileceğiniz bir gündesiniz.

SEVGİLİ OĞLAK

İş hayatınızdaki yoğun çalışma ruh halinizi yansıtır ancak profesyonelce davranmaz ve sevdiklerinize yansıtmazsınız ancak bu yoğun stres hali çok streslidir ve kısa bir tatil sizi zihinsel ve fiziksel olarak rahatlatabilir. Mali kaygınızın olmadığı bu dönemlerde size cazip gelen bazı yatırımlar olabilir ve hatta bu yatırımlar kısa sürede karlı olabilir.

SEVGİLİ KOVA

Yakınlarınızın size olan tavırları bugün canınızı sıkacak. Hayatınıza olan merakları ve müdahaleci tavırları sizi çileden çıkarsa da sakin olmanız sizin için en faydalısı. Ailenizle bağlarınızın kuvvetlendiği ve özel hayatınızda her şeyin yolunda gittiği bir gün olması yüksek ihtimal. Keyfini çıkarın.

SEVGİLİ BALIK

Bugün işinizle alakalı konularda cesaretli olmanın tam zamanı. Korkularınızı yenin ve onların üzerine gidin. Özel hayatınızda da keyifleneceğiniz haberler alacaksınız. Eşinizden gelecek haberler sizi oldukça sevindirecek. Gün sizin için gelişmelerde dolu anın tadını çıkarın.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.